Binnaz Abla

med canim cok sevindim, Allah birdaha yasatmasin insallah.

Çok geçmiş olsun.

Kızlar şu semaya değinmeden edemeyeceğim, vallahi ona verdiğim 30 çok içime oturdu, atarken iyi düşünün. Bana falı hem olumlu hem olumsuz ama subat için filan evlilik yollu filan bir faldı ama

Oh çok çok geçmiş olsun Med, bir daha yaşamazsın umarım, umarım hiçbirimiz yaşamayız.

Falcisema için bana yolladığı fal durması lazım hem kısa hemde kötü bir faldı isteyene özelden atabilirim. Belki şu an değişmiştir ama ben yollaıdğımda da övülüyordu

geçmiş olsuunn

Vallahi içime doğduydu inşallah en kısa zamanda sahalara dönersin :)))

Kizlar mrb; bir konuda yardiminiz lazim.falalemde ki meryeme iki kez fal baktirdim, henuz cikan birsey yok ama eski yazilanlardan kafam karıştı burda begenilen bir meryem vardi, o meryem falalemde ki meryemmi? Zaten falalemde bi tane meryem var galiba.falina Nasılsınizla baslamis bnm baktirdigim meryem ve var-yok kelimesini cok kullaniyor.

Falcisema için bana yolladığı fal durması lazım hem kısa hemde kötü bir faldı isteyene özelden atabilirim. Belki şu an değişmiştir ama ben yollaıdğımda da övülüyordu

bizim seninle enerjimiz aynı sanırım. Onca faldan en cok derin ve serüven bildi. Sema anı ve geçmişi bilememişti. Habire tarih sıralamıştı tarihlerden biri geçti, tabiki çıkmadı diğerlerinin de çıkacağını sanmıyorum özür dileyecek dediği kişi katır inadında kessen özür dilemeyecek biri

Çok geçmiş olsun. Müjdeli haberle neticelenmesine çok sevindim, bundan sonrasına "olacak o kadar" denir. Nice mutlu sağlıklı müjdeli günlerin olsun

Sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim, geçmiş olsun Karnındaki dikişleri hiç kafana takma muhtemelen estetik dikiştir çok ince bir iz kalır, 4 gün olmuş zaten ağrıların da azalmaya başlamıştır yavaş yavaş. En kısa zamanda iyileşir ve kendini daha iyi hissedersin umarım

Kızlar bir arkadaşım binnazda Sezgi Candana kahve falı atmış.Fena değilmiş,nokta atışları olmuş ama gelecek beklemede.

Kızlar bir arkadaşım binnazda Sezgi Candana kahve falı atmış.Fena değilmiş,nokta atışları olmuş ama gelecek beklemede.

Grey_ de çok beğendiğini söyledi. Bende tam bir fiyaskoydu, Yaşıma bakarak mezuiyet tarihim, iş bulma falan diyerek saçma yorumlar yapmıştı aşkla ilgili çok genel kırılmışsın üzülmüşsün falan Benim şu sıra favorim Sevgi Duman. Harf bile bildi ve çok güzel bir anlatım dili var. 3 kez attım çıkarsa yazarım

ay bende onu yakalmaaya çalışıyorum maile gelsinde dedim ama yook denk gelemedim:)

İlk 2 si çıktımı peki bende cok begendım ama ılk tarıhı gectı ıkıncıyı attım gene cok begendım:)) tarıhe takılmasaam ıyı:) sende ılk 2 yorum cıktımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…