Binnaz Abla

Bana uç falında da ekim dedi bekliyorum. Ama hem eskiyi birebir anlatması hem de yeni flörtü anlatması süperdi. Sende ayrıntı bildi mi?
Evet sahaneydii. İş için tarıh gectı ama takılmadım cunku benım dırum bıraz tarıh acısından zateb belırsız

Evet sahaneydii. İş için tarıh gectı ama takılmadım cunku benım dırum bıraz tarıh acısından zateb belırsız

İnşallah çıkar fallarımız. İlk defa bir falım bu kadar çıkmasını istiyorum. İkinci dil öğrenme isteğimden tut, aşka bakış açıma her şeyi, tum hayallerimi anlatmış

Ben de sevgi duman'a baktırdım bugün. Son dönemde baktırdığım en iyi fallardan biriydi. Yanıldığı bi kaç nokta var ufak tefek ama genel olarak başarılıydı. Ve oldukça gerçekçiydi. Pembeci değil kesinlikle 1 aylık bir süreç verdi dedikleri çıkarsa yazarım.

Kızlar bravo uçana kaçana baktırmışsınız :)))

saat kaç aralıklarında giriyor gece sizce. ve cidden güzel mi falı. 17.50 tl bakıyor da.

yani ilk kez fal mı atacaksın o zaman uzak dur canım. burda herkesin beğendi başka başka insanlar var. bir şey demek istemem sonuçta daha çıkmadı falım. ben 50 tlyede attığım için uygun geliyor acıtmıyorsa artık demek ki

yani ilk kez fal mı atacaksın o zaman uzak dur canım. burda herkesin beğendi başka başka insanlar var. bir şey demek istemem sonuçta daha çıkmadı falım
yorumlarıda şahane falcının ama canım ya. merak ettim bak şimdi ister istemez. diğer falcılar bu kadar güzel yorum almamış gibi geldi bana. hep yorumlarında biliyor denmiş.

ya aslında üç aşağı beş yukarı biliyoruz ne olucağımızıda insanın baktırası geliyor.
en favori falcılarımızı paylaşalım lütfen.

KIzlarr sevgi dumana fal atıp sonra fala biraz ara vermek istiyorum ama nasıl soru sormam gerek yani herşeyi net bi şeklde söyleyip ona göre açık bi yorum beklemek mi daha iyi olur yoksa genel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…