- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Kötü diyen belki de olumsuz bulmuştur ondandır bilemiyorum. Ama cidden baktirdigim en iyi faldi ki ben aşırı fal attim 3 aydir
OlumsuSluktan değil bana çok kötü sallama bi yorum yapmıştı bildiği hiçbirşey yoktu ama tabi enerji meselesiSema o kadar iyi mi yaçok kotu diyende var kafam bir milyon oldu
kızlar bir şey sorucam falsepetinde melihe baktıranlar memnun kaldı mı? aşırı moralimi bozdu ya asla ihtimal vermediğim şeyler söyledi inanılmaz üzüldüm. diğerlerinin aksine şeyler söyledi ağlamak üzereyim
Yok canım hiç kimse böyle ayrıntılı bilemedi benim hayatımı. Ben Meryem ve Fama yı çok fazla beğenmiyorumsemayı bilindik birine benzetenler olmuştu, sen hiç hissettin mi öyle bişey?
ya ciddi misin yorumlara bakıp mı aldandım yoksa.. betim benzim attı ya o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. nolur söylediği hiçbir şey çıkmıyor tamamen uyduruyor diyinŞu adama baktırmayın diyorum sakalım yok diye mi dinlemiyorsunuz
ya ciddi misin yorumlara bakıp mı aldandım yoksa.. betim benzim attı ya o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. nolur söylediği hiçbir şey çıkmıyor tamamen uyduruyor diyin
deneye deneye :) ama melih kadar kimse moralimi bozmadı ya benzer şeyleri geçen de rezzan söyledi ama melih resmen moralimi tepetaklak ettiO yorumlara bakıp fal mı atıyorsunuz kız halafalcı değil o atıyor
Ben de memnun kalmıştım semadan kuzum. Kesinlikle hisli birisiSema o kadar iyi mi yaçok kotu diyende var kafam bir milyon oldu
Ben de memnun kalmıştım semadan kuzum. Kesinlikle hisli birisi
ben sordum cnm sorum uzernden cevapladi ama belki diger baktranlar genel demstrKızlar bu gizem hatuna fal atarken nasıl soru soruyosunuz yani Ayrıntı veriyo musunuz durumunuzla ilgili yoksa tamamen falcıya mı bırakıyosunuz ben mesela ilkay gür'e soru sormadım genel bi yorum yapmış o Yüzden
yok be bluem nerdeee bende taktık falan ama ben basta bıraz ona kaybetme korkusu vermiştim ordan kazandım galıba bi de bizim kavga sebebi benımle ilgilendin ilgilenmedin mevzusuydu o yuzden uzun surmedıwaaayyy tolin hocam büyüksün. hem çocuğu kızdır, hem de o arasın
aferin kız, bize iki ders ver, süründürme taktikleri. elini öperim walla
semaya su falı mı atmıştınSema. Ben de düşünce istedim ayri bir bölüm yazmış beyefendinin düşünceleri diye
Anladım canım yani öyle olması daha iyi gibi sanki bu su falı değil sonuçta kahvede çok spesifik Şeyler çıkacağını düşünmüyorum biraz yönlendirmekte fayda var galibaben sordum cnm sorum uzernden cevapladi ama belki diger baktranlar genel demstr
Evet su attımsemaya su falı mı atmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?