- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Evet sahaneydii. İş için tarıh gectı ama takılmadım cunku benım dırum bıraz tarıh acısından zateb belırsızBana uç falında da ekim dedi bekliyorum. Ama hem eskiyi birebir anlatması hem de yeni flörtü anlatması süperdi. Sende ayrıntı bildi mi?
Evet sahaneydii. İş için tarıh gectı ama takılmadım cunku benım dırum bıraz tarıh acısından zateb belırsız
Akşamları giriyor
Sevgi Duman nerde kız :)
Ben de sevgi duman'a baktırdım bugün. Son dönemde baktırdığım en iyi fallardan biriydi. Yanıldığı bi kaç nokta var ufak tefek ama genel olarak başarılıydı. Ve oldukça gerçekçiydi. Pembeci değil kesinlikle 1 aylık bir süreç verdi dedikleri çıkarsa yazarım.
Kızlar sevgi dumana kahve mi attınız tarot mu?
saat kaç aralıklarında giriyor gece sizce. ve cidden güzel mi falı. 17.50 tl bakıyor da.tarotu açıyor sadece
saat kaç aralıklarında giriyor gece sizce. ve cidden güzel mi falı. 17.50 tl bakıyor da.
yorumlarıda şahane falcının ama canım ya. merak ettim bak şimdi ister istemez. diğer falcılar bu kadar güzel yorum almamış gibi geldi bana. hep yorumlarında biliyor denmiş.yani ilk kez fal mı atacaksın o zaman uzak dur canım. burda herkesin beğendi başka başka insanlar var. bir şey demek istemem sonuçta daha çıkmadı falım
yorumlarıda şahane falcının ama canım ya. merak ettim bak şimdi ister istemez. diğer falcılar bu kadar güzel yorum almamış gibi geldi bana. hep yorumlarında biliyor denmiş.
ben beğendim ama belli olmuyor. ordaki yorumlara güvenme yine de sen
Incesaz sen dideme baktirdin mi?
evet ya bı ıkı kez yorumlara guvenıp atıp berbat fallarra para verdıgım olmustu du bakalım herkes attsın dusuneyım ben daha ozaman.ben beğendim ama belli olmuyor. ordaki yorumlara güvenme yine de sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?