- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Benim falimda muthisti uc fal attim hatta ikisi bana biri eksin adina cok iyiydi.ama burda genelde begenmiyorlar bende anlayamadim.Kizlar ya su falci semayi begendinizmi,arkadasima yolladik,cok guzeldi bende okudum.Yani su ani falan super yorumlamis bence,gelecegi tutan varmmi diye sormami istedi arkadasim.O uye degilde buraya
Donatellacim ya benimde dikkatimi cekiyorda,acaba bu yazili fallarda farkli kisilermi yorum yaziyor.Sonucta kim yorumluyor bilmiyoruz,orada sadece falcinin ismi yaziyor.Ne bileyim belki famaya atiyorsun fali,diger tarafta nasil denk gelirse,bir ayse yorum yapip yolluyor,baska gun ahmete denk geliyor, yorumu ahmet yapip atiyor..cunku birine super bilen falci digerine berbat nasil bakacakkiBenim falimda muthisti uc fal attim hatta ikisi bana biri eksin adina cok iyiydi.ama burda genelde begenmiyorlar bende anlayamadim.
Selena günde 1 alım yapıyor duvarında yazar ama sistem bazen fazladan gönderebiliyormuş.Beklemeye değer,ben de tutmuştu selena..
Selena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmmSelena günde 1 alım yapıyor duvarında yazar ama sistem bazen fazladan gönderebiliyormuş.Beklemeye değer,ben de tutmuştu selena..
Canım duvardan göremezsin kaçıncı sırada olduğunu.selena kendi yazmışdı duvarında günde 1 alım yapıyorum ama fazladan geliyor diye onu okumuştum.İnşallah uyar enerjinizAynen canım beklemeye değer. Duvarında baktıgımda görenedim ama kaç kişi var. Ben sadece ben kaçıncı sıradayım onu görebiliyorum.
Ya selenayı genel olarak övdükleri için yıldızı uymayanlara bakarak hareket etmemek lazım. D donetella21
Selena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmm
Enerji olayı sanırım.bana da çok çok övülen saraylıyla,fatima hiç tutmamıştı.Selena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmm
MissCherryBlossom online fal konusunda oldukça deneyimlisin,senin önerebileceğin bir isim var mı?Selena bana da bomladı tahmin sallamaydı.
Sema bana çıktı iş için baktırmıştım tellwedeyken.
Aynen canım beklemeye değer. Duvarında baktıgımda görenedim ama kaç kişi var. Ben sadece ben kaçıncı sıradayım onu görebiliyorum.
Selena bnde cikar hepte overim yanlis alintilama yptn sanirim
Ya selenayı genel olarak övdükleri için yıldızı uymayanlara bakarak hareket etmemek lazım. D donetella21
MissCherryBlossom online fal konusunda oldukça deneyimlisin,senin önerebileceğin bir isim var mı?
luna06 bende hiç tutmadı.Allstar yazıyorum :))
Nesibe şaşırtır çok şaşırdığım bir şey çıkmıştı.
Venüsamber şaşırttı. İlk falları çıktı bugünlerde çıkmıyor.
Tellwe Luna06 acaip çıktı. Tatlıcadıyı da tavsiye ederim.
Sema tellwede baktırdığım çıkmış.
Falimpir Şehnaz anı acaip bilip şok ettiydi. Gelecek patladı.
Emine her zaman favorim:)))
En beğendiğim Luna06 bulursanız tutun bırakmayın.
luna06 bende hiç tutmadı.Herkesin enerjisinin tuttuğu falcılar farklı sanırım
Bir de Meryem ve Famayı yazmak isterim.
Fama tellwedeyken çıktı.
Meryem aralıkta baktırdığımda şimdiki bakan kişi değildi ve dedikleri çıkmıştı.
Allstar yazıyorum :))
Nesibe şaşırtır çok şaşırdığım bir şey çıkmıştı.
Venüsamber şaşırttı. İlk falları çıktı bugünlerde çıkmıyor.
Tellwe Luna06 acaip çıktı. Tatlıcadıyı da tavsiye ederim.
Sema tellwede baktırdığım çıkmış.
Falimpir Şehnaz anı acaip bilip şok ettiydi. Gelecek patladı.
Emine her zaman favorim:)))
En beğendiğim Luna06 bulursanız tutun bırakmayın.
Nasil allstar bunlar hepsi gümlemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?