Binnaz Abla

Selenada gece tam 12de at günlük 1 fal alıyo sık bakamadığı için çok sıra oluyo diye. Tellwe cidden iğrenç bi site ama selena için giriyorum bende iki ayda bir

Kızlar ben de telwedeki bu promosyon falları sorucaktım size.Botlar bakıyor dediğiniz hazır bilgisayar programı gibi bişey mi.Çünkü biz yeğenler,kuzenler falan atıyoruz,yorumlayanlar gerçek falcı gibi.Uzun yazıyolar,hep pembe tablo ama gerçekten insan yazımı gibi,yazım hataları var çünkü.Ayrıca isimlerimizle hitap ediyorlar bi de puan istiyorlar.Ama bu isimler falcı listesinde yok.Eğer botsa niye yazım hatası yapıyorlar,bi de niye puan,yorum falan istiyorlarya bi de gerçekten uzun uzun yazıyorlar,biz de emek vermişler diye bilemeseler de 5 puan veriyoruz,bir de iyi yorum yapıyoruzKim bunlar bilen var mı

Selenada gece tam 12de at günlük 1 fal alıyo sık bakamadığı için çok sıra oluyo diye. Tellwe cidden iğrenç bi site ama selena için giriyorum bende iki ayda bir

selenaya bir türlü cesaret edemedim ya halbuki şu fallara bir araba parası ödemişimdir. şu sıralar nesibeyle rezzan ablaya ve hale yıldırıma taktım. hale yıldırıma arka arkaya 2 fal attım ilkinde sözünü dinlemedim diye cidden kızdı yani sana öyle yapma demiştim diye, aynı tavsiyeleri nesibeyle rezzan abla da verdi :/ bir de meşhur ilkaya atmıştım ama onla enerjimiz hiç uymadı hatta yorumda biraz payladım cevabı 10 gün sonra gönderdi diye, bir daha fal atarsan ben de iade ederim dedi çok ukala sevmedim. bu fallarda enerji cidden çok önemli, bazılarını dinlerken resmen içim sıkılıyor bazılarını defalarca dinleyebiliyorum.

Evet ücretsiz ama onlara gerçek falcılar bakmıyor botlar bakıyor. Falcı bacı gibi

Ücretsiz promosyon fallara benim bildiğim yeni alınacak falcilar bskiyor ve aldıkları puan doğrultusunda kabul ediliyorlar diye biliyorum hatta secebiliyoruz ama telden olmuyor.

Ücretsiz promosyon fallara benim bildiğim yeni alınacak falcilar bskiyor ve aldıkları puan doğrultusunda kabul ediliyorlar diye biliyorum hatta secebiliyoruz ama telden olmuyor.

Benim bildiğim böyle canım

Şoklardayım kızlar. Selena göndermiş falımı ve bu kadar olur dediği şeylerin birçoğu doğru ama güzel şeyler kadar üzücü şeyler de söyledi. Çok mutlu devam etceniz ama ayrılcanız diyor yol mesafesi nedeniyle. Ben o yolu kapatmaya çalışıyorum şuan, sevdiğimin yaşadığı yere gidicem nasipse. Çok mutlu olcaksınız sonra ayrılcaksınız deyince hangi dediğine inanacagımı şaşırdım. Bir de ardından dedi ki sarışın uzun boylu renkli gözlü yapılı biriyle tanışcaksın onla birlikte seyahat görünüyor falan. Benimkini tarif etti resmen ama benimkinden sonra tekrar benimkiyle tanışmak ahahah kafayı yedim
Sizce böyle karıştırıyor olabilirler mi? Ben hangi dediğine inanayım. Umarım hiç ayrılmayız

Selena duvarına benimle enerjidi tutmayanlar bir daha fal atmasinlar yazmış. Kötü amaçlı yazmıyorum paraları boşuna gitmesin demiş.
Çok tatlı bu kadın yaaa oyyy oyyy iyi.ki enerjim tuttu onunla

Bazen gelecekle durumu karıştırabiliyor o yüzden tanışacaksın demiştir. Soru kısmından belirtin aklınızdaki karışıklığı

Bazen gelecekle durumu karıştırabiliyor o yüzden tanışacaksın demiştir. Soru kısmından belirtin aklınızdaki karışıklığı

Tam tersi eğer gelecekle durumu karıştırıyorsa şuan zaten tanışmışız ve çıkıyoruz demektir. Böyle demek istedin sanırım canım? :)

Evet bot değil yeni puansız falcılar bakıyor puan kaygıları da o yüzden

birine promosyon gönderdim tellwe diye biri çıktı iptal ettim yorumu. duvarına bakınca millete öyle böyle küfürler etmemiş. sitede selena olmasa batar herhalde. nedense hiç samimi gelmiyor bu site bana hatta fal paralarını çıkarmak için ben de mi orda uydurmasyon falcı olsam diyorum

Selena duvarına benimle enerjidi tutmayanlar bir daha fal atmasinlar yazmış. Kötü amaçlı yazmıyorum paraları boşuna gitmesin demiş.
Çok tatlı bu kadın yaaa oyyy oyyy iyi.ki enerjim tuttu onunla
Cidden iyi niyetli ve hiç paraya önem vermeyen biri. Son falımda su da atmak istiyordum soru da dedim atayım mı aynı şeyler çıkar muhtemelen parana yazık dedi :) 1 ay bekleyeceğim ben de

kızlar tellwedeki falcıları incelerken lisedeki arkadaşıma rastladım ya. kız öğretmen ne işi var bunların böyle yerlerde.

Geçmiş gelecek ve durumu karıştırabiliyor yazacaktim benim önceden olan birşeyi gelecek de olacak sanmıştı da :)

Aa süper aynı benimki gibi şuanki durumu gelecekte tanışcaksın bu ilişki bitebilir mesafe yollar yüzünden, dedi. Peki sende de öyle mi oldu? Sonradan tekrar gelecekte olmadı dimi tanışcaksın dediği yeni kişi?

Selena bende geçmişte olan şeyi gelecek olarak yorumlamış söylediği Şeyler isabetliydi ama çok baştan savma bakmış sevmedim o Yüzden bi daha atmam

Selena bende geçmişte olan şeyi gelecek olarak yorumlamış söylediği Şeyler isabetliydi ama çok baştan savma bakmış sevmedim o Yüzden bi daha atmam

Dediği şeyler cidden isabetli. Ben çok beğendim ama sanırım fazla inanıyorum fallara. Bigün bu fallar yüzünden panik atak olucam, korkuyorum.

Kızlar bir de bişey sorucam. Selenaya 2 tane msj attım sorular sordum. Cevaplayıp cevaplamadıgını bana bildircekler mi? Yoksa sürekli falı açıp alt kısmı kontrol mü etmeliyim? Nasıl anlıyoruz cevaplandığını. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…