Evet canım ya abla da şaşırmış.Dün nurbanuya atmış onda bir şok oldum çok iyiydi dedi.Sonra da gizem hatun ikisi de geleceğe dair olumlu konuşmuşlar ama tarihler farklı.Tutarlarsa ben de çok sevinicem o abla adına.Ben de baktırdım canım anda çok çok iyiydi hatta favorimdir gizem hatun ama geleceğe zaman var bakalım ben de yazıcam çıkarsa :) çok şaşırtmıştı beni
cnm bir yolun vardakini mi diyosun..yeni bi falcı kendisi pek baktran olmamstr bugun online gormedim..kızlar cevap verin ya hürrem nasıl su falı atmak istiyorum emin olamıyorum??
çok sağol canım :)Hira biryolunvar da , sevgi binnazabla danilmil
ortalamaydı ben de bugün baktırdımKızlar biryolunvarda güneş'i deneyen var mı? Arkadaşımla baktırdık çok beğendik. Özellikle arkadaşımın falı baya iyiydi. Benimki ortalamaydı ama hisleri olduğunu düşünüyorum.
evet canım onu diyorum evet toplam 5 kişi baktırmış dahacnm bir yolun vardakini mi diyosun..yeni bi falcı kendisi pek baktran olmamstr bugun online gormedim..
Ben bugün hira ya fal attim 1 ay önce 2 kez fal baktırdığim kişi kesinlikle degil devrik cümleler vardi olması olacak vs yaziyor hira öyle yazmiyordu olaylari da degistirdi tamamen. Hira degil bu eminimKızlar, Hira kahve yorumum geldi. Sadece sorduğum soru üzerine o kaddaarr yuvarlak cümleler ki, kahveye fala gerek yok, size yazsam aşşa yukarı aynı tahminler yorumlar gelir. Tarihler vermiş, yakın. Eğer çıkasa burdan düzeltme yapmayı, vay be demeyi de bilirim. Ama bu haliyle......
// Mesela "konu hakkında şöyle bir düşüncen de var " demiş, hiç alakası yok, öyle bir şey aklımın ucundan geçirmedim, geçiremem. Güncel durum hakkında yorumu tamamen yuvarlak . Ama yine de haksızlık etmekten korkarım, eğer bahsettiği çıkarsa da buraya yazarım.//
bende baktrmayı dusunuyom cnm baktırdıgımda soylerim ama yakalayamadım :)evet canım onu diyorum evet toplam 5 kişi baktırmış dahaof tekrar nerden düştüm ben bu fal batağına kurtulmuştum ne güzel
aynen ben de söylerim onu bekliyorum sabahtan beribende baktrmayı dusunuyom cnm baktırdıgımda soylerim ama yakalayamadım :)
Kızlar, Hira kahve yorumum geldi. Sadece sorduğum soru üzerine o kaddaarr yuvarlak cümleler ki, kahveye fala gerek yok, size yazsam aşşa yukarı aynı tahminler yorumlar gelir. Tarihler vermiş, yakın. Eğer çıkasa burdan düzeltme yapmayı, vay be demeyi de bilirim. Ama bu haliyle......
// Mesela "konu hakkında şöyle bir düşüncen de var " demiş, hiç alakası yok, öyle bir şey aklımın ucundan geçirmedim, geçiremem. Güncel durum hakkında yorumu tamamen yuvarlak . Ama yine de haksızlık etmekten korkarım, eğer bahsettiği çıkarsa da buraya yazarım.//
Kesinlikle ayni kişi degil bu 3.falim benim dönme noktalari olmasi olacak nedir ya hep bu tarz cümleler. Galiba bazı falcılar gidince profili devam ettiriyorlar başka birine. Hem bu kadar fal atmişim özel durumlarım var ayri bir sohbet etmişiz soru kısmında ve beni hatırlamadığını söyledi mümkün değilBenimki de ortalamaydı. Ama devrik değildi cümleler ortada yine fama-meryem kokusu alıyorum
Kesinlikle ayni kişi degil bu 3.falim benim dönme noktalari olmasi olacak nedir ya hep bu tarz cümleler. Galiba bazı falcılar gidince profili devam ettiriyorlar başka birine. Hem bu kadar fal atmişim özel durumlarım var ayri bir sohbet etmişiz soru kısmında ve beni hatırlamadığını söyledi mümkün değil
Eh iştekızlar çok kötü durumdayım sabahtan beri ağlıyorum. falsepetinde rezzanı gördüm hiç baktırmadım ama çok iddialı değer mi baktırmaya 30 liram çöpe gitmesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?