cnm bende atmadm daha hurreme iliski icin spesifik biri icin su dems profilinde ama kahve fiyati daha uygun :)Şehr
şehraZata baktırdım boş biri değil ama bana dedikleri maalesef çıkmadı o Yüzden yeni birilerini arıyorum hürreme ne atmak gerek peki su mu kahve mi?
bendede iyiydi herkese deisiyo :)Falcı sema bana tamamen sallamasyon bi fal atmıştı rezil ötesiydi tavsiye etmem
Evet bende baktım diğerlerine göre yinede su falı fiyatı uygun online olduğunda su atarım ben:) kişiden kişiye Değişiyo demekki canım hep diyoruz ya enerji meselesi diyecnm bende atmadm daha hurreme iliski icin spesifik biri icin su dems profilinde ama kahve fiyati daha uygun :)
bendede iyiydi herkese deisiyo :)
cnm bende iyi dediklerimin hepsi beklemede.. ilkay patlamsti ben begenmemstm ama begenenler oldugu icin dene derimEvet bende baktım diğerlerine göre yinede su falı fiyatı uygun online olduğunda su atarım ben:) kişiden kişiye Değişiyo demekki canım hep diyoruz ya enerji meselesi diyepeki senin baktırıpta en azından yakın gelecek için çıktı Dediğin kimler var ve bu İlkay gür gerçekten iyi öi?
Falcı sema bana tamamen sallamasyon bi fal atmıştı rezil ötesiydi tavsiye etmem
Aynen keşke iade isteseymişiZ,asıl şu Selenayı çok merak ediyorum ama onu epey beklicem heralde.sen ilkaya baktırdın mı?Aynen canım benimki de rezil bir faldı semaya attığımda.
Aynen keşke iade isteseymişiZ,asıl şu Selenayı çok merak ediyorum ama onu epey beklicem heralde.sen ilkaya baktırdın mı?
Bende bekliyorum ilkayı ama bu kahve falı ne biliim bi su falı gibi çok spesifik Şeyler çıkmaz heralde ilkaydan memnun kalan çok kişi var ister istemez merak ettim:) Şehrazatta geçmişte ve mevcut an da iyidir mesela ama verdiği tarihler hep geçti banaEvet canım baktırdım bu sabah göndermiş sonucu. Ama bana pek yeterli gelmedi. Dediği şeylerden doğru olanlar da var ama bence iyi bir falcı genel konuşmaz. Çok genel konuştu.
Selenada 19.sıradayım bekle bekle nereye kadar ya
Arkadaslar ben bır konuda ısey danısmak ıstıyorumda yenı uyelık actım eskı uyelıgımın sıfresını unuttumda...cok fal baktıran bırı olarak 1 aya hayatımda cok krıtık bır donem yasıyorum hersey bellı olacak tabıkı hepımızın sorunları var yasamayan bılemez ama amacım kımseyı ovmek tabıkı degıl ama genel baktırdıgım fallar ıcerısınde nokta atısı yapan bır ayrıntıyı bılen medyum selenaydı ama ben bıraz sık fal yolladım bana olumlu konustu en son ve ben olmasını cok ıstıyorum olumlu konustugu konunun sızlerden rıcam falı cıkmayanlar medyum selenayla alakalı yorum yapabılırlermı? bılıyorum fallara cok ınanmamak lazım ama yanı sonuc onemlı benım ıcın falı cıkanlar ve cıkmayanlar yazarsa cok sevınırım cok krıtık bır donemdeyım
Sizin baktırıp çıkan biri var mı pekiben sadece bir kez attım çok olumluydu ama çıkmadı bebekama belli olmuyor kime ne çıkacağı
Çooookk maalesefOff kızlar bugün canım çok sıkkın. Birini unutmanın bu kadar zor olacağını bilmiyordum. En kötüsü de haksızlığa uğradım. Kızgınım ve unutamıyorum. Daha ne kadar zaman gerek unutmak için
Sizin baktırıp çıkan biri var mı peki
Teşekkür ederim ama herkeste değişiklik gösteriyo kimine çıkan kimine çıkmıyo garanti değil bu fal işi ama umut kapısı işte:)bana çıkanlar genelde yüzde yüz bilmiyor ama yazayım: nesibe, meryem, bilge ilk aklıma gelenler
Bende çıkan şeyler oldu selenanın falında.Eski erkek arkadaşımı beklemememi söylemiştim.Doğru da çıktı.Şİmdi başkasıyla beraber ve ilişkileri ciddi.Arkadaslar ben bır konuda ısey danısmak ıstıyorumda yenı uyelık actım eskı uyelıgımın sıfresını unuttumda...cok fal baktıran bırı olarak 1 aya hayatımda cok krıtık bır donem yasıyorum hersey bellı olacak tabıkı hepımızın sorunları var yasamayan bılemez ama amacım kımseyı ovmek tabıkı degıl ama genel baktırdıgım fallar ıcerısınde nokta atısı yapan bır ayrıntıyı bılen medyum selenaydı ama ben bıraz sık fal yolladım bana olumlu konustu en son ve ben olmasını cok ıstıyorum olumlu konustugu konunun sızlerden rıcam falı cıkmayanlar medyum selenayla alakalı yorum yapabılırlermı? bılıyorum fallara cok ınanmamak lazım ama yanı sonuc onemlı benım ıcın falı cıkanlar ve cıkmayanlar yazarsa cok sevınırım cok krıtık bır donemdeyım
Off kızlar bugün canım çok sıkkın. Birini unutmanın bu kadar zor olacağını bilmiyordum. En kötüsü de haksızlığa uğradım. Kızgınım ve unutamıyorum. Daha ne kadar zaman gerek unutmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?