- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.858
- 898
MissCherryBlossom cheryyyyy sen baktırmış mıydın hira ya
Baktırmadım yine mi katakülliler dönüyor panpaaaa
baktırdım şimdi yorumu geldi. hiç beklemediğim şeyler söyledi. gelecekle ilgili dedikleri umarım tutar ama geçmişle ilgili söylediklerine kanım dondu resmen doğru olduğuna inanmıyorum.Eh işte
Kızlar bişey sorucam ben bugüne kadar hep kahve baktırdım tarot da denemek istiyorum ama net soru fln deniliyor ya benim ilişkim yok mesela ama aşk hayatımda neler olacak merak ediyorum o şekilde sorulmaz mı yani :)
Ben hep öyle soruyorum ilişkim yok olacak mı diye :)
Gunaydin arkdaslar dun bir yolun varda yeni iki falciyi denim dedim bin pisman oldum medyum alin ve gulizar yildiz .ben boyle sallamasyon berbat fal gormedim.sitedn iade istrdim verdiler hakli oldugum tespit edilmis.fali dinleyen herkez hak verirdi ztn.bilginize ben soylimde .eski lerden sasmamal lazimmis.
gizem hatun online oluyo mu hic rastlamadm
selena ve nesibenin bana çıkan noktaları oldu.Ama hüma balla,yiğiti denemedim daha.arkadaşlar, selena falı çıkan var mı yada çıkmayan memnun olmayan?
bir de hüma bal mı iyi yoksa nesibe mi?
yiğittende bahseden yok o da mı patladı yaa((((
Selena bende acayip tuttururarkadaşlar, selena falı çıkan var mı yada çıkmayan memnun olmayan?
Cnm niye baktirdin bilgilenderme yapmistim aslindaBen de gulizar yıldıza baktırdım hayatımda böyle berbat bi fal baktırmamıştım ben bile daha iyi bakarım bomboş bir faldı bi de fon da müzik kullanmış az daha bayılcaktım dinlerken falı boş laflar hep bide sinir bozucu bi müzik ayy fenalık geldi aklıma gelince bile
Ilk ayrkta fali cikmisti benim dedigi sekilde ve tarihte olmustuarkadaşlar, selena falı çıkan var mı yada çıkmayan memnun olmayan?
Ilk ayrkta fali cikmisti benim dedigi sekilde ve tarihte olmustuIkinci ayriligi yasaiyorum yine selenaya guveniyorum ins cikarsa yazarim
Yenilerden hira yi demistim ztn filiz seckinide begendim :Kız yeni keşfin var mı :)
Sezgi Candan nasıldı canım.Selam gençlik bugün ilk olumsuz falımı falalem rezzan abladan dinlemiş bulunmaktayım falcı sema selena fama emine nurbanu hüma bal sezgi candan meryem gibi yorumculardan çok seviyo engelleri var zamanı var olacak dediği şeye rezzan abla hayatında biri var dedi bakalım hayırlısı
Selam gençlik bugün ilk olumsuz falımı falalem rezzan abladan dinlemiş bulunmaktayım falcı sema selena fama emine nurbanu hüma bal sezgi candan meryem gibi yorumculardan çok seviyo engelleri var zamanı var olacak dediği şeye rezzan abla hayatında biri var dedi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?