Binnaz Abla

Cnm bna herkez donecek demisti bir tek rezzan donmicek demisti donmustu rezzan boommm olmustu

Kızlar sezgi candan bende bayağı bildi.. Çok beğendim.. Kesinlikle hisleri olduğuna inanıyorum.. En azından anlık durumda süperdi.. Dedikleri çıkarmı onu zaman gösterecek..

Sezgi candan geleceği tutturuyodur inşallah yaa :) çok güzeldi falı ama böyle abartılı pembe tablo fal değildi tutarlı ve güzel şeylerdi geleceğe yönelik henüz çıkan ya da patlayan yok sanırım sezgiye herkes yeni baktırdı gibi :)

ya aynen benide yerden yere vurdu öyle içim kavruldu resmen. peki ne oldu sonuç, dedikleri çıktı mı canım ?

Evet bende yeni baktırdım dediğiniz gibi pembe tablo değildi.

Evet canım daha meşhur olmadı.. :) Ben Baktırdım memnun kaldım.. Bazı arkadaşlarımıza harfe kadar söylemiş ve bilmiş. Bana da her söylediği cümle doğruydu. Baştan savma yapmamış uzunca bakmış. Bide tarih veriyor.. yuvarlak konuşmuyor. Binnazda şuana kadar memnun kaldığım tek falcı o oldu.. Diğerleri şuan için bana göre tırt

ya aynen benide yerden yere vurdu öyle içim kavruldu resmen. peki ne oldu sonuç, dedikleri çıktı mı canım ?

Doğru düzgün bişe dememişti bana zaten işle ilgili dediği bişeye var daha çıkarsa yazarım ama aşkla ilgili zaten büyü var asla evlenemezsin tarzı konuştu dileğim çıkmaması yönünde :/

rezzan banada ilişkı konusunda olumlu konuşmuştu cıkmadı

Kızlar falsepetindeki hale yıldırımla ceren aydın nasıl acaba forumda pek bahseden olmamış heralde merak ettim baktıranınız var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…