Binnaz Abla

İlkayın bende de bildiği önemli noktalar olmuştu.

Hüma Bali asla önermiyorum!! Kendinden cok emin konusuyor ve söylediginin tam tersi gerceklesiyor
O kadar beğeneni var ona fal baktırmak bir mesele ama cidden bende de en ufak bir dediği çıkmadı keza Maya Demir de öyle. Günlerce uğraşıyorsun yakalamak için yorumlar aşırı iyi ama yok çıkmıyor falları.

Hic cikmaz kendisi

Huma ve maya asla cikmadi bende maalesef nasil o kadar yuksek puan anlamadim

Hüma balın ilk falı bende %70 çıktı hakkını yiyemem. ikinciyi attım pek beğenmedim. yani ilk faldan beri bişeye takılmış hep o olacak diyo ama imkansız hani..
ama ben şunu sevmedim arkadaşıma önerdim kız falı gelince bana yolladı. bazı şeyler hep aynı cümle dedim yuh banada bu tarz bi tablo çizdi.

bayadır takip ediyorum forumu bu online fallara bulaştığımdan beri

falalem.com'da haleh ve rezzan'a baktırdım ikisi de genel olarak ve şu an ki durumu paralel olarak bildiler. özellikle rezzan'nın yakın gelecekte olacak bir olayı bildi (dün oldu) ancak tabi ikisi de uzak gelecek tarihleri verdikleri için gelecek adına konuşmak için erken, ikisi de olumlu yorum yaptılar, hani sesler farklı olmasa diyeceğim ki aynı kişiler...

telwe'de geysu'ya baktırdım arkadaşım da, buradakiler de övmüştü. ancak hiçbir şey bilemedi. ne geçmiş, ne şimdi ve olumsuz bir tablo çizdi. belki enerjiler tutmadı bilmiyorum çünkü arkadaşıma çok iyi bakmıştı

bu arada ben şahsen sesli tercih edeceğim bundan sonra yazıyı soğuk buldum, siz ne tür tercih ediyorsunuz? chat sohbet gibi ilginç şeyler gördüm.

kızlar eski fallarıma tekrar baktım da selena ve ecem23 çok net şekilde anlatmış şu aralar yaşadığım şeyleri aylar öncesinden. acaba eceme tekrar atsam mı
Canım ecem23 benim ilk sanal denemelerimdendi.bendede çok iyiydi ama artık bakmıyor bıraktı.asıl keşşke tellwe naazz geri dönse ya.hikaye gbi anlatıyo herseyi tek cümle nokta atışı olmayan bi cümlesi yoktu.o da artık bakmıyo..

Chat faldan uzak dur tamamen para tuzağı. Ben bi kere denedim pişman oldum. Falcının yazmasını beklerken zaman gidiyor zaten

Geysu olumsuz tablo çizer ama çizdiği tablo da çıkar arkadaşım maalesefBizzat kendim yaşamışımdır.Ayrıca bi arkadaşıma da olumsuz tablo çizdi hatta biraz gerginlik yaşadılar geysuyla,arkadaş 1 vermişti ona.Ama olaylar geysunun dediği şekilde gelişince arkadaş tekrar fal göndermiş ama geysu iade etmiş.O yüzden üzgünüm olumsuzda olsa söyledikleri çıkabiliyor.

selam kizlar,yaw gecmis cikan cikmayan fallara bakiyordum da, ulen bazi ayagi ugursuzlar var,cogu insana bile cikan falcilar bunlarda patlamis..koca koca listeler yazmislar,cikmayanlar diye,nerdeyse tum falcilari cikmadi diye siralamislar..

Kizlar ya su falci semayi begendinizmi,arkadasima yolladik,cok guzeldi bende okudum.Yani su ani falan super yorumlamis bence,gelecegi tutan varmmi diye sormami istedi arkadasim.O uye degilde buraya

Ben de selenada sıradayım hala. Hergün 2 veya 3 kişi eksiliyor sıradan. Bakalım bana ne zaman sıra gelicek birkaç güne bakar herhalde. Bir haftadır bekliyorum
Selena günde 1 alım yapıyor duvarında yazar ama sistem bazen fazladan gönderebiliyormuş.Beklemeye değer,ben de tutmuştu selena..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…