- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Kızgınlık ve üzüntünü yaşa, bağır ağla küfret söv dibine kadar. Yasını da tut. Ama sonra bırakmayı bil, acelesi yok, zaman eritsin, sen çok güzelsin ve güzel şeyler çıkıcak karşına, bundan emin olabilirsin. Bunun şablonu yok, 3 gün de sürer, 10 gün de, hiç önemi yok, kastırma kendini, ağla ağla ama sonra sevdiğin bir şeyi yapmayı da unutma, çay iç, gezmeye çık, arkadaşlarınla lafla, hayat böyle bi şey...
Hira da iyidirKızlar, kahve Emine'ye değil Hira'ya gitti. Hadi hayırlısı
Kızlar şöyle hiç bekletmeden fal bakan kimse yok mu ya hepsinin burnu havada Canları isteyince Bakıyolar ilkay hala yorumlamadı 3 Gündür bekliyorum Hürrem de online olmadı
Anı fln bildi mi peki canımBinnaz da Sevgi Duman çok hızlı ve çok iyi yorumladı ben 3 kez attım. Ekim dedi çıkarsa yazarım.
Anı fln bildi mi peki canım
Oneririmhirİyiki bilgilendirdin arkadaşım.Ben de ucuz diye onlara atmayı düşünüyordum.O sitede ilkayla ,nurbanuyu beğenirim.Bilindiklerden şaşmamak lazım.Şehrazat ,aylin,su yaman patladı bende,hira eh işte diyebilirim.Saraylıyı çok merak ediyorum ama girmiyor sisteme.Bir de falcı semayı merak ediyorum o sitede.
Hira ya attim bugun iki saat icinde geldi.semada bekletmiyor.Kızlar şöyle hiç bekletmeden fal bakan kimse yok mu ya hepsinin burnu havada Canları isteyince Bakıyolar ilkay hala yorumlamadı 3 Gündür bekliyorum Hürrem de online olmadı
Arkadaslar ben bır konuda ısey danısmak ıstıyorumda yenı uyelık actım eskı uyelıgımın sıfresını unuttumda...cok fal baktıran bırı olarak 1 aya hayatımda cok krıtık bır donem yasıyorum hersey bellı olacak tabıkı hepımızın sorunları var yasamayan bılemez ama amacım kımseyı ovmek tabıkı degıl ama genel baktırdıgım fallar ıcerısınde nokta atısı yapan bır ayrıntıyı bılen medyum selenaydı ama ben bıraz sık fal yolladım bana olumlu konustu en son ve ben olmasını cok ıstıyorum olumlu konustugu konunun sızlerden rıcam falı cıkmayanlar medyum selenayla alakalı yorum yapabılırlermı? bılıyorum fallara cok ınanmamak lazım ama yanı sonuc onemlı benım ıcın falı cıkanlar ve cıkmayanlar yazarsa cok sevınırım cok krıtık bır donemdeyım
Bnde superdi 2.falimi attim ona.bugunDonetella hira yı beğendin mi? Bende hiç iyi değildi. D donetella21
cnm sana ozelden msj attm geldi miBnde superdi 2.falimi attim ona.bugun
Yine cok iyiydi.benimki niyetine kahve atmistim ona benim harflere kdr bnm knstgm kisiye kdr soyledi benimkine enerji miz baya uyustu gelecek beklemede:)
Bnde superdi 2.falimi attim ona.bugun
Yine cok iyiydi.benimki niyetine kahve atmistim ona benim harflere kdr bnm knstgm kisiye kdr soyledi benimkine enerji miz baya uyustu gelecek beklemede:)
Kızlar ben gönderemedim ama tanıdığım bir abla Falalem Gizem hatuna fal atmış,anda ve geçmişte çok çok iyiydi dedi.Gelecek konusunda da tutup tutmadığını söyleyecek yazarım o zaman.
olur öyle hatalar abartmamak lazım adamlar telafi etmişler işte özür dilemişlerKızlar hiraya kahve falı attım akşam üzeri aradan 10 dk geçmeden yorum geldi ve aynı beni anlatıyodu hem şaşırdım hem sevindim bildi diye aradan 5 dk geçti siteden mail geldi fallar karıştı Yanlışlık oldu kusura bakmayın diye bu nasıl bi saçmalıktır ya açtım ağzımı yumdum gözümü bende nasıl iş yapıyolar başkasının falını bana yolladılar,salla pati iş yapıyolar bizde bunlara umut bağlıyoruz yazık günah
gizem hatun online oluyo mu hic rastlamadmBen de baktırdım canım anda çok çok iyiydi hatta favorimdir gizem hatun ama geleceğe zaman var bakalım ben de yazıcam çıkarsa :) çok şaşırtmıştı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?