selenanın duvarında gördümAaaaa bu kim? Valla prenses sandım.
selenanın duvarında gördüm
bi insan bu soruları açık açık yazıcak kadar saf olabilir mi şoktayımPiremses fake hesap yapmış diyorum.
sema nerde canım?Arkadaşlar 2 haftadır bir sürü fal attim selena hariç hep hayal kirikligiydi ama bugün öyle bir fal geldi ki hayatimin en uyi online falıydı. Falcı Sema su falı hiç kimsenin bilemeyecegi en ince ayrıntıları dökmüş dehşetti. Fal işini kasım a kadar noktalıyorum bu fal üzerine kimseyi begenmem mümkün değil.
sema nerde şeker?Ben de memnun kalmıştım semadan kuzum. Kesinlikle hisli birisi
çok geçmiş olsunCok tesekkur ederim hepinize canlar
Bir yolun vardasema nerde şeker?
sevgi dumana 2 kere fal attım ben ikisinde de verdiği tarihler tutarlıydı tabi kopyala yapıştır yapmadıysa ama mantıklıydı verdiği tarihler de. yorumunu beğendim, kartları güzel yorumluyor. kimisi fal bakıyorum bahanesiyle yok kendini toparlamasın diye psikologluk yapıyor da bu direk kartları yorumladı ben beğendim baya. binnazda hemen herkese baktırdım zaten doğru düzgün tarotcu yok orda. son zamanlarda gördüğümün en iyisi asenat kılıç, kadının bana 1 ay önce dediği şeyi ciddiye almadım verdiği tarihte aynen yaşadım şimdi bir tek onu yakalamaya çalışıyorum ama çok beğenildiği için sanırım hemen kapılıyor.Ben üstü kapalı sordum. İsimlerimizi burçlarımızı söyleyip neler olacak dedim detay vermedim, yine de iyiydi.
Bana olumsuzdu yani benimkini doğru bir şekilde eleştirmiş. Sonunda da pembe tablo çizmemiş.
sevgi dumana 2 kere fal attım ben ikisinde de verdiği tarihler tutarlıydı tabi kopyala yapıştır yapmadıysa ama mantıklıydı verdiği tarihler de. yorumunu beğendim, kartları güzel yorumluyor. kimisi fal bakıyorum bahanesiyle yok kendini toparlamasın diye psikologluk yapıyor da bu direk kartları yorumladı ben beğendim baya. binnazda hemen herkese baktırdım zaten doğru düzgün tarotcu yok orda. son zamanlarda gördüğümün en iyisi asenat kılıç, kadının bana 1 ay önce dediği şeyi ciddiye almadım verdiği tarihte aynen yaşadım şimdi bir tek onu yakalamaya çalışıyorum ama çok beğenildiği için sanırım hemen kapılıyor.
sevgi dumana 2 kere fal attım ben ikisinde de verdiği tarihler tutarlıydı tabi kopyala yapıştır yapmadıysa ama mantıklıydı verdiği tarihler de. yorumunu beğendim, kartları güzel yorumluyor. kimisi fal bakıyorum bahanesiyle yok kendini toparlamasın diye psikologluk yapıyor da bu direk kartları yorumladı ben beğendim baya. binnazda hemen herkese baktırdım zaten doğru düzgün tarotcu yok orda. son zamanlarda gördüğümün en iyisi asenat kılıç, kadının bana 1 ay önce dediği şeyi ciddiye almadım verdiği tarihte aynen yaşadım şimdi bir tek onu yakalamaya çalışıyorum ama çok beğenildiği için sanırım hemen kapılıyor.
Ben ona ücreti 5 lirayken baktırmıştım. Fena değildi
Asena mı?
Kızlar dedikleri çıkan yok mu hiç ya
kız sen de kimseyi beğenmiyorsun birini öv ona baktırıcam ya ciddenasenat kılıç bende rezaletti. 5tl iken atmıştım. dediği tarihte çıkmadı zaten. 40 ayak var falında 40 gün içinde olacak gibi yorum yapmıştıTruva atı görmüş okul hayaım süper olacakmış
valla yoken son teeee şubatta nesibe tanışacağım çocuğu bildi ama artık 90+ lar bitti hala başlamadı ilişki
kızlar ya hale yıldırıma fal attım gördüğüm en detaylı ve özenli faldı. anlık durum ve olay tespiti çok doğruydu, en başta ben pembe tablocu değilim de dedi ama burda yorumları okuyunca hiç öven görmedim ya. baktıranlara soruyorum çıkmadı mı hiç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?