Binnaz Abla

Artık umrumda değil zaten de işte hazmetme problemi var bana bunları nasıl yapar diye kendimi yiyorum :/ artık o salak herif için tek damla gözyaşı dökmem.
Sağol desteğin için canım

Kızlar şöyle hiç bekletmeden fal bakan kimse yok mu ya hepsinin burnu havada Canları isteyince Bakıyolar ilkay hala yorumlamadı 3 Gündür bekliyorum Hürrem de online olmadı

Kızlar şöyle hiç bekletmeden fal bakan kimse yok mu ya hepsinin burnu havada Canları isteyince Bakıyolar ilkay hala yorumlamadı 3 Gündür bekliyorum Hürrem de online olmadı

Binnaz da Sevgi Duman çok hızlı ve çok iyi yorumladı ben 3 kez attım. Ekim dedi çıkarsa yazarım.

Falci semayi
Oneririmhir
Hira ya attim bugun iki saat icinde geldi.semada bekletmiyor.

Iki kere baktirdim hic bir sey bilemedi ne ani ve gelecek asla

Donetella hira yı beğendin mi? Bende hiç iyi değildi. D donetella21
Bnde superdi 2.falimi attim ona.bugun
Yine cok iyiydi.benimki niyetine kahve atmistim ona benim harflere kdr bnm knstgm kisiye kdr soyledi benimkine enerji miz baya uyustu gelecek beklemede:)

Bnde superdi 2.falimi attim ona.bugun
Yine cok iyiydi.benimki niyetine kahve atmistim ona benim harflere kdr bnm knstgm kisiye kdr soyledi benimkine enerji miz baya uyustu gelecek beklemede:)

Ay hadi inşallah. Bana da çok iyi şeyler söyledi umarım çıkar :) ama çok uzun vade verdi şubatta dedi bakalım

Kızlar ben gönderemedim ama tanıdığım bir abla Falalem Gizem hatuna fal atmış,anda ve geçmişte çok çok iyiydi dedi.Gelecek konusunda da tutup tutmadığını söyleyecek yazarım o zaman.

Ben de baktırdım canım anda çok çok iyiydi hatta favorimdir gizem hatun ama geleceğe zaman var bakalım ben de yazıcam çıkarsa :) çok şaşırtmıştı beni

kızlar çok kötü durumdayım sabahtan beri ağlıyorum. falsepetinde rezzanı gördüm hiç baktırmadım ama çok iddialı değer mi baktırmaya 30 liram çöpe gitmesin ya

Kızlar hiraya kahve falı attım akşam üzeri aradan 10 dk geçmeden yorum geldi ve aynı beni anlatıyodu hem şaşırdım hem sevindim bildi diye aradan 5 dk geçti siteden mail geldi fallar karıştı Yanlışlık oldu kusura bakmayın diye bu nasıl bi saçmalıktır ya açtım ağzımı yumdum gözümü bende nasıl iş yapıyolar başkasının falını bana yolladılar,salla pati iş yapıyolar bizde bunlara umut bağlıyoruz yazık günah

olur öyle hatalar abartmamak lazım adamlar telafi etmişler işte özür dilemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…