Selenada gece tam 12de at günlük 1 fal alıyo sık bakamadığı için çok sıra oluyo diye. Tellwe cidden iğrenç bi site ama selena için giriyorum bende iki ayda biraynen canım enerji işi bunlar bende de tam tersi oldu çünkü. famayı hiç beğenmedim çok kısa ve baştan savma geldi. nesibenin dediği şeye daha zaman var ama rezzan ablayla aynı şeyi söylediler. ben de erkek arkadaşımla şuan ayrıyım onun için gönderdim nesibe onun geçmişteki şeylerini de söyledi, an olarak doğru. gelecek umarım tutar aynı şeyleri rezzan da söyledi zaten kafayı yemek üzereyimkirazaye hiç baktırmadım alakasız diyen de çok bilmiyorum. selenayı ne zaman yakalasam günlük limiti doldu diyor sinir oluyorum. tellweyi hiç beğenmedim zaten, promosyon fallarda bile yüksek puan ver oldu mu diyorlar, 4 versen niye 5 vermedin diyorlar yorumların çoğu da gizli hiç sevmedim o siteyi. falsepetinde hilal yıldırım da nesibe ve rezzanla aynı şeyleri söyledi umarım bu 3 ü tutar başka kimseye gitmem bir daha. melih gün rezaletti, bütün enerjimi moralimi yok etti. fal mal da değildi zaten sürekli kendini toparlaman lazım çökmüşsün diye konuşup durmuş keşke iade talep etseydim diyorum şimdi ya.
Canım ben bu sevgi dumanı bulamadım bir türlü,nerde binnaz ablada mı,fal sepetindemi
anladım canım,sağolsevgi duman binnaz ablada tatlım, ben de öyle çok online görmüyorum onu genelde öğleden sonra denk geliyordum ama.
Selenada gece tam 12de at günlük 1 fal alıyo sık bakamadığı için çok sıra oluyo diye. Tellwe cidden iğrenç bi site ama selena için giriyorum bende iki ayda bir
Evet ücretsiz ama onlara gerçek falcılar bakmıyor botlar bakıyor. Falcı bacı gibi
Kızlar ben de telwedeki bu promosyon falları sorucaktım size.Botlar bakıyor dediğiniz hazır bilgisayar programı gibi bişey mi.Çünkü biz yeğenler,kuzenler falan atıyoruz,yorumlayanlar gerçek falcı gibi.Uzun yazıyolar,hep pembe tablo ama gerçekten insan yazımı gibi,yazım hataları var çünkü.Ayrıca isimlerimizle hitap ediyorlar bi de puan istiyorlar.Ama bu isimler falcı listesinde yok.Eğer botsa niye yazım hatası yapıyorlar,bi de niye puan,yorum falan istiyorlarya bi de gerçekten uzun uzun yazıyorlar,biz de emek vermişler diye bilemeseler de 5 puan veriyoruz,bir de iyi yorum yapıyoruz Kim bunlar bilen var mı
Kızlar ben de telwedeki bu promosyon falları sorucaktım size.Botlar bakıyor dediğiniz hazır bilgisayar programı gibi bişey mi.Çünkü biz yeğenler,kuzenler falan atıyoruz,yorumlayanlar gerçek falcı gibi.Uzun yazıyolar,hep pembe tablo ama gerçekten insan yazımı gibi,yazım hataları var çünkü.Ayrıca isimlerimizle hitap ediyorlar bi de puan istiyorlar.Ama bu isimler falcı listesinde yok.Eğer botsa niye yazım hatası yapıyorlar,bi de niye puan,yorum falan istiyorlarya bi de gerçekten uzun uzun yazıyorlar,biz de emek vermişler diye bilemeseler de 5 puan veriyoruz,bir de iyi yorum yapıyoruz Kim bunlar bilen var mı
Ücretsiz promosyon fallara benim bildiğim yeni alınacak falcilar bskiyor ve aldıkları puan doğrultusunda kabul ediliyorlar diye biliyorum hatta secebiliyoruz ama telden olmuyor.
Selenada gece tam 12de at günlük 1 fal alıyo sık bakamadığı için çok sıra oluyo diye. Tellwe cidden iğrenç bi site ama selena için giriyorum bende iki ayda bir
Bazen gelecekle durumu karıştırabiliyor o yüzden tanışacaksın demiştir. Soru kısmından belirtin aklınızdaki karışıklığıŞoklardayım kızlar. Selena göndermiş falımı ve bu kadar olur dediği şeylerin birçoğu doğru ama güzel şeyler kadar üzücü şeyler de söyledi. Çok mutlu devam etceniz ama ayrılcanız diyor yol mesafesi nedeniyle. Ben o yolu kapatmaya çalışıyorum şuan, sevdiğimin yaşadığı yere gidicem nasipse. Çok mutlu olcaksınız sonra ayrılcaksınız deyince hangi dediğine inanacagımı şaşırdım. Bir de ardından dedi ki sarışın uzun boylu renkli gözlü yapılı biriyle tanışcaksın onla birlikte seyahat görünüyor falan. Benimkini tarif etti resmen ama benimkinden sonra tekrar benimkiyle tanışmak ahahah kafayı yedim
Sizce böyle karıştırıyor olabilirler mi? Ben hangi dediğine inanayım. Umarım hiç ayrılmayız
Bazen gelecekle durumu karıştırabiliyor o yüzden tanışacaksın demiştir. Soru kısmından belirtin aklınızdaki karışıklığı
Evet bot değil yeni puansız falcılar bakıyor puan kaygıları da o yüzden
Cidden iyi niyetli ve hiç paraya önem vermeyen biri. Son falımda su da atmak istiyordum soru da dedim atayım mı aynı şeyler çıkar muhtemelen parana yazık dedi :) 1 ay bekleyeceğim ben deSelena duvarına benimle enerjidi tutmayanlar bir daha fal atmasinlar yazmış. Kötü amaçlı yazmıyorum paraları boşuna gitmesin demiş.
Çok tatlı bu kadın yaaa oyyy oyyy iyi.ki enerjim tuttu onunla
Geçmiş gelecek ve durumu karıştırabiliyor yazacaktimTam tersi eğer gelecekle durumu karıştırıyorsa şuan zaten tanışmışız ve çıkıyoruz demektir. Böyle demek istedin sanırım canım? :)
Geçmiş gelecek ve durumu karıştırabiliyor yazacaktimbenim önceden olan birşeyi gelecek de olacak sanmıştı da :)
Selena bende geçmişte olan şeyi gelecek olarak yorumlamış söylediği Şeyler isabetliydi ama çok baştan savma bakmış sevmedim o Yüzden bi daha atmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?