Binnaz Abla

Kanıma giriyorsunuzSevgi Duman ve Sezgi Candanı çok merak ettim.Sezgi Candana arkadaşım baktırmış memnun kalmış.şimdi sevgi dumanı da merak ettim

Valla ben de Sevgi Dumanı çok istiyorum ama yakalayamadim bir türlü

Aynen bende de ilk falı %90 çıktı, son cümlesi bomladı sadece. İkinciyi attım o da çıkar gibi oldu ama ben başka kararlar aldım, sanırım çıkmayacak..

Selena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmm

Selena bende de aynen, acaba bende mi anormallik var bi kere daha mı atsam diyodum, zorlamayayım bari

Engelledin miii vaaayy süpersin
Hayat hep onlara güzel, oh biri gitsin biri gelsin. Çok gıcığım

Pfff zorla şeytana uyduracaksınız ama:))

Dur kız sen atma bi süre, ben yakalarsam atarım sana falımı.

Yaa canım sen ne attin sevgiye kahve mi tarot mu?

Şimdi Arkadaşlarım Size Gerek TellweCafe, Biryolunvar'da fal baktıran arkadaşım, Sanalda fal bakan akrabamdan duyduklarımı söyleyeceğim. Aslında ayak uğursuzu oluyormuşuz herkese bilen bize bilmeyince.. Ama benim gönlüm rahat etmez size bildiklerimi söylememek.

Biryolunvar'da fal atacak birilerini arıyordum. Hiç girmeyen bazı falcılara yeni yorumlar yapıldığını gördüm. Bakın mesela Serap Sultan var orda. Uzun zamandır görmedim onu. Ama sanki girip dolu fal atılmış gibi yorumları var. Tarih biryolunvarın yenilenme tarihi civarı. Ayrıca zamanında medyum denize baktırmıştım bana şu falıma gel falan demişti. 1 verip bunu yazdım ama ortalaması oynamadı. iyi-kötü fal bakan herkesin puanı yüksek orada. Duyduğuma göre puan düştü mü yöneticiler puanını arttırıyormuş. Şaibeli.

Tellwe'de hele ortam çok karışıkmış. cafe'de dedikodu dinliyordum. Biri öylesine falcı hesabı açmış. Ve açılmış. Hani elini sallayan orada falcı olabiliyor, kesinleşti bu. Yukarda falan fal atanların puanlarının düşük olduğunu söylemeyin siteden ayrılıyorlar falan yazıyormuş

Falalem "bence" biraz garip. Tamam fal bakan Rezzan ablanın sitesi ama bu bayan isterse elini kolunu sallaya sallaya başkalarına fal atan kişilerin yorumlarını okur. Garip geliyor bu yüzden.

Bildiklerim bular şu an siz de bildiklerinizi eklersiniz

Yaa canım sen ne attin sevgiye kahve mi tarot mu?

2 tarot attım canım ya. ilkinde işle ilgili sormuştum 3-4 gün önce de ilişkiyle alakalı sordum. kartları yorumlaması çok hoşuma gitti hatunun, öyle yaşam koçluğa kalkıp öğüt verecek birilerini aramıyorsan dene derim. binnazda çoğu kişiyi beğenmiyorum ben. yoksa.

Yakalarsam inşallah atacağım teşekkür ederim

Canım senin yazını buldum Heartfilia yi aratirken ona katina attım şimdi öyle birden yere durup dururken attım sonra da yorum ararken yazini gördüm. Okul beklemde yazmışsın bii gelisme var mı?

Kızlar az önce Heartfilia fal attım tellwede ki yaa öyle bakarken birden profilini okudum çok etkilendim katina attım
Tecrübesi olanlar var mı? İnşallah fos cikmazzz

Kızlar Heartfilianin son gunuymus tellwede falları indirimdeymisss yaaa inşallah güzel bakar gider ayak 3.siradayimm

greycim ikisine de epey kişi baktırdı beklersen kim patladı kim tutturdu görürüz bekleyemem dersen bilemeyeceğim
senin var mı çıkan patlayan?
Valla canım aslında şuanda bütün fallarım beklemede.. Herkes aynı şeyi söylüyor bana .. Bu çocuk seni seviyor., asla aldatmaz. Geleceğiniz var. Vs... resmen aynı şeyleri duymak için fal baktırıyorum . Kendime de bir anlam veremiyorum.. niye baktırıyorSam artık

Patlayan fallarım var ama. Falcıaylin haziran demişti .. çıkmadı

Aa bu arada çıkan bir durum var.. yiğit ve didemin bir dediği olay vardı.. mirasla alakalı .. ikisinin de dediği oldu .. Yiğit bu sene içinde olcak demişti.. Didem eylül ortası demişti .. bir iki hafta önce oldu ama onunda dediği oldu..

Kızlar selanadan falım geldi bildiği Bikaç şey olmuş ama çok salla pati bi fal bakmış baştan savma Cümleler çocuk avutur gibi beklediğime değmedi yazayım dedim

kızlar merhaba uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum :)) çok fal baktıran biri olarak fikirlerimi paylaşmak istiyorum.ben yanlız binnazabla ya fal gönderiyorum.
maya demir'e iki kez fal attım tam bir fiyaskoydu benim için
Hülya demir'e bir kez baktırdım tamamen hayal ürünüydü
Hüma bal pembe bir tablo çizdi ama genelinde iyiydi
selma aydına iskambil baktırdım %50 bildi
sezgi candan'a 7 kez baktırdım hala baktırıyorum.ona danışmadan adım atmıyorum çünkü verdiği tarihleri birebir yaşadım yaşamaya da devam ediyorum.gerçekleri söylemesi hoşuma gidiyor.tabi enerji meselesi :))
şimdi sevgi duman'a baktırmak istiyorum umarım kısa zamanda yakalar sizinle sonucu paylaşırım.

canim sen ayrildin mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…