Cnm bna herkez donecek demisti bir tek rezzan donmicek demisti donmustu rezzan boommm olmustuSelam gençlik bugün ilk olumsuz falımı falalem rezzan abladan dinlemiş bulunmaktayım falcı sema selena fama emine nurbanu hüma bal sezgi candan meryem gibi yorumculardan çok seviyo engelleri var zamanı var olacak dediği şeye rezzan abla hayatında biri var dedi bakalım hayırlısı
MissCherryBlossom çeri napıyon beybim? Sende var mı yeni keşif? Ben koptum iyice, byv a hiç girmedim bizim olaydan sonra, hira mira diyonuz fransız kaldım
Dedikleri çıkıyo mu peki rezzanınne yazık ki rezzan anda pek yanılmıyo...
Yok mu bilenFalsepetindeki Alex için ne diyorsunuz arkadaşlar ?
Kızlar sezgi candan bende bayağı bildi.. Çok beğendim.. Kesinlikle hisleri olduğuna inanıyorum.. En azından anlık durumda süperdi.. Dedikleri çıkarmı onu zaman gösterecek..Bir numaram yok keşfim de yok ama sezgi candan ve gizem hatunu denemek istiyrm :))))
Tarotta kartlara göre yorum yapıyor.. Yani tam bir kart yorumu.. Seçtiğim kartları tek tek yorumluyor işte.. Kahvede nasıl onu bilmiyorumYok mu bilen
Yok mu bilen
Kızlar sezgi candan bende bayağı bildi.. Çok beğendim.. Kesinlikle hisleri olduğuna inanıyorum.. En azından anlık durumda süperdi.. Dedikleri çıkarmı onu zaman gösterecek..
ya aynen benide yerden yere vurdu öyleCanım çok çok olumsuzdu içimi daraltmıştı anda da zaten pek bilgi vermemişti yani geleceğe yönelik sadece konuşmuştu onu da ölmüşsün ağlayanın yok modunda bakmıştı baya etkilenmiştim çok kötü olmuştum büyü var vs tarzında saçmaydı biraz
Evet bende yeni baktırdım dediğiniz gibi pembe tablo değildi.Sezgi candan geleceği tutturuyodur inşallah yaa :) çok güzeldi falı ama böyle abartılı pembe tablo fal değildi tutarlı ve güzel şeylerdi geleceğe yönelik henüz çıkan ya da patlayan yok sanırım sezgiye herkes yeni baktırdı gibi :)
Evet canım daha meşhur olmadı.. :) Ben Baktırdım memnun kaldım.. Bazı arkadaşlarımıza harfe kadar söylemiş ve bilmiş. Bana da her söylediği cümle doğruydu. Baştan savma yapmamış uzunca bakmış. Bide tarih veriyor.. yuvarlak konuşmuyor. Binnazda şuana kadar memnun kaldığım tek falcı o oldu.. Diğerleri şuan için bana göre tırtSezgi candan geleceği tutturuyodur inşallah yaa :) çok güzeldi falı ama böyle abartılı pembe tablo fal değildi tutarlı ve güzel şeylerdi geleceğe yönelik henüz çıkan ya da patlayan yok sanırım sezgiye herkes yeni baktırdı gibi :)
Rezzanın bende baska biri için anda yanılmşlığı var hem de çok büyük bi olaydı baska biri kesnlkle yok dedi adam beni aldatmş halbuki ve o kızla da evlendine yazık ki rezzan anda pek yanılmıyo...
Sezginin an ve geçmiş iidi çıkarsa herkese benden çaySezgi Candan nasıldı canım.
ya aynen benide yerden yere vurdu öyleiçim kavruldu resmen. peki ne oldu sonuç, dedikleri çıktı mı canım ?
rezzan banada ilişkı konusunda olumlu konuşmuştu cıkmadıSelam gençlik bugün ilk olumsuz falımı falalem rezzan abladan dinlemiş bulunmaktayım falcı sema selena fama emine nurbanu hüma bal sezgi candan meryem gibi yorumculardan çok seviyo engelleri var zamanı var olacak dediği şeye rezzan abla hayatında biri var dedi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?