Binnaz Abla

Kizlar ya su falci semayi begendinizmi,arkadasima yolladik,cok guzeldi bende okudum.Yani su ani falan super yorumlamis bence,gelecegi tutan varmmi diye sormami istedi arkadasim.O uye degilde buraya
Benim falimda muthisti uc fal attim hatta ikisi bana biri eksin adina cok iyiydi.ama burda genelde begenmiyorlar bende anlayamadim.

Benim falimda muthisti uc fal attim hatta ikisi bana biri eksin adina cok iyiydi.ama burda genelde begenmiyorlar bende anlayamadim.
Donatellacim ya benimde dikkatimi cekiyorda,acaba bu yazili fallarda farkli kisilermi yorum yaziyor.Sonucta kim yorumluyor bilmiyoruz,orada sadece falcinin ismi yaziyor.Ne bileyim belki famaya atiyorsun fali,diger tarafta nasil denk gelirse,bir ayse yorum yapip yolluyor,baska gun ahmete denk geliyor, yorumu ahmet yapip atiyor..cunku birine super bilen falci digerine berbat nasil bakacakki

Selena günde 1 alım yapıyor duvarında yazar ama sistem bazen fazladan gönderebiliyormuş.Beklemeye değer,ben de tutmuştu selena..

Aynen canım beklemeye değer. Duvarında baktıgımda görenedim ama kaç kişi var. Ben sadece ben kaçıncı sıradayım onu görebiliyorum.

Ya selenayı genel olarak övdükleri için yıldızı uymayanlara bakarak hareket etmemek lazım. D donetella21

Selena günde 1 alım yapıyor duvarında yazar ama sistem bazen fazladan gönderebiliyormuş.Beklemeye değer,ben de tutmuştu selena..
Selena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmm

Canım duvardan göremezsin kaçıncı sırada olduğunu.selena kendi yazmışdı duvarında günde 1 alım yapıyorum ama fazladan geliyor diye onu okumuştum.İnşallah uyar enerjiniz

Selena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmm

Selena bana da bomladı tahmin sallamaydı.

Sema bana çıktı iş için baktırmıştım tellwedeyken.

Enerji olayı sanırım.bana da çok çok övülen saraylıyla,fatima hiç tutmamıştı.ne an ne gelecek.

MissCherryBlossom online fal konusunda oldukça deneyimlisin,senin önerebileceğin bir isim var mı?

Allstar yazıyorum :))

Nesibe şaşırtır çok şaşırdığım bir şey çıkmıştı.

Venüsamber şaşırttı. İlk falları çıktı bugünlerde çıkmıyor.

Tellwe Luna06 acaip çıktı. Tatlıcadıyı da tavsiye ederim.

Sema tellwede baktırdığım çıkmış.

Falimpir Şehnaz anı acaip bilip şok ettiydi. Gelecek patladı.

Emine her zaman favorim:)))

En beğendiğim Luna06 bulursanız tutun bırakmayın.

luna06 bende hiç tutmadı.Herkesin enerjisinin tuttuğu falcılar farklı sanırım

luna06 bende hiç tutmadı.Herkesin enerjisinin tuttuğu falcılar farklı sanırım

Bir de Meryem ve Famayı yazmak isterim.

Fama tellwedeyken çıktı.

Meryem aralıkta baktırdığımda şimdiki bakan kişi değildi ve dedikleri çıkmıştı.

Nasil allstar bunlar hepsi gümlemis

Nasil allstar bunlar hepsi gümlemis

Yok kız Venüsün ilk falları tamamen çıktı.
Son fallarında çıkan yer de oldu, çıkmayan da ama gaybı bilmiş resmen. Nesibe keza. Luna da beklenmedik bir şey bildi cidden şaşırttı.

Tutturma yüzdesi en yüksek olan Luna.

Saraylı iş konusunda çıktı. Garip detaylar bilmiş.

Ben genelde kariyer için baktırıyorum, aşk için baktıran hatunlar sormayın aşk çıktı mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…