Fal alemdeki Gizem Hatun,başka Gizem isminde falcılarda var,karıştırmayasınŞey bu gizem hatun nerede acaba
İlkayın bende de bildiği önemli noktalar olmuştu.ilkay biri çıkıcak açık tenli biri istemeyeceksin dedi ki gerçektende öyle oldu . eski arkaaşlardan biri çıktı ama istemedim . sonra başka biri olucak hayatında dedi tam tarif ettiği gibi biri çıktı işini vs tarif etti uyuyor . gerçi şu an birşey yok ama ilkayda online değil . kadına kızmıştım ama ne bilim sanki bildi . gerçi şu an bir ilişki yok hatta o kişiyle çıktık ayrıldık gibi ama geri dönüş olcak mı acaba çünkü ilkay başta zorlayacak ama sonra seninle olucak falan demişti ..
Hüma Bali asla önermiyorum!! Kendinden cok emin konusuyor ve söylediginin tam tersi gerceklesiyorhüma'nın bende patladıinşallah sende çıkar. ben de çok umutluydum o kadından
O kadar beğeneni var ona fal baktırmak bir mesele ama cidden bende de en ufak bir dediği çıkmadı keza Maya Demir de öyle. Günlerce uğraşıyorsun yakalamak için yorumlar aşırı iyi ama yok çıkmıyor falları.Hüma Bali asla önermiyorum!! Kendinden cok emin konusuyor ve söylediginin tam tersi gerceklesiyor
Hic cikmaz kendisikızlar ya hale yıldırıma fal attım gördüğüm en detaylı ve özenli faldı. anlık durum ve olay tespiti çok doğruydu, en başta ben pembe tablocu değilim de dedi ama burda yorumları okuyunca hiç öven görmedim ya. baktıranlara soruyorum çıkmadı mı hiç ya
Huma ve maya asla cikmadi bende maalesef nasil o kadar yuksek puan anlamadimO kadar beğeneni var ona fal baktırmak bir mesele ama cidden bende de en ufak bir dediği çıkmadı keza Maya Demir de öyle. Günlerce uğraşıyorsun yakalamak için yorumlar aşırı iyi ama yok çıkmıyor falları.
Hüma balın ilk falı bende %70 çıktı hakkını yiyemem. ikinciyi attım pek beğenmedim. yani ilk faldan beri bişeye takılmış hep o olacak diyo ama imkansız hani..O kadar beğeneni var ona fal baktırmak bir mesele ama cidden bende de en ufak bir dediği çıkmadı keza Maya Demir de öyle. Günlerce uğraşıyorsun yakalamak için yorumlar aşırı iyi ama yok çıkmıyor falları.
bi kere daha atıcam ilkaya bakalım .İlkayın bende de bildiği önemli noktalar olmuştu.
Canım ecem23 benim ilk sanal denemelerimdendi.bendede çok iyiydi ama artık bakmıyor bıraktı.asıl keşşke tellwe naazz geri dönse ya.hikaye gbi anlatıyo herseyi tek cümle nokta atışı olmayan bi cümlesi yoktu.o da artık bakmıyo..kızlar eski fallarıma tekrar baktım da selena ve ecem23 çok net şekilde anlatmış şu aralar yaşadığım şeyleri aylar öncesinden. acaba eceme tekrar atsam mı
bayadır takip ediyorum forumubu online fallara bulaştığımdan beri
falalem.com'da haleh ve rezzan'a baktırdım ikisi de genel olarak ve şu an ki durumu paralel olarak bildiler. özellikle rezzan'nın yakın gelecekte olacak bir olayı bildi (dün oldu) ancak tabi ikisi de uzak gelecek tarihleri verdikleri için gelecek adına konuşmak için erken, ikisi de olumlu yorum yaptılar, hani sesler farklı olmasa diyeceğim ki aynı kişiler...
telwe'de geysu'ya baktırdım arkadaşım da, buradakiler de övmüştü. ancak hiçbir şey bilemedi. ne geçmiş, ne şimdi ve olumsuz bir tablo çizdi. belki enerjiler tutmadı bilmiyorum çünkü arkadaşıma çok iyi bakmıştı
bu arada ben şahsen sesli tercih edeceğim bundan sonra yazıyı soğuk buldum, siz ne tür tercih ediyorsunuz? chat sohbet gibi ilginç şeyler gördüm.
Geysu olumsuz tablo çizer ama çizdiği tablo da çıkar arkadaşım maalesefbayadır takip ediyorum forumubu online fallara bulaştığımdan beri
falalem.com'da haleh ve rezzan'a baktırdım ikisi de genel olarak ve şu an ki durumu paralel olarak bildiler. özellikle rezzan'nın yakın gelecekte olacak bir olayı bildi (dün oldu) ancak tabi ikisi de uzak gelecek tarihleri verdikleri için gelecek adına konuşmak için erken, ikisi de olumlu yorum yaptılar, hani sesler farklı olmasa diyeceğim ki aynı kişiler...
telwe'de geysu'ya baktırdım arkadaşım da, buradakiler de övmüştü. ancak hiçbir şey bilemedi. ne geçmiş, ne şimdi ve olumsuz bir tablo çizdi. belki enerjiler tutmadı bilmiyorum çünkü arkadaşıma çok iyi bakmıştı
bu arada ben şahsen sesli tercih edeceğim bundan sonra yazıyı soğuk buldum, siz ne tür tercih ediyorsunuz? chat sohbet gibi ilginç şeyler gördüm.
Evet bakalım gelecek ne olacakBende gizem hatuna baktırdımm oldukça iyiydıı bu kadar olur dedım gelecek için zaman var nasıl olur bılemıyorum tabi
Aman o da patlamasın lütfen yaaBir ara bi Şehrazat furyası vardı böyle herkes çok iyi diyordu sonra ben dahil çoğu kişiye patladı. Gizemhatun da patlar büyük ihtimalle
kızlar nesibeye ilk defa fal attım, şuan ve geçmiş tespiti çok doğru yaşanılan şeyleri söyledi umarım gelecek de çıkar ama cevaplara çok mu geç dönüyor ya 3 gün mü ne oldu hala bekliyor cevabı siteye de girmedi. falı indirmediğim için dinleyemiyorum da falsepetinin bu olayını sevmedim ya[/QUOT
Nesibenin falından çıkanlar oldu bende ama bazen cevapları geciktirebiliyor,doğrudur.
Selena günde 1 alım yapıyor duvarında yazar ama sistem bazen fazladan gönderebiliyormuş.Beklemeye değer,ben de tutmuştu selena..Ben de selenada sıradayım hala. Hergün 2 veya 3 kişi eksiliyor sıradan. Bakalım bana ne zaman sıra gelicek birkaç güne bakar herhalde. Bir haftadır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?