Binnaz Abla

Kizlar ya su falci semayi begendinizmi,arkadasima yolladik,cok guzeldi bende okudum.Yani su ani falan super yorumlamis bence,gelecegi tutan varmmi diye sormami istedi arkadasim.O uye degilde buraya

sema ya daha geçen gün attım bende hiç mi hiç tutmadı. ne geçmiş ne an doğal olarak ne gelecek çok kötüydü eski sevgilim sevgilisinden ayrılıp bana mesaj atmaya görüşelim diye tutturmaya başlayınca fal atmıştım ona. bana şuan bi kızla birlikte ama kışın ayrılcaklar martta tekrar birlikte olcaksınız. ondan haber alamıyorsun ne yaptığını merak ediyorsun falan gibi şeyler anlatmış. dediğim gibi durumumla alakası yok. adamın mesajlarından bıkıp engelledim ben

canım acaba ayni kisilermi yorumluyor ben emin olamiyorum..mesela arkadasima yorumlarken erkek arkadasinin adi Kenan,Kenanin bakis acisindan sizinle ilgili durum falan diye baslik vardi..sende de oylemiydi

Selena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmm
Al benden de o kadar

olumsuz tablosuna inanamadım çünkü analizler ve geçmiş hayli yanlıştı, dilerim tek enerjinin uyuşmadığı kişi ben olayım yoksa dediğim gibi pek patladığı görülmüyor

Selena bana da çıkmadı. An da yok. Ee kimseye de çıkmıyor. Neden popüler.
Kimseye çıkmıyor değil çıkan falları vardı yaw. Ben ilk bayramda attığım için bilmiyorum gelecek çıkacak mı ama durumda çok iyiydi. Gelecek için dediği 2 iş görüşmesinden birini yaptım yalnız gerisi çıkarsa yazacağım

olumsuz tablosuna inanamadım çünkü analizler ve geçmiş hayli yanlıştı, dilerim tek enerjinin uyuşmadığı kişi ben olayım yoksa dediğim gibi pek patladığı görülmüyor
Bahsettiğim arkadaşa da geçmiş an hiç tutmamış, ama gelecek tuttu.bazı falcılar anda iyiler bazıları da gelecekte.Ama ona tuttu diye sana da tutacak değil,yani inşallah tutmaz

Bana feci patladı. Üst üste birkaç kişi çıkmadı yazınca yazdım. Sana çıkar umarım.

Selena bana çıkıyo, yanıldığı zamanlar da oluyo, çünkü çoooooooook baktırdım ona. Ama genel olarak hep çıkar. İzmir'de fellik fellik falcı arıyorum. Yüz yüze onlarca fal baktırdım, Selena gibi tutan olmadı. Bir de Serüven hakkını yemeyeyim, cidden çok tuhaf şeyler biliyor o kadın. İlk beğenmemiştim, dediklerinin doğruluğunu aylar sonra farkettim. Favorim Selena'dır Burada yazıştığım bazı arkadaşların da favorisi ve onlara da çıkmış. Benim reelden 2 arkadaşıma da dedikleri çıktı. Biri olumlu, biri olumsuz.

sevgi dumana fal attım sonunda. gelsin yorum yapacağım

Merhaba öncelikle yeni üye oldum ama hep takipteydim topigi sevgi dumanı kaçta yakaladın ben haber veri isaretledim mailde gelmedi kacirdim birde ne attin vee sonucu paylasirsan sevinirim.

Selena ve Serüven benim ilk online fal attiklarim ikisinin de yorumlari ve an konusunda bildikleri harikaydi. Olacak dedikleri de daha olmadı beklemedeyim. Ama Selena öyle bir ayrıntı bildi ki nasıl bilebilir açıkçası titstim ve direk fala öyle giriş yapmıştı. İnşallah dedikleri cikar

Bana olumlu da olumsuz da çıktı söyledikleri. Umarım sana olumluları çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…