- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Su atarkadaşlar selenaya tarot mu atsam katina mı kararsız kaldım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
o kadar kredim yok malesef yeni kredi de atamıyorum bi sorundan dolayı
eski iliskimle ilgili sordum baya uzun uzun anlatms ayrica hediye olarak iliski icin iskambil acilimida yapms kendiligindenAnladım canım yani öyle olması daha iyi gibi sanki bu su falı değil sonuçta kahvede çok spesifik Şeyler çıkacağını düşünmüyorum biraz yönlendirmekte fayda var galiba
Memnun kaldın mı canım gızem hatundaneski iliskimle ilgili sordum baya uzun uzun anlatms ayrica hediye olarak iliski icin iskambil acilimida yapms kendiliginden
evet cnmMemnun kaldın mı canım gızem hatundan
Hıc yakalayamıyorum onu ben saat kaclarda onlıne oluyo acabaevet cnm
cnm galiba saat 5 civari yakaladmHıc yakalayamıyorum onu ben saat kaclarda onlıne oluyo acaba
Merhabaa :) tanıyan tanır beni.. Gündemde hangi falcılar var nasılsınız anlatın biraz ^^ Uzun zamandır fal atmadım kimseye.. Atmak istiyorum ama zaten hiç biri çıkmıyor diye düşünüyorum. Var mı yeni böyle güzel falcı
falcısema tellwe de olan mıydı? Oysa bir fal atmıştım ben böyle saçma bir fal görmedim. Ona kalsa şubatta sevgiliydikHoşgeldin. Uzun zamandır kimse çıkan patlayan fallarını yazmıyortopik sessiz şu sıra falcı sema ve gizem hatun revaçta.
falcısema tellwe de olan mıydı? Oysa bir fal atmıştım ben böyle saçma bir fal görmedim. Ona kalsa şubatta sevgiliydikgizem hatun kimdir nedir bilmiyorum. Valla çok üşeniyorum ama 40 tan fazla fal atmışımdır ama bir tanesi bile çıkmadı bir falı çıktı tamamen derin ve serüvenin sonraki falları o kadar berbattı ki sallayarak tutturduklarını düşünüyorum. Her sitede fal baktırdım hepsi fos
Falalemde deni canım bu gızem hatunYorumum geldi kızlar gayet iyiydi çok beğendim çok uzun yazmamış biraz kısa tutmuş ama yinede nokta atışları çoktu yakın gelecek için dedikleri çıkarsa eğer paylaşırım
geçmiş olsun Medcezir. inşallah çabuk toparlarsın <3Kızlar selamlar..Buradan ameliyat olacagımı yazmıstım. Carsamba gunu oldum, ameliyat anında patoloji imceledi ve sonuclar temiz cok sukur :)
Kanserle eski esimde cok ugrasmıs biri olarak burun buruna kaldım ve cok korkuyordum, neyseki rabbim yuzume baktı..
@Simplelove dogru teshis koymusuz canım, cikolata kistiymis :) bir de rahim icinden ici su dolu bir zar cıkarmıslar, nedir ne degildir sormadım sonuc iyi olunca..
Simdi sadece ameliyat sıkıntım ve karnımda koca bi yarık var :) gececek insallah..
Saglıktan baska her sey yalan canlar, bunu aklınızdan cıkarmayın ve sukredin..baktırdıgınız okuzlere ona gore uzulup yıpratın kendinizi.
Opuyorum hepinizi..
Evet fal alemdeFalalemde deni canım bu gızem hatun
Çok geçmiş olsun çok Haklısın en önemlisi sağlık ama iste bazen bunu unutup böyle Saçma yollara giriyoruzKızlar selamlar..Buradan ameliyat olacagımı yazmıstım. Carsamba gunu oldum, ameliyat anında patoloji imceledi ve sonuclar temiz cok sukur :)
Kanserle eski esimde cok ugrasmıs biri olarak burun buruna kaldım ve cok korkuyordum, neyseki rabbim yuzume baktı..
@Simplelove dogru teshis koymusuz canım, cikolata kistiymis :) bir de rahim icinden ici su dolu bir zar cıkarmıslar, nedir ne degildir sormadım sonuc iyi olunca..
Simdi sadece ameliyat sıkıntım ve karnımda koca bi yarık var :) gececek insallah..
Saglıktan baska her sey yalan canlar, bunu aklınızdan cıkarmayın ve sukredin..baktırdıgınız okuzlere ona gore uzulup yıpratın kendinizi.
Opuyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?