Binnaz Abla

sema nerde canım?

Ben üstü kapalı sordum. İsimlerimizi burçlarımızı söyleyip neler olacak dedim detay vermedim, yine de iyiydi.

Bana olumsuzdu yani benimkini doğru bir şekilde eleştirmiş. Sonunda da pembe tablo çizmemiş.
sevgi dumana 2 kere fal attım ben ikisinde de verdiği tarihler tutarlıydı tabi kopyala yapıştır yapmadıysa ama mantıklıydı verdiği tarihler de. yorumunu beğendim, kartları güzel yorumluyor. kimisi fal bakıyorum bahanesiyle yok kendini toparlamasın diye psikologluk yapıyor da bu direk kartları yorumladı ben beğendim baya. binnazda hemen herkese baktırdım zaten doğru düzgün tarotcu yok orda. son zamanlarda gördüğümün en iyisi asenat kılıç, kadının bana 1 ay önce dediği şeyi ciddiye almadım verdiği tarihte aynen yaşadım şimdi bir tek onu yakalamaya çalışıyorum ama çok beğenildiği için sanırım hemen kapılıyor.

Ben ona ücreti 5 lirayken baktırmıştım. Fena değildi

asenat kılıç bende rezaletti. 5tl iken atmıştım. dediği tarihte çıkmadı zaten. 40 ayak var falında 40 gün içinde olacak gibi yorum yapmıştı Truva atı görmüş okul hayaım süper olacakmış

kız sen de kimseyi beğenmiyorsun birini öv ona baktırıcam ya cidden

kızlar ya hale yıldırıma fal attım gördüğüm en detaylı ve özenli faldı. anlık durum ve olay tespiti çok doğruydu, en başta ben pembe tablocu değilim de dedi ama burda yorumları okuyunca hiç öven görmedim ya. baktıranlara soruyorum çıkmadı mı hiç ya

valla yok en son teeee şubatta nesibe tanışacağım çocuğu bildi ama artık 90+ lar bitti hala başlamadı ilişki

Ay sen cok sekersin yaa
Nesibeyi bende sevdim, hatta birebir olmasa da dedigi bi durum cikti.
maya demir ve hira soydan i merak ediyorum, onlara baktirdin mi?

anda bende de iyiydi ama malesef o pembeci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…