Ay sen cok sekersin yaa
Nesibeyi bende sevdim, hatta birebir olmasa da dedigi bi durum cikti.
maya demir ve hira soydan i merak ediyorum, onlara baktirdin mi?
kızlarrr uzun zaman sonra yine aranızdayım . birşey sorucam ilkay güre fal baktırmıştım geçen aylarda şimdi giriyorum siteye baktığı fal silinmiş . tekrar dinleme imkanım var mı ?
çünkü dediği birşey gerçekleşti sanki . ikinci ve önemli şeyde gerçekleşti diyemem ama tam tarif ettiği gibi birinle tanıştım gerçi şu an birşey yok ortada ama o falı dinlemeye ihtiyacım var .
ilkay biri çıkıcak açık tenli biri istemeyeceksin dedi ki gerçektende öyle oldu . eski arkaaşlardan biri çıktı ama istemedim . sonra başka biri olucak hayatında dedi tam tarif ettiği gibi biri çıktı işini vs tarif etti uyuyor . gerçi şu an birşey yok ama ilkayda online değil . kadına kızmıştım ama ne bilim sanki bildi . gerçi şu an bir ilişki yok hatta o kişiyle çıktık ayrıldık gibi ama geri dönüş olcak mı acaba çünkü ilkay başta zorlayacak ama sonra seninle olucak falan demişti ..
atayım ama sanırım süre dolunca silmişler üff yaa ama hatırladığım kadarıyla yaşadığım şeylere paralel şeyler söylemişti . gerçişu an ortada birşey yok ama aklıma geldi dedikleri bir dediğişeyde oldu .siteye mail at
ben başta ilkayı sallamamıştım . ama şimdi dediği gibi biri çıkınca acaba dedim . birde mesleğini tarif etmişti tipini vs bildi . burcu tutmadı gerçi ama okadar olur . tarif ettiği o kişi mi kiüfff çok karışık kafamilkayın bana da olmayacak dediği olmadı ama yeni ilişki de yok
ben başta ilkayı sallamamıştım . ama şimdi dediği gibi biri çıkınca acaba dedim . birde mesleğini tarif etmişti tipini vs bildi . burcu tutmadı gerçi ama okadar olur . tarif ettiği o kişi mi kiüfff çok karışık kafam
bilmiyorum bir tane çıkacak dedi beğenmeyeceksin dedi beğenmedim gerçektende .ay inanmazsın aynı durumu yaşıyorumbana bir çok falcı aynı kişiyi söylüyor kumral, sarı tenli renkli gözlu hatta burcunu bilenler bile oldu, bu kişi aklımda olmadan önce de hayatıma gireceği tarihi bilenler oldu ama gel gör ki ilişki olmuyor zaten bu falcılar yüzünden çocuğa alıcı gözle baktım yoksa kanka ayağı gidiyorduk
kızlar eski fallarıma tekrar baktım da selena ve ecem23 çok net şekilde anlatmış şu aralar yaşadığım şeyleri aylar öncesinden. acaba eceme tekrar atsam mı
kızlar eski fallarıma tekrar baktım da selena ve ecem23 çok net şekilde anlatmış şu aralar yaşadığım şeyleri aylar öncesinden. acaba eceme tekrar atsam mı
of bu yüzden ona atasım gelmiyor hiçBen de selenada sıradayım hala. Hergün 2 veya 3 kişi eksiliyor sıradan. Bakalım bana ne zaman sıra gelicek birkaç güne bakar herhalde. Bir haftadır bekliyorum
of bu yüzden ona atasım gelmiyor hiç
Ben denemiştim çok önce. Asıl soru haricinde sormuştum bir şeyler bildi. Ama sende tutar mı bilmiyorum yanılmak istememTellwede heartfilia'yı deneyen var mı?
Kızlar herkese baktırmışsınız ya :))Ben denemiştim çok önce. Asıl soru haricinde sormuştum bir şeyler bildi. Ama sende tutar mı bilmiyorum yanılmak istemem
Şey bu gizem hatun nerede acabaKızlar eylüle kadar fal baktırmıcaktım ama dayanamadım gizem hatuna attım.Çok beğendim,geçmiş,an çok başarılıydı. pembeci de değil,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?