Binnaz Abla

KIzlarr sevgi dumana fal atıp sonra fala biraz ara vermek istiyorum ama nasıl soru sormam gerek yani herşeyi net bi şeklde söyleyip ona göre açık bi yorum beklemek mi daha iyi olur yoksa genel mi?
Fena degil canim ama biraz pembeci sanki

KIzlarr sevgi dumana fal atıp sonra fala biraz ara vermek istiyorum ama nasıl soru sormam gerek yani herşeyi net bi şeklde söyleyip ona göre açık bi yorum beklemek mi daha iyi olur yoksa genel mi?

Ben üstü kapalı sordum. İsimlerimizi burçlarımızı söyleyip neler olacak dedim detay vermedim, yine de iyiydi.

Fena degil canim ama biraz pembeci sanki

Bana olumsuzdu yani benimkini doğru bir şekilde eleştirmiş. Sonunda da pembe tablo çizmemiş.

En son yonetim bizimle girgir gectiginden beri ben bakmadim hic oraya.
Binnaz bu ara benim favorim
Ukalalar kendilerini ne saniyorlarsa arastirsak biraz buluruz neler donuyor ama enerjimi onlara harcayamam edna tanura midir nedir sakin uzak durun hayatimda dinledigim en ..tan faldi uzundu anca konusmus beni bekledi sanki konusmak icin ayni cumle alti kez soylenmis bombos bir faldi

Peki hangi tarihte ogrenecek ve uzaklasacak? Benimle nezaman emrah iletisime gececek ise ekim ayina kadar baslarmiyim? Birde huseyin diye biri var onunla benim gelecegim olabilirmi?ve onlar ayrilmadan yine aralarinda cinsellik gecermi? Aydanin buyuleri bozulsun diye yaptrdigim islemler fayda ettimi?emraha acikca sevdgmi denemk istedgmi soylesem kabl edermi Aydanin yalanini nasil ogreneblrm?

prensesin yeni versiyonu

Aaaaa bu kim? Valla prenses sandım.

Sevgi duman binnazda mı.O kadar çok falcı var ki artık kim nerde bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…