- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Medyum Alin'i denedim, ortalama bi faldı.
Ay şaka gibi tam bi gerizekalı....evet verdim ve beni şaşırtmadı çirkinleşti. nasıl yaptı söylediklerimi nasıl çevirdi falan bilmiyorum onun benimle birlikte olmak istediğini düşündüğümü çıkardı aklınca dalga geçti güldü işim var şimdi sonra yazarım dedi gitti ajshdkalsşd. ve devamlı yazarak rahatsız eden bu. deliricem sanırım. en baştan direkt engellemek en iyi fikirmiş sanırım
evet verdim ve beni şaşırtmadı çirkinleşti. nasıl yaptı söylediklerimi nasıl çevirdi falan bilmiyorum onun benimle birlikte olmak istediğini düşündüğümü çıkardı aklınca dalga geçti güldü işim var şimdi sonra yazarım dedi gitti ajshdkalsşd. ve devamlı yazarak rahatsız eden bu. deliricem sanırım. en baştan direkt engellemek en iyi fikirmiş sanırım
evet canım gayet rahattım sanırım yediremedi mi bozuldu mu direkt çirkinleşmeyi seçti üste çıkmak içinSen inşallah çok rahat bir tavırda olmuşsundur da haddini bilmiştir canım.
evet canım gayet rahattım sanırım yediremedi mi bozuldu mu direkt çirkinleşmeyi seçti üste çıkmak için
hayır ikizler. karşılaştığın anda arkana bakmadan kaçman gereken bi burçAkrep burcu mu bu kişi? Akrep erkeği gibi geldi canım.
hurreme ne atmstn cnmBen hürreme baktırdım çok begendim kızlar. En önemlisi nasıl bir insana aşık olduğunu ve onun senin hakkındaki düşüncelerini söylüyor. Bunu bilen kaç falcı var ki herkes sallıyor genelde. Şehrazattan daha iyi öyle söyleyeyim. Bende şehrazat feci tutmuştu.
KıZlar merhaba burdaki tavsiyelere göre selanaya attım ama 18.sıradayım 1 ayda ancak gelir heralde :) ilkay gür'e attım 3 gündür bekliyorum onu da,şöyle çok bekletmeyen iyi bi fal bakan online falcı var mi acaba? Bi de bu Hürrem Dediğiniz hangi sitede bakıyo
hurreme ne atmstn cnm
Teşekkür ederim hangisini tavsiye edersiniz peki özellikle karşı Tarafın Düşünceleri açısındanHürrem ve Medyum Alin 'biryolunvar' da canım.
cnm bir yolun varda bakiyo yeni gelms .ben orda falci sema ve hirayi begendm tavsite ederim. Bide sehrazati begenenler varKıZlar merhaba burdaki tavsiyelere göre selanaya attım ama 18.sıradayım 1 ayda ancak gelir heralde :) ilkay gür'e attım 3 gündür bekliyorum onu da,şöyle çok bekletmeyen iyi bi fal bakan online falcı var mi acaba? Bi de bu Hürrem Dediğiniz hangi sitede bakıyo
İyiki bilgilendirdin arkadaşım.Ben de ucuz diye onlara atmayı düşünüyordum.O sitede ilkayla ,nurbanuyu beğenirim.Gunaydin arkdaslar dun bir yolun varda yeni iki falciyi denim dedim bin pisman oldum medyum alin ve gulizar yildiz .ben boyle sallamasyon berbat fal gormedim.sitedn iade istrdim verdiler hakli oldugum tespit edilmis.fali dinleyen herkez hak verirdi ztn.bilginize ben soylimde .eski lerden sasmamal lazimmis.
şehraZata baktırdım boş biri değil ama bana dedikleri maalesef çıkmadı o Yüzden yeni birilerini arıyorum hürreme ne atmak gerek peki su mu kahve mi?cnm bir yolun varda bakiyo yeni gelms .ben orda falci sema ve hirayi begendm tavsite ederim. Bide sehrazati begenenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?