Binnaz Abla

Kötü diyen belki de olumsuz bulmuştur ondandır bilemiyorum. Ama cidden baktirdigim en iyi faldi ki ben aşırı fal attim 3 aydir

kızlar bir şey sorucam falsepetinde melihe baktıranlar memnun kaldı mı? aşırı moralimi bozdu ya asla ihtimal vermediğim şeyler söyledi inanılmaz üzüldüm. diğerlerinin aksine şeyler söyledi ağlamak üzereyim

Şu adama baktırmayın diyorum sakalım yok diye mi dinlemiyorsunuz

Şu adama baktırmayın diyorum sakalım yok diye mi dinlemiyorsunuz
ya ciddi misin yorumlara bakıp mı aldandım yoksa.. betim benzim attı ya o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. nolur söylediği hiçbir şey çıkmıyor tamamen uyduruyor diyin

Kızlar bu gizem hatuna fal atarken nasıl soru soruyosunuz yani Ayrıntı veriyo musunuz durumunuzla ilgili yoksa tamamen falcıya mı bırakıyosunuz ben mesela ilkay gür'e soru sormadım genel bi yorum yapmış o Yüzden

Kızlar bu gizem hatuna fal atarken nasıl soru soruyosunuz yani Ayrıntı veriyo musunuz durumunuzla ilgili yoksa tamamen falcıya mı bırakıyosunuz ben mesela ilkay gür'e soru sormadım genel bi yorum yapmış o Yüzden
ben sordum cnm sorum uzernden cevapladi ama belki diger baktranlar genel demstr

waaayyy tolin hocam büyüksün. hem çocuğu kızdır, hem de o arasın
aferin kız, bize iki ders ver, süründürme taktikleri. elini öperim walla
yok be bluem nerdeee bende taktık falan ama ben basta bıraz ona kaybetme korkusu vermiştim ordan kazandım galıba bi de bizim kavga sebebi benımle ilgilendin ilgilenmedin mevzusuydu o yuzden uzun surmedı ama venus retsorunun sonuna yaklasıyoruz bu topıkte mutluluk isteyen butun hatunlarım mutlu olsun inşalla

ben sordum cnm sorum uzernden cevapladi ama belki diger baktranlar genel demstr
Anladım canım yani öyle olması daha iyi gibi sanki bu su falı değil sonuçta kahvede çok spesifik Şeyler çıkacağını düşünmüyorum biraz yönlendirmekte fayda var galiba

Arkadaslar telwede women diye biri dikktimi cekti baya iddali baktiran varmi hiccc kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…