- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Canım senin yazını buldum Heartfilia yi aratirken ona katina attım şimdi öyle birden yere durup dururken attım sonra da yorum ararken yazini gördüm. Okul beklemde yazmışsın bii gelisme var mı?
Çıktı dediği şey
selam kizlar,yaw gecmis cikan cikmayan fallara bakiyordum da, ulen bazi ayagi ugursuzlar var,cogu insana bile cikan falcilar bunlarda patlamis..koca koca listeler yazmislar,cikmayanlar diye,nerdeyse tum falcilari cikmadi diye siralamislar..
Cikmamislara cikti mi diyelim? Bir bucuk yila yaklasan zamandir online fal atiyorum iste su tam anlamiyla cikti diyebilecegim tek bir fal yok. Cikar gibi oluyor ama yok. Nr yazayim ben simdi buraya? Tabirin yanlis olkus bence Selenacim cikmayana vallahi cikmiyor. Bende cikti yazanlara sasiriyorum mesela. Demekki gercekten enerji acikligiyla vs ilgili bir durum var
Olabilir nedeni onemli degil sonucta cikmiyor ve burasi bir forum cikan kadar cikmayani da yazacagiz. :)Canım yıldızın düşmüştür. Öyle olunca enerjiler yakalanamıyormuş ve de çıkmıyormuş ben de biyerden okumuştum.
Canım yıldızın düşmüştür. Öyle olunca enerjiler yakalanamıyormuş ve de çıkmıyormuş ben de biyerden okumuştum.
Alakasi yok bence, online falcilarin cogu falci bile degil anlattiklarina bakip bir seyler tahmin ediyorlar. Gecmisi super bilen soke eden insanlari ayri tutuyorum, ama cogu fos. Gelecegi bilmek cok cok zor bir sey, bunca piyasada insan var, hepsinin bir seyler bilmesi istatistiksel olarak mumkun degil.
Gelecegin tuttugu, dedigi her sey tuttu dedigim 3 falim oldu su ana kadar, onlar da yuz yuzeydi. Demem o ki, fala guvenip kimse is yapmasin. Yildizin dusuk, kismetin kapali vs vs diyen sahtekar tiplere kanip moralinizi bozmayin.
Alakasi yok bence, online falcilarin cogu falci bile degil anlattiklarina bakip bir seyler tahmin ediyorlar. Gecmisi super bilen soke eden insanlari ayri tutuyorum, ama cogu fos. Gelecegi bilmek cok cok zor bir sey, bunca piyasada insan var, hepsinin bir seyler bilmesi istatistiksel olarak mumkun degil.
Gelecegin tuttugu, dedigi her sey tuttu dedigim 3 falim oldu su ana kadar, onlar da yuz yuzeydi. Demem o ki, fala guvenip kimse is yapmasin. Yildizin dusuk, kismetin kapali vs vs diyen sahtekar tiplere kanip moralinizi bozmayin.
katılıyorum ve fallardan çok büyük şeyler ummak çok doğru değil.
Selenaya baktırdın mı hiç canım? Şuan 2.sıraya düşmüşüm. Burdaki yorumları okuduktan sonra en çok içime o sindi. Oylamada da en çok onun puanı yüksek. Ne diyosun sen canım bu konuda?
ya zaten iyi dediğimiz falcılar anca anlık durumu biliyorlar sitedekiler ki %85 i falcı değil. Çıkmaması çok doğalAlakasi yok bence, online falcilarin cogu falci bile degil anlattiklarina bakip bir seyler tahmin ediyorlar. Gecmisi super bilen soke eden insanlari ayri tutuyorum, ama cogu fos. Gelecegi bilmek cok cok zor bir sey, bunca piyasada insan var, hepsinin bir seyler bilmesi istatistiksel olarak mumkun degil.
aynen engelledim. görüşelim bugün görüşüyoruz nerdesin oraya geliyorum diye diye delirtti beni. dedim ne yüzsüzsün senle mi uğraşıcam bastım engeli içim huzurla dolduEngelledin miii vaaayy süpersin
Hayat hep onlara güzel, oh biri gitsin biri gelsin. Çok gıcığım
Kızlar memleketten kuzenim geldi benimle yaşıt ve fal işine çok meraklıdır o da. Dün tellweyi açıp bütün falları okudum ona. Çoğunun üstünden aylar geçtiği için çıkıp çıkmadığını net olarak söyleyebiliyorum. Bi de tam geçen yıl bu zamanlar başlamıştım fal baktırmaya. Sevgilimle ayrıydık o yüzden. Barıştığımıza göre de patlayan patlamayanlar net olarak belli olmuştu. Selenanın baktığı bütün falların %90ı tutmuş. Sadece bazen geçmişle yakın geleceği karıştırdığı olmuş. Fama tellwedeyken 2-3 fal atmıştım keza onlar da başarılıymış. Uggaya bi fal attım yakalaması zordu şansıma yakaladım. Acayip nokta atışları vardı çok çok çok şaşırdım ve nasıl bildiniz diye sordum. O da bana enerjin çok temiz rahat görebiliyorum demişti. Bence de enerji işi bunlar tutmuyosa anlamı yok o falcıya atmanın. Mesela nesibenin de seveni çok ama bence onun yardımcıları var anda iyi gayet ama gelecek fos. Aynı şekilde fatima da gram çıkmadı bence. Serüvenin kitap falı da iyiydi ama üstüste atmayın bende son falında hem aşırı saçmalamış hem de deli gibi enerjimi düşürmüştü kendime gelemedim o gün. Kiraze de bence fena değil. Bi de altını çizerek söylemek istiyorum herkes saraylının kahvesini övüyo ama ben bi katina atmıştım. Falını o zaman dinlediğimde pek beğenmemiştim pek alakası yoktu ama zaman geçtikçe anladım ki tam isabet tutturmuş hayran oldum. Katinasını tek geçerim. Bir yolun varda da falcı semanın falını çok beğendim. Famayı da seviyorum ama meryemin enerjisi beni çok itiyo nedense ki aynı kişiler olduğundan şüpheleniyoruz çoğumuz. Benden haberler bu şekilde :)
Kızlar, tellwe 'nin yabancısıyım ben. Bu ne demek ? "- İki günde bir (48 Saat) fincan görüntülerinizi göndererek ücretsiz kahve falı baktırabilirsiniz. - Ücretsiz 'Promosyon fal' hakkı sadece kahve falı için geçerlidir. Promosyon falda falcı seçilip değiştirilemez. " Ücretsiz kahve mi bakıyorlar, ben mi çok iyi niyetliyim ?
Evet ücretsiz ama onlara gerçek falcılar bakmıyor botlar bakıyor. Falcı bacı gibi
Canım ben bu sevgi dumanı bulamadım bir türlü,nerde binnaz ablada mı,fal sepetindemisezgi candanı ben beğenmemiştim canım öyle oha dediğim bir şey söylemedi hatta bu muymuş ya dedim enerjimiz tutmadı belki. sevgi dumana 2 kere yolladım çok beğendim ama. verdiği tarihlere daha zaman olduğu için bir şey diyemem ama tarihler de bana mantıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?