Binnaz Abla

Kızlar bişey sorucam ben bugüne kadar hep kahve baktırdım tarot da denemek istiyorum ama net soru fln deniliyor ya benim ilişkim yok mesela ama aşk hayatımda neler olacak merak ediyorum o şekilde sorulmaz mı yani :)

Kızlar bişey sorucam ben bugüne kadar hep kahve baktırdım tarot da denemek istiyorum ama net soru fln deniliyor ya benim ilişkim yok mesela ama aşk hayatımda neler olacak merak ediyorum o şekilde sorulmaz mı yani :)

Ben hep öyle soruyorum ilişkim yok olacak mı diye :)

Ben de gulizar yıldıza baktırdım hayatımda böyle berbat bi fal baktırmamıştım ben bile daha iyi bakarım bomboş bir faldı bi de fon da müzik kullanmış az daha bayılcaktım dinlerken falı boş laflar hep bide sinir bozucu bi müzik ayy fenalık geldi aklıma gelince bile

arkadaşlar, selena falı çıkan var mı yada çıkmayan memnun olmayan?
bir de hüma bal mı iyi yoksa nesibe mi?
yiğittende bahseden yok o da mı patladı yaa ((((

Kızlar bu Hürrem nadir mi online oluyo ya dünden beri bekliyorum girmedi,ilkayın yorumu da geldi çok genel konuşmuş bir iki Ayrıntı vardı pek memnun kalmadım

Selena bende acayip tutturur nesibe anda iyiydi ama gelecek kesinlikle patladı. Hümaya baktırmadım. Yiğit anda baya iyiydi ama geleceğe daha var kuzum :)

Cnm niye baktirdin bilgilenderme yapmistim aslinda muzigi sorma kendimi korku filminde hissetmistim Siteyede dedim bu dalgami geciyor muzik li fal ilk kez dinliyorum demistimm hak verdilerBen dinlerken sinirden gulmustum o neyin kafasini yasiyo anlamadim

Ilk ayrkta fali cikmisti benim dedigi sekilde ve tarihte olmustu Ikinci ayriligi yasaiyorum yine selenaya guveniyorum ins cikarsa yazarim

Selam gençlik bugün ilk olumsuz falımı falalem rezzan abladan dinlemiş bulunmaktayım falcı sema selena fama emine nurbanu hüma bal sezgi candan meryem gibi yorumculardan çok seviyo engelleri var zamanı var olacak dediği şeye rezzan abla hayatında biri var dedi bakalım hayırlısı

Sezgi Candan nasıldı canım.

ne yazık ki rezzan anda pek yanılmıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…