Evlendimde geldim darısı başınıza kızlarbiryolunvarda ne olursa olsun atmam fal atanlara gerizekalı demiş kendilerine baksınlar hala atan varsa kabul etmiş laf düşmez bana fal atmıyorum beklediğim bişiler var kızlar çıkarsa yazcam umut belası
Evet Meryem fama Aylin mesela ortaklaşa bakarlar aç gözlüler kuzum üçü aynı bir yolun var sorunca gerizekalı Demiş resmen yazılı fal atmayın ya sen dertli atıyon o yazmıyo bile nerden bilcenDonatellacim ya benimde dikkatimi cekiyorda,acaba bu yazili fallarda farkli kisilermi yorum yaziyor.Sonucta kim yorumluyor bilmiyoruz,orada sadece falcinin ismi yaziyor.Ne bileyim belki famaya atiyorsun fali,diger tarafta nasil denk gelirse,bir ayse yorum yapip yolluyor,baska gun ahmete denk geliyor, yorumu ahmet yapip atiyor..cunku birine super bilen falci digerine berbat nasil bakacakki
Evlendimde geldim darısı başınıza kızlarbiryolunvarda ne olursa olsun atmam fal atanlara gerizekalı demiş kendilerine baksınlar hala atan varsa kabul etmiş laf düşmez bana fal atmıyorum beklediğim bişiler var kızlar çıkarsa yazcam umut belası
çıkan falım yok ne yazcamÇatlarım ben yazsaydın :KK44:
Darısı herkese kuzum şimdilik cok iyiyimÇok mutlu ol inşallah canım yuvanda
Darısı herkese kuzum şimdilik cok iyiyim
Inşallah bacımTanrı bozmasınDarısı başımıza iyi adamlarla. Kaldıysa tabi
geldi canım.Geldi mi ?
geldi canım.
ben çok beğendim. şöyle ki anda iyi ve karşı tarafın karakterini falan çok güzel analiz etmiş. pembe tablocuda değil..
olasılıklarıda söylüyo hani. bana verdiği tarihler çok yakın. çıkarsa yazarım burdan.
valla kaç gündür bekliyodum bende atıcam diye 10 11 gibiydi galiba gece. ben çok beğendim. sallamasyon hiçbişeyi yoktu. pembecide değilMerhaba öncelikle yeni üye oldum ama hep takipteydim topigisevgi dumanı kaçta yakaladın ben haber veri isaretledim mailde gelmedi kacirdim birde ne attin vee sonucu paylasirsan sevinirim.
denemelisin cherry:)Pfff zorla şeytana uyduracaksınız ama:))
Bana olumlu da olumsuz da çıktı söyledikleri. Umarım sana olumluları çıkar
valla kaç gündür bekliyodum bende atıcam diye 10 11 gibiydi galiba gece. ben çok beğendim. sallamasyon hiçbişeyi yoktu. pembecide değil
Yaaa gelmedi mail begenmissin de ne atmistin kahve mi tarot mu?
Burda ismi çok geçenler fiyatlarını artiriyorlarr umarım artirmazz fiyatini yoksa atmam
Evet Meryem fama Aylin mesela ortaklaşa bakarlar aç gözlüler kuzum üçü aynı bir yolun var sorunca gerizekalı Demiş resmen yazılı fal atmayın ya sen dertli atıyon o yazmıyo bile nerden bilcen
Kanıma giriyorsunuzSevgi Duman ve Sezgi Candanı çok merak ettim.Sezgi Candana arkadaşım baktırmış memnun kalmış.şimdi sevgi dumanı da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?