Kizlar ya su falci semayi begendinizmi,arkadasima yolladik,cok guzeldi bende okudum.Yani su ani falan super yorumlamis bence,gelecegi tutan varmmi diye sormami istedi arkadasim.O uye degilde buraya
canım acaba ayni kisilermi yorumluyor ben emin olamiyorum..mesela arkadasima yorumlarken erkek arkadasinin adi Kenan,Kenanin bakis acisindan sizinle ilgili durum falan diye baslik vardi..sende de oylemiydisema ya daha geçen gün attım bende hiç mi hiç tutmadı. ne geçmiş ne an doğal olarak ne gelecek çok kötüydüeski sevgilim sevgilisinden ayrılıp bana mesaj atmaya görüşelim diye tutturmaya başlayınca fal atmıştım ona. bana şuan bi kızla birlikte ama kışın ayrılcaklar martta tekrar birlikte olcaksınız. ondan haber alamıyorsun ne yaptığını merak ediyorsun falan gibi şeyler anlatmış. dediğim gibi durumumla alakası yok. adamın mesajlarından bıkıp engelledim ben
evet bende de ESKİ SEVGİLİN İLE İLGİLİ DURUMLARA BAKTIĞIM ZAMAN; diye açıklamış[/QUOT
enerjisimi uymadi acaba canim bilemedimki
Al benden de o kadarSelena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmm
Ben de aynen dediginiz gibi farkli başlık vardi ve mükemmeldicanım acaba ayni kisilermi yorumluyor ben emin olamiyorum..mesela arkadasima yorumlarken erkek arkadasinin adi Kenan,Kenanin bakis acisindan sizinle ilgili durum falan diye baslik vardi..sende de oylemiydi
Geysu olumsuz tablo çizer ama çizdiği tablo da çıkar arkadaşım maalesefBizzat kendim yaşamışımdır.Ayrıca bi arkadaşıma da olumsuz tablo çizdi hatta biraz gerginlik yaşadılar geysuyla,arkadaş 1 vermişti ona.Ama olaylar geysunun dediği şekilde gelişince arkadaş tekrar fal göndermiş ama geysu iade etmiş.O yüzden üzgünüm olumsuzda olsa söyledikleri çıkabiliyor.
bende de patladı rahat ololumsuz tablosuna inanamadım çünkü analizler ve geçmiş hayli yanlıştı, dilerim tek enerjinin uyuşmadığı kişi ben olayımyoksa dediğim gibi pek patladığı görülmüyor
Kimseye çıkmıyor değil çıkan falları vardı yaw. Ben ilk bayramda attığım için bilmiyorum gelecek çıkacak mı ama durumda çok iyiydi. Gelecek için dediği 2 iş görüşmesinden birini yaptım yalnız gerisi çıkarsa yazacağımSelena bana da çıkmadı. An da yok. Ee kimseye de çıkmıyor. Neden popüler.
Bahsettiğim arkadaşa da geçmiş an hiç tutmamış, ama gelecek tuttu.bazı falcılar anda iyiler bazıları da gelecekte.Ama ona tuttu diye sana da tutacak değil,yani inşallah tutmazolumsuz tablosuna inanamadım çünkü analizler ve geçmiş hayli yanlıştı, dilerim tek enerjinin uyuşmadığı kişi ben olayımyoksa dediğim gibi pek patladığı görülmüyor
Kimseye çıkmıyor değil çıkan falları vardı yaw. Ben ilk bayramda attığım için bilmiyorum gelecek çıkacak mı ama durumda çok iyiydi. Gelecek için dediği 2 iş görüşmesinden birini yaptım yalnız gerisi çıkarsa yazacağım
Donatellacim ya benimde dikkatimi cekiyorda,acaba bu yazili fallarda farkli kisilermi yorum yaziyor.Sonucta kim yorumluyor bilmiyoruz,orada sadece falcinin ismi yaziyor.Ne bileyim belki famaya atiyorsun fali,diger tarafta nasil denk gelirse,bir ayse yorum yapip yolluyor,baska gun ahmete denk geliyor, yorumu ahmet yapip atiyor..cunku birine super bilen falci digerine berbat nasil bakacak
Anlmdimki bnm genelde falcilarda enerjim tutuyor bnde orasini vozemedim bna super bakan basksna berbat akil erdiremiyorum.
sevgi dumana fal attım sonunda. gelsin yorum yapacağım
sevgi dumana fal attım sonunda. gelsin yorum yapacağım
Selena bana çıkıyo, yanıldığı zamanlar da oluyo, çünkü çoooooooook baktırdım ona. Ama genel olarak hep çıkar. İzmir'de fellik fellik falcı arıyorum. Yüz yüze onlarca fal baktırdım, Selena gibi tutan olmadı. Bir de Serüven hakkını yemeyeyim, cidden çok tuhaf şeyler biliyor o kadın. İlk beğenmemiştim, dediklerinin doğruluğunu aylar sonra farkettim. Favorim Selena'dırBurada yazıştığım bazı arkadaşların da favorisi ve onlara da çıkmış. Benim reelden 2 arkadaşıma da dedikleri çıktı. Biri olumlu, biri olumsuz.
Selena ve Serüven benim ilk online fal attiklarim ikisinin de yorumlari ve an konusunda bildikleri harikaydi. Olacak dedikleri de daha olmadı beklemedeyim. Ama Selena öyle bir ayrıntı bildi ki nasıl bilebilir açıkçası titstim ve direk fala öyle giriş yapmıştı. İnşallah dedikleri cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?