Binnaz Abla

Çatlarım ben yazsaydın :KK44:

Evet Meryem fama Aylin mesela ortaklaşa bakarlar aç gözlüler kuzum üçü aynı bir yolun var sorunca gerizekalı Demiş resmen yazılı fal atmayın ya sen dertli atıyon o yazmıyo bile nerden bilcen

Çok mutlu ol inşallah canım yuvanda

Pfff zorla şeytana uyduracaksınız ama:))

Merhaba öncelikle yeni üye oldum ama hep takipteydim topigi sevgi dumanı kaçta yakaladın ben haber veri isaretledim mailde gelmedi kacirdim birde ne attin vee sonucu paylasirsan sevinirim.
valla kaç gündür bekliyodum bende atıcam diye 10 11 gibiydi galiba gece. ben çok beğendim. sallamasyon hiçbişeyi yoktu. pembecide değil

valla kaç gündür bekliyodum bende atıcam diye 10 11 gibiydi galiba gece. ben çok beğendim. sallamasyon hiçbişeyi yoktu. pembecide değil

Yaaa gelmedi mail begenmissin de ne atmistin kahve mi tarot mu?
Burda ismi çok geçenler fiyatlarını artiriyorlarr umarım artirmazz fiyatini yoksa atmam

Kanıma giriyorsunuzSevgi Duman ve Sezgi Candanı çok merak ettim.Sezgi Candana arkadaşım baktırmış memnun kalmış.şimdi sevgi dumanı da merak ettim

@Marple günaydın canım sana özelden yazamıyorum mecbur buradan yazmak durumunda kaldım rica etsem özelden bana dönebilir misin? Bir konuda bilgi almak istiyorum senden şimdiden teşekkürler.

Evet Meryem fama Aylin mesela ortaklaşa bakarlar aç gözlüler kuzum üçü aynı bir yolun var sorunca gerizekalı Demiş resmen yazılı fal atmayın ya sen dertli atıyon o yazmıyo bile nerden bilcen

ya aynı şeyi geçen gün farkettim o kadar övgüden sonra famaya fal attım. çok kısaydı baştan savmaydı aklımda kalan bir cümlesi bile yok. yazılı fal göndermem bir daha.

Kanıma giriyorsunuzSevgi Duman ve Sezgi Candanı çok merak ettim.Sezgi Candana arkadaşım baktırmış memnun kalmış.şimdi sevgi dumanı da merak ettim

sezgi candanı ben beğenmemiştim canım öyle oha dediğim bir şey söylemedi hatta bu muymuş ya dedim enerjimiz tutmadı belki. sevgi dumana 2 kere yolladım çok beğendim ama. verdiği tarihlere daha zaman olduğu için bir şey diyemem ama tarihler de bana mantıklı geldi.

birer gün arayla nesibe, rezzan, hale yıldırıma fal attım. üçü de sanki bir olmuş gibi aynı şeyleri söyledi. umarım çıkar
melih gün rezaletti moralimi alt üst etti söylediklerinde doğruluk payı da yok zaten. 10 dk boş konuşmuş kendini toparlaman lazım diye dönüp dolaşıp aynı şeyi söylemiş.aklıma geldikçe hala sinirim bozuluyor bir de bunları keşfettikten sonra binnaz abladakilerin çok pembe tablocu olduğunu farkettim geç de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…