Binnaz Abla

Anladım canım yani öyle olması daha iyi gibi sanki bu su falı değil sonuçta kahvede çok spesifik Şeyler çıkacağını düşünmüyorum biraz yönlendirmekte fayda var galiba
eski iliskimle ilgili sordum baya uzun uzun anlatms ayrica hediye olarak iliski icin iskambil acilimida yapms kendiliginden

Kızlar ya çok sevdiğim bi arkadaşımla aram bozuldu aranızda fal bakabilenler varsa bana yardımcı olur musunuz moralim çok bozuk

Hoşgeldin. Uzun zamandır kimse çıkan patlayan fallarını yazmıyor topik sessiz şu sıra falcı sema ve gizem hatun revaçta.

Sabah gizem hatuna fal attım bekliyorum,arkadaşım benden önce Attı onun yorumu geldi okuduk beraber çok başarılı cidden geçmiş ve an çok iyiydi ama pembe tablo çizmiyo kesinlikle olumsuzu tak tak söylüyo çok beğendik bakalım kendiminkini bekliyorum yazarım onu da kızlar

Hoşgeldin. Uzun zamandır kimse çıkan patlayan fallarını yazmıyor topik sessiz şu sıra falcı sema ve gizem hatun revaçta.
falcısema tellwe de olan mıydı? Oysa bir fal atmıştım ben böyle saçma bir fal görmedim. Ona kalsa şubatta sevgiliydik gizem hatun kimdir nedir bilmiyorum. Valla çok üşeniyorum ama 40 tan fazla fal atmışımdır ama bir tanesi bile çıkmadı bir falı çıktı tamamen derin ve serüvenin sonraki falları o kadar berbattı ki sallayarak tutturduklarını düşünüyorum. Her sitede fal baktırdım hepsi fos

Evet şimdi bir yolun var a geçmiş. Valla ben atmadım bilmiyorum. Şu sıra istek sıfır.

Yorumum geldi kızlar gayet iyiydi çok beğendim çok uzun yazmamış biraz kısa tutmuş ama yinede nokta atışları çoktu yakın gelecek için dedikleri çıkarsa eğer paylaşırım

Kızlar selamlar..Buradan ameliyat olacagımı yazmıstım. Carsamba gunu oldum, ameliyat anında patoloji imceledi ve sonuclar temiz cok sukur :)

Kanserle eski esimde cok ugrasmıs biri olarak burun buruna kaldım ve cok korkuyordum, neyseki rabbim yuzume baktı..

@Simplelove dogru teshis koymusuz canım, cikolata kistiymis :) bir de rahim icinden ici su dolu bir zar cıkarmıslar, nedir ne degildir sormadım sonuc iyi olunca..

Simdi sadece ameliyat sıkıntım ve karnımda koca bi yarık var :) gececek insallah..

Saglıktan baska her sey yalan canlar, bunu aklınızdan cıkarmayın ve sukredin..baktırdıgınız okuzlere ona gore uzulup yıpratın kendinizi.

Opuyorum hepinizi..

geçmiş olsun Medcezir. inşallah çabuk toparlarsın <3

Çok geçmiş olsun çok Haklısın en önemlisi sağlık ama iste bazen bunu unutup böyle Saçma yollara giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…