- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ozel mesajim acikVivianLeigh günaydın canım sana özelden yazamıyorum mecbur buradan yazmak durumunda kaldım rica etsem özelden bana dönebilir misin? Bir konuda bilgi almak istiyorum senden şimdiden teşekkürler.
Marple ile üye(ler)in gizlilik ayarlarından ötürü özel mesaj sistemini kullanamazsınız. Diye hata veriyor canım.Ozel mesajim acik
Binnazda baktığı fal sayısına göre artıyor.
Kanıma giriyorsunuzSevgi Duman ve Sezgi Candanı çok merak ettim.Sezgi Candana arkadaşım baktırmış memnun kalmış.şimdi sevgi dumanı da merak ettim
Hüma balın ilk falı bende %70 çıktı hakkını yiyemem. ikinciyi attım pek beğenmedim. yani ilk faldan beri bişeye takılmış hep o olacak diyo ama imkansız hani..
ama ben şunu sevmedim arkadaşıma önerdim kız falı gelince bana yolladı. bazı şeyler hep aynı cümle dedim yuh banada bu tarz bi tablo çizdi.
Selena bana resmen rezalet bakmisti,cok az bilgi verdim oyle sallamiski..ne an ne gecmis ne gelecek fossssss...nasil bu kadar begeniliyor bilmiyorum..nesibede aynen bomlamisti,hemde bir kac defa sans verip denedim,her defasinda bommmm
sema ya daha geçen gün attım bende hiç mi hiç tutmadı. ne geçmiş ne an doğal olarak ne gelecek çok kötüydüeski sevgilim sevgilisinden ayrılıp bana mesaj atmaya görüşelim diye tutturmaya başlayınca fal atmıştım ona. bana şuan bi kızla birlikte ama kışın ayrılcaklar martta tekrar birlikte olcaksınız. ondan haber alamıyorsun ne yaptığını merak ediyorsun falan gibi şeyler anlatmış. dediğim gibi durumumla alakası yok. adamın mesajlarından bıkıp engelledim ben
Pfff zorla şeytana uyduracaksınız ama:))
sezgi candanı ben beğenmemiştim canım öyle oha dediğim bir şey söylemedi hatta bu muymuş ya dedim enerjimiz tutmadı belki. sevgi dumana 2 kere yolladım çok beğendim ama. verdiği tarihlere daha zaman olduğu için bir şey diyemem ama tarihler de bana mantıklı geldi.
Duzelttim canim atabilirsinMarple ile üye(ler)in gizlilik ayarlarından ötürü özel mesaj sistemini kullanamazsınız. Diye hata veriyor canım.
Yaa canım sen ne attin sevgiye kahve mi tarot mu?
2 tarot attım canım ya. ilkinde işle ilgili sormuştum 3-4 gün önce de ilişkiyle alakalı sordum. kartları yorumlaması çok hoşuma gitti hatunun, öyle yaşam koçluğa kalkıp öğüt verecek birilerini aramıyorsan dene derim. binnazda çoğu kişiyi beğenmiyorum ben. yoksa.
Sevgi dumanla Gizemhatunu çok merak ediyorum
Sevgi dumanla Gizemhatunu çok merak ediyorum
Dediğim gibi şu ana kadar baktırdığım tüm fallarımı size yazacağım. Biryolunvar'dakileri okuyamıyorum tek aklımda kalanları yazacağım artık onda da.
Falsepeti ile başlayalım o zaman.
Falsepeti Melih: Şu an dinliyorum tekrar bunu yazarken. Canım senin için rahat olsun X'in konuştuğu düşündüğü hiç bir kız yok demiş. Falı attığımda adamın 4 aylık ilişkisi varmış.. Diğer dedikleri de çıkmadı. Hani her falda çıkan "seni sevmeyen seni negatif etkileyen bir kız var" tabirinde bulunmaktan da çekinmemiş.Hala ses değiştirme programı kullanarak konuştuğunu düşünüyorum çünkü IOS ya da Android üzerindeki bazı programlar ile benimde sesim onunla aynı oluyor. Bu adamın çıkan falı var mı merak ediyorum ahahah.
Falsepeti Venüs: Şu an da onu dinliyorum. Yine benim X için fal atmıştım. Bizim aramızda mesafe vardı ve benim buluşabileceğimiz tek bir yer vardı. Onda gecikme yaşayabilirsin demişti. Oldu. Ben ilişkisi yok demiştim.(Çünkü bilmiyordum adam bana 8 ay sonra söyledi...) İşte eski sevgilisine hala ilgisi var falan filan demiş. Yani aslında falcıysan sana 30 lira veriyorsam bir zahmet ilişkisi var de değil mi? Ama yok ben çok iyimser bakıyorum ama bu yorumda olmayacak o. Yaptığı tanımlar gayet yerinde yapmış o söyleyebilirim. Bir de sen bu adamdan soğumazsan ilişkin olabilir falan filan. Sonuç olarak: SOĞUDUM. Fakat ilişkim olamazdı. Anlatabildim mi bilmiyorum çıktı mı siz karar verin.
Falsepeti Nesibe: Şimdi bu bayan silmiş kaydı dinleyemiyorum fakat hatırlıyorum. O da bilemedi "bu adamın ilişkisi var unut" demedi yani. O da soğumaktan çok bahsetmişti. Yani bilmiyorum böyle oha mükemmeldi diyebileceğim bir falı yoktu. Falında çıkan şeyleri vardı ama neden yoktu diyorum? Çünkü 40 lira gibi bir ücreti var. Tamam iyi hoş ama pahalı ücretler yani ben öyle düşünüyorum. Ama samimiyetine kesinlikle güvendiğim ve sevdiğim biridir. Bir daha fal atsam kime atarım diye kendime sorduğumda ilk 3'te yer alır.
Falsepeti Alex: Güzel bir kızım, yüzüme gülüp arkamdan konuşan arkadaşlarım var onlara dikkat etmem gerekiyormuş, İleride kızım olacakmış. Benden hoşlanan"lar" varmış ama açılamıyorlarmış ne güzel. İlişkim olacakmış. Ay ne güzel. Dua falandı vermedi bana. Bari verseydi de parama acımasaydım.
Falsepeti Melis Durkan: Birbirimize karşı beğenimiz varmış. Eminim onunda bana karşı beğenisi vardıSonra da neden umutlandım?? Baktırdığım fallarım %98'i pespembeymiş. Bana güvendiğini söylemiş evet bir tek buna inanırdım galiba yazıyordum tam aklıma beni aşağılaması geldi vazgeçtim. Serkanla bir ilişkim olacağını söylememiş neyse ki. 6. ya da 7. ayda karşıma biri çıkacağını söylemiş koç,yay ya da aslan mış... Ciddi düşünüyormuş.Eminim çıkar Bunu da buraya yazıyorum hatırlarsanız mesaj atın bana "kız noldu diye" Ay yaşasın Melis sayesinde evleniyorum ayol Baktıkcak birisi varsa geçiniz.
Buradan'da fiuuğğğ tellwe'ye gidelim bakalım benim fallarda neler olmuş
İlk falım(ciddi anlamda ilk baktırdığım fal) BinNaz'a olmuş: İlk baktırdığımda aldığım pespembecik yorum çok mutlu etmişti. Şimdi bakıyorum da, benim yazdıklarımın üzerinden giden bir "falcı". Deneyemeyi düşünen yanından bile geçmesin.
FAMA: Yani şimdi ben bu bayana 3 kere falan atmışım Tellwe'de fal. Bana şu an biri var ama sana gelcek demiş. Ama ciddi falan filan yok tabii. Bu saatten sonra karşıma çıksa ordan onu sağ çıkartmam o derece nefret ediyorum yani. Kısa ve öz: FOS
Klothoyağmur: Bildiği tek şey ailesinin ayrı olması. Ne tarih tuttu ne başka bir şey cık FOS
Parapsikolog: Verdiği tarih çıkmadı, dediği olmadı, bir kıza ilgisi varmış ama soğuyacakmış. İlgisi olan kızın keşke uzun zamandır şu anlar ilk senelerini doldurcağı sevgilisi olduğunu söyleselerdi keşke. Ne soğudu ve buluştuk hiç bir şey olmadı. FOS
MedyumSelena: Bakın şimdi ben bu bayanı kötülemek istemem. Çünkü çok severim ve bu sorum dışında sorduğum diğer şeyleri bildi. Ama asıl konum hakkında 2-3 fal atmıştım yok çıkmadı. Keşke olumsuz konuşsaydı diyorum şimdi. Bende bilemedi, ama ablalığı için de fal atılabilir. Bilmiyorum. Siz karar verirsiniz
Bilgeabla: Yani yazacak bir şey yok saçmasapan pespembe bir fal. FOS
Pakini1: Kadın bana burç yorumu yolladı resmenŞu an güldüğüme bakmayın olan paracıklarıma olmuş. Ağlancak halime gülüyorum resmen Neyse buda FOS
Tellwe_ft_falalem_kirazekira.mp3: Ses tonu yeter diyordum, çok sevimli gelirdi. Resmen bayan bana masal yazmış. Ona kalsa biz çıkacak şu an içinde bulunduğumuz günler de tartışacaktıkE ne diyeyim bu da FOS
FALCISEMA: Kısacık bir falmış. Hadi tamam kısa öz de değil yani bari bil yaTarih falan da vermemiş bildiği bir şey de yok. Yazık yani FOS
Kehannettin: Hislerinin olduğuna inanıyorum gerçekten. Bildiği yorumları var ama çıkan bir şey yok. Tam fos diyemiyorum katina atmıştım hani kahvesi daha iyidir falan bilemem yani. Denenebilir diyeyim en iyisi
Ay ben çok yoruldum biraz daha özet geçiyim popülerlere yoğunlaşayım
Barkiel-Medyumserkan-Ecem23-Asmara: Aynı sayfadalardı aynı şeye yazayım dedim. Asmara 151651 satır kişilik analizi yapmış. Google'a Boğa burcu kadını özellikleri yazsam çıkacak cinsten. Süslemiş yollamış fal diye. Medyumserkanın işte birkaç analizi doğruydu. İşte hepsinin diğer dedikleri falan komple FOS
BeyOglu: Bu kadına bir başlık açayım dedim çünkü öyle bir fiyasko ki hakediyor. Kısacık 7 cümle falan yollamış bir de CAPS LOCK ON yazınca sanki daha büyük gibi gözükecek diye hepsini büyük harfler ile yollamış (İ.Melih ile bir bağlantısı var sanırsam neyse) Saçma sapan şeyler yazıp fal diye yollamış. Bunları gördükten sonra falcı olmaya karar vereceğim yakında
Shamanix: Hani şu an yaşadığınız durumu ben anlatmayı sevmiyorum biri anlatsın ben dinleyeyim bir de bunun için para vereyim derseniz yollayın. Cidden güzel yorumluyor. O anı. Sadece o anı. Umutlanmayın yani.
Saraylihanim: Şimdi ben bu kadına bilemedi demek istemiyorum ama cidden bilemedi. Yani dinliyorum şu an "aşk yaşamak istemiyor" falan demiş. Yine söyleyeceğim içimde kaldı kusura bakmayın. Yahu aşk yaşamak istemeyen adam benle "eğlenirken" 4 aylık ,ilişkisi varmış yahu sen ne diyon.Eski sevgilisinin yalanlarından bıkmış yalan istemiyormuş güvenememiş falan filan. Haa bak bildiği tek şey var. Buluşamayabilirsiniz demişti ama o buluşma ile ilgili diğer dedikleri de çıkmadı. Yani fos yazmayacağım ama siz yazdım sayın
Ugga-Sedee: 2. kez fal attıklarım haricinde aynı sayfada bulunuyorlardı ikisinin bir bağlantısı yok yaniNeyse ugganın yazdığım şeylerden esinlenerek güzelce bir hikaye yazmış bana saolsun. Ama ona göre at arabasına dönüşmem gerekirken hala bir bal kabağıyım. Sedee'ye yorum bile yapmak istemiyorum. Şu kısmı anlamadım diye sormuşum cevap bile vermemiş her yazdığı cümlenin sonuna da ...... yazmış küfür ediyor galiba ahahahha
luna06: En son bu bayan ile ilgili bir şey duyduğumda hala sıra bekliyorlardı.Açıkçası bakacağım geleceğim dediği falları bu kadar bekletiyorsa ben bu bayanın randevularda ne yaptığını çok merak ediyorum. Falı hakkında bir şey yazmak istemiyorum yazacağım tek şey şu an ilişkilerinin 1. yılını doldurmak üzereler iken bu bayan beni bu yıl ilişki başlangıcının yaşanacağını söylemiş, seneye de nişanlamıştı.............................................(sedee'ye özeneyim dedim)
Yusufhoca-MadameStorm-Sibella1-Geleceğinşifresi: Tadaa Fiyasko takımı! Yazacağım tek şey. Şu Madame bana gün ay yıl şeklinde tarih vermişti demiştim çok güveniyor falan. 2 Şubat 2015'in üzerinde 5 ay geçti saolsun. Dİğerlerine de yazmak istemiyorum işte pespembecik bir fal yollamışlar.FOSLAR
Tellwe feat. Falalem- Duruhanece ve Kaliluka (Exclipt): Yutub'tan dinleyebilirsinizOlumsuz konuşmuştu ilk gözümü açandı ama kartları yorumluyor ve söylediği diğer kişi gelmedi siz karar verirsiniz tutturdu mu yoksa bu da mı FOS
Derin2013: Bu kadın hakkında bir şeyler yazacağım. Şimdi bu bayan ile sorunlar olmuş ben yokken buralarda. İyi şeyler değil tabiiki ama bana ilk defa birinin kelimesi kelimesine çıktı diyebiliyorum. Hani lütfen reklam demeyin. Bu topikte benim de çok emeğim geçmiştir tanıyan tanır,hatırlar. Yardımcı olmak istemesem böyle bir yazı yazmam. Neyse olumsuz konuşmuş olmayacak uğraşma falan demişti. Başta kızdım ama sonra anladım ne demek istediğini. Sonra bir fal daha attım daha zamanı gelmedi. Geçmeyen tek fal o galiba aklıma gelince onu da yazarım size neler oldu..
Seruven: Şimdi bu bayana ben ilk fal attım. Derin'in dediklerinin neredeyse aynısını söyledi daha kibardı. Saolsun bu, derin de i.Melih gibi BÖYLE YAZMAYI SEVİYORLAR NEDEN CİDDEN ANLAMIYORUM SANKİ BAĞIRIYOR GİBİ. İlk falı çıkınca koşa koşa bir fal daha attım 3-4 ay sonra. 2. Falı bir o kadar saçma, anlamsız, fos bir fal olamazdı. Ona kalsa mayısın sonunda birinden hoşlancak ve ilişkim başlayacaktı falan. 2. falı onunla ilgiliydi full. Öyle biri ne karşıma çıktı ne de aşık oldum.
ONLAR: Ben bu adamı çözemedim sanırım siz çözmüştünüz. Umarım öyle değildir.
Nesimee: Bu bayanı atlıyordum tam. Başka bir bey için baktırmıştım. Malum asıl adamdan Nisan ayında resmen tövbe ettiğim için. Bana onla olmayacağını ama temmuz ayında başkasıyla olacağını söylemiş. Bakın bana hatırlatın çıkacak mı çıkmayacak mı bende merak ettim
Herra: Baktırdım ve beğendim ama artık hiçbir şeye beğendim diyemiyorum çıkmıyor çünküSüresi geçmemiş bunun da 2 ayı var. Kim öle kim kala ama tarif vermiş o yüzden o tarife uymazsa (sevgilimin olmama ihtimali de var da onu boşverin ) falını fos sayarım ona göre..
Heartfilia: Okulum için fal atmıştım. Aşk hayatıma da değinmişti aşk için bildiği şey çıktı.Küçük bir şeydi zaten. Okulum beklemede.
Arzubaci: Bu kadına 50 tl verdim acıyorum aslında. Kesinlikle değecek bir fal değil. Kafeye çağırıp sanki daha güzelmiş havası verip konuşuyor ama aslında kafe/canlı sohbet gibi ortamlarda az fal çok muhabbet oluyor kayıp yani. Şoka falan uğratmadı hatta benim bu tövbe ettiğim adamın geri döneceğini söyledi. FOS ve su falından sonra bir de gel kahve bakalım dedi aahahhah Oldu paşam gel 100 tl mi sömür. Ne kadar ona geçmese de 100 Tl direk,, sonuç olarak 100 tl ben ödeyeceğim yani. Nesibenin falan da 40 olduğunu düşünürsek performansa da bakıp kesinlikle değmez.
Ruhani: Güzel birkaç şey yazmış saolsun ama anlamadım yani. Bilmiyorum yorum yapmayacağım ne desem boş.
Şimdi o kadar yoruldum ki daha Biryolunvar,Falalem ve binnazabla kaldı. Onları da yarın yazarım. Umarım beğenirsiniz ve yardımcı olabilmişimdir. Anlamadığınız,merak ettiğiniz yerler olursa sorun. Kendinize çoooooooook iyi bakııın
Valla canım aslında şuanda bütün fallarım beklemede.. Herkes aynı şeyi söylüyor bana .. Bu çocuk seni seviyor., asla aldatmaz. Geleceğiniz var. Vs... resmen aynı şeyleri duymak için fal baktırıyorum . Kendime de bir anlam veremiyorum.. niye baktırıyorSam artıkgreycim ikisine de epey kişi baktırdı beklersen kim patladı kim tutturdu görürüz bekleyemem dersen bilemeyeceğim
senin var mı çıkan patlayan?
canim sen ayrildin mi????Valla canım aslında şuanda bütün fallarım beklemede.. Herkes aynı şeyi söylüyor bana .. Bu çocuk seni seviyor., asla aldatmaz. Geleceğiniz var. Vs... resmen aynı şeyleri duymak için fal baktırıyorum . Kendime de bir anlam veremiyorum.. niye baktırıyorSam artık
Patlayan fallarım var ama. Falcıaylin haziran demişti .. çıkmadı
Aa bu arada çıkan bir durum var.. yiğit ve didemin bir dediği olay vardı.. mirasla alakalı .. ikisinin de dediği oldu .. Yiğit bu sene içinde olcak demişti.. Didem eylül ortası demişti .. bir iki hafta önce oldu ama onunda dediği oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?