rezzan banada ilişkı konusunda olumlu konuşmuştu cıkmadı
Hahahaha bana da aynisini soylemisti :) moral bozuculafCanım çok çok olumsuzdu içimi daraltmıştı anda da zaten pek bilgi vermemişti yani geleceğe yönelik sadece konuşmuştu onu da ölmüşsün ağlayanın yok modunda bakmıştı baya etkilenmiştim çok kötü olmuştum büyü var vs tarzında saçmaydı biraz
Hale yildiriln pespembis canim geciniz ne an ne gelecekKızlar falsepetindeki hale yıldırımla ceren aydın nasıl acaba forumda pek bahseden olmamış heralde merak ettim baktıranınız var mıydı
evet iki gün sonra aradı barısalım dediTolin naptın yawru barıştınız mı?
Hemen çıktıHurrem online olddu baktrmak isteyenlere duyurulur :)
ben yakaladm cnm bakalım gelsin yorumum paylasırımHemen çıktı
Su mu attın canım kahve miben yakaladm cnm bakalım gelsin yorumum paylasırım
Yanlış yönlendirmeleri çok kötü ya bende de sein imer öyle oldu gideceksin istediğim okula dedi tanımladı ama olmadıRezzanın bende baska biri için anda yanılmşlığı var hem de çok büyük bi olaydı baska biri kesnlkle yok dedi adam beni aldatmş halbuki ve o kızla da evlendi
kahve cnmSu mu attın canım kahve mi
Hale hicbirsey bilmiyor taa haziran da baktirmistim tirt o cok gereksizKızlar falsepetindeki hale yıldırımla ceren aydın nasıl acaba forumda pek bahseden olmamış heralde merak ettim baktıranınız var mıydı
evet iki gün sonra aradı barısalım dedi
Selena tarot mu? Su mu ?Arkadaşlar 2 haftadır bir sürü fal attim selena hariç hep hayal kirikligiydi ama bugün öyle bir fal geldi ki hayatimin en uyi online falıydı. Falcı Sema su falı hiç kimsenin bilemeyecegi en ince ayrıntıları dökmüş dehşetti. Fal işini kasım a kadar noktalıyorum bu fal üzerine kimseyi begenmem mümkün değil.
Bir kelebek bir çizgi atmıştım pek bir fark olmuyor canim. Sordum su atayim mi dedim gerek yok dedi SelenaSelena tarot mu? Su mu ?
Sema. Ben de düşünce istedim ayri bir bölüm yazmış beyefendinin düşünceleri diyekızlar gelecek istemiyorum bana anda ve karşıdaki kişinin duygu düşüncelerini öğrenmemde yardım edicek bi falcı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?