- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Valla bende sifir maalesefbaktırdım şimdi yorumu geldi. hiç beklemediğim şeyler söyledi. gelecekle ilgili dedikleri umarım tutar ama geçmişle ilgili söylediklerine kanım dondu resmen doğru olduğuna inanmıyorum.
Fena degil canim ama biraz pembeci sankiKIzlarr sevgi dumana fal atıp sonra fala biraz ara vermek istiyorum ama nasıl soru sormam gerek yani herşeyi net bi şeklde söyleyip ona göre açık bi yorum beklemek mi daha iyi olur yoksa genel mi?
Ben bir yolun var sitesine guvenimi yitirmeye basladim maalesef arka planda neler donuyor belli degilDönmez miBiryolunvar çok oldu valla
Ben bir yolun var sitesine guvenimi yitirmeye basladim maalesef arka planda neler donuyor belli degil
KIzlarr sevgi dumana fal atıp sonra fala biraz ara vermek istiyorum ama nasıl soru sormam gerek yani herşeyi net bi şeklde söyleyip ona göre açık bi yorum beklemek mi daha iyi olur yoksa genel mi?
Fena degil canim ama biraz pembeci sanki
Ben bir yolun var sitesine guvenimi yitirmeye basladim maalesef arka planda neler donuyor belli degil
Ukalalar kendilerini ne saniyorlarsa arastirsak biraz buluruz neler donuyor ama enerjimi onlara harcayamam edna tanura midir nedir sakin uzak durun hayatimda dinledigim en ..tan faldi uzundu anca konusmus beni bekledi sanki konusmak icin ayni cumle alti kez soylenmis bombos bir faldiEn son yonetim bizimle girgir gectiginden beri ben bakmadim hic oraya.
Binnaz bu ara benim favorim
Canim bilemedi bende o sanki sezgi candan daha iyiydi ama ona ikinci falimi atinca eski faldan copy paste yapmis bir kac noktayi sevmedimAynen atmıyorum artık bende
Marple Sevgi sende ayrıntı bildi mi?
Ben zamaninda baktirdim zerre cikmadiBinnaz ablaya baktiran var mi yaw? Ablamiz ebru salli ya cikmis
Cok seker yaaa..
En son yonetim bizimle girgir gectiginden beri ben bakmadim hic oraya.
Binnaz bu ara benim favorim
Fal sapetinde ayisigin ruh cozumlemesinde ve anda da iyi ben cok begendim falini
Fama bendeBize gerizekalı diyip kendilerini benim gözümde bitirdiler. Eminenin hatırı olmasa asla girmem.
Vallami bende ruh cozumlemesi gayet guzeldiBen beğenmemiştim kız 1 yıl önce 2 yıl içinde evleneceksin demiş patladı :)))
Peki hangi tarihte ogrenecek ve uzaklasacak? Benimle nezaman emrah iletisime gececek ise ekim ayina kadar baslarmiyim? Birde huseyin diye biri var onunla benim gelecegim olabilirmi?ve onlar ayrilmadan yine aralarinda cinsellik gecermi? Aydanin buyuleri bozulsun diye yaptrdigim islemler fayda ettimi?emraha acikca sevdgmi denemk istedgmi soylesem kabl edermi Aydanin yalanini nasil ogreneblrm?
prensesin yeni versiyonu
Sevgi duman binnazda mı.O kadar çok falcı var ki artık kim nerde bulamıyorum@Grey_ de çok beğendiğini söyledi. Bende tam bir fiyaskoydu, Yaşıma bakarak mezuiyet tarihim, iş bulma falan diyerek saçma yorumlar yapmıştıaşkla ilgili çok genel kırılmışsın üzülmüşsün falan Benim şu sıra favorim Sevgi Duman. Harf bile bildi ve çok güzel bir anlatım dili var. 3 kez attım çıkarsa yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?