- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Bu arada sevgi duman cidden saglam yorumcu. Nokta atısları mevcut. He cıkar mı patlar mı orası bilinmez.
Biri buragın telini versin bana sevabına ya, falım geldi :)
Bu arada sevgi duman cidden saglam yorumcu. Nokta atısları mevcut. He cıkar mı patlar mı orası bilinmez.
demeee Med zaten yerimizde zor duruyoruz, vallahi yakalayamazsam çatlarım uzundur böyle krize girmemiştim, ay hadi inşallah yakalarız
Sana hangi tarihi vermişti sevgi?
çok fena bi durumGizem hatuna fal attim.moralim bozuldu herkezin aksine konustu ilk kez biri donmicek kizla evlencege getirdi
aynen yeni sezon yeni umutlarBen ara verdim kızlar fal orucuna giriyorum bir ay. Okulum başlayacak para lazımyeni sezon geliyor elbise falana yatırım yapmalı
Sen başka kimlere baktırdın
nesibe, rezzan, hale 3 lüsü haricinde binnazda firuze ve bennaya baktırdım. bir de falsepetinde rezzan diye biri var ona, melih gün, zeus ve zümrüte baktırdım. zümrüt tarih veremedi. zeus biraz zaman alıcak dedi, net tarih vermedi. falsepeti rezzan ve melih felaketti. moralimin içine ettiler, zaten anda da patladılar o yüzden salladım onları
Ani bilmis bu yuzden korkuyorum ztn baya ayrintili iyiydi ama sonuc korkutucuyduuPeki genel olarak begendin mi, anlik durumlar falan nasildi?
Gelecege takilma ne olacagi belli olmaz.
Cnm ben bu haftada kac kisiye attim bu gizem baya olumsuzçok fena bi durumişte diyorlar ya olayların sadece o anı nı görebiliyorlar hisler ve kişinin kararları herşeyi
değiştiriyormuş.
Olumsuzluktan ziyade pembe tablocu değil ki bence böyle olması çok daha iyi,gizem hatuna arkadaşımla beraber attık ona olumsuzluktan ziyade gerçekçi bi tablo çizdi acaba banada böyle mi yapcak ki derken bana olumlu daha ılımlı bir yorum yaptı ama tabi kimin ki çıkar Allah bilirCnm ben bu haftada kac kisiye attim bu gizem baya olumsuz
Cnm ben selenasindan didemine nesibesinden humasina denemedigim falci kalmadi hepsinin aksi konusunca sasirdim baktrdklrmda pembci insanlar kesinlikle dgldi.gizem hatnn karstrdgi bir kc nokta var var ama bilemedigi.bir kisiyi daha sormustum onu bilemedi hic.Olumsuzluktan ziyade pembe tablocu değil ki bence böyle olması çok daha iyi,gizem hatuna arkadaşımla beraber attık ona olumsuzluktan ziyade gerçekçi bi tablo çizdi acaba banada böyle mi yapcak ki derken bana olumlu daha ılımlı bir yorum yaptı ama tabi kimin ki çıkar Allah bilir
Cnm ben selenasindan didemine nesibesinden humasina denemedigim falci kalmadi hepsinin aksi konusunca sasirdim baktrdklrmda pembci insanlar kesinlikle dgldi.gizem hatnn karstrdgi bir kc nokta var var ama bilemedigi.bir kisiyi daha sormustum onu bilemedi hic.
Bence de pembe tablocu değil en azından.Olumsuzluktan ziyade pembe tablocu değil ki bence böyle olması çok daha iyi,gizem hatuna arkadaşımla beraber attık ona olumsuzluktan ziyade gerçekçi bi tablo çizdi acaba banada böyle mi yapcak ki derken bana olumlu daha ılımlı bir yorum yaptı ama tabi kimin ki çıkar Allah bilir
Onu ben de merak ediyorumaynen yeni sezon yeni umutlarbu arada dün gece bi andaa kahve falı atarken buldum kendimi falalemde burç tekdemir. an ve geçmişi okudu hakkaten geleceğe bakıcaz uygun fiyatlı kahve baktırmak isteyenler deneyebilir
Canım kişiden kişiye değişiyo iste bende Selenayı beğenmedim mesela reelde Didem'i severim an ve geçmiş konusunda oldukça iyidir şimdi şu Bilgeyi denemek istiyorumCnm ben selenasindan didemine nesibesinden humasina denemedigim falci kalmadi hepsinin aksi konusunca sasirdim baktrdklrmda pembci insanlar kesinlikle dgldi.gizem hatnn karstrdgi bir kc nokta var var ama bilemedigi.bir kisiyi daha sormustum onu bilemedi hic.
Canım sen bilgeye ne falı atmıştın,kendisi çok çeşit fal bakıyo hangisini tavsiye edersinHerkese tekrar merhaba, ara ara girip bakıyorum aklıma geldikçe. Neredeyse bu foruma girişim üzerinden 2-3 yıl geçmiş olacak. Belki milyon kişiye baktırdım. Şu an artık kimin falı çıkmış, çıkmamış kendi adıma net yorum yapabilecek durumdayım. Bu yorumum daha önce yaptığım yorumlardan zıt olacak çünkü o zaman imkansız hayallerin peşinde koşarken olumsuz yorum yapanlara gıcık olup olumlu yorum yapan falcıların ufak tefek çıkan yorumlarına bakarak motive oluyordum. O sebeple iade-i itibar yapmak istediğim bazı falcılar olacak, ben yanılmışım ve onlar hep bilmiş.
Burda yazacağım falcılar yorum olarak insanın ağzını açıkta bırakacak nokta atışları olan falcılar olmayabilir ama dedikleri hep doğru çıktı zaman içinde.
1) Bilge Özdoğru- Bu kadın doğruya doğru, eğriye eğri diyen biri. Olumsuz dedikleri hep olumsuz çıktı bir cacık olmadı. Hep kızdım sürekli olumsuz diye ama zaten evet bir insan sizi kırıyorsa üzüyorsa zaten sizi sevmiyordur, hele erkeklerde çok net bu durum, biz görmek istemiyoruz bir türlü. Olumlu yorum yaptığı bir kişi oldu, hala da olumlu gidiyor onunla, Allah nazardan saklasın :)
2) Fal sepeti Alex- 10 numara yorumcu- Bana her dediği çıktı. Çok sevimli bir insan. Olaylar ve gidişat her 2 falında da onun dediği istikamette..
3) Fal sepeti Ada Yıldız- O da eğriye eğri doğruya doğru diyen cins. Her iki falı da çıktı bende. Başta gıcık olmuştum falan ama haklı çıktı.
Bunların dışında şu an onlinede güvenip baktıracağım falcı yok. Saraylısından Nesibesine, Famasından, Aylinine, Meryemine, Selenasına hepsi patlak, anlık bişileri bilseler de gidişatı göremiyorlar.
Benim şu an için bunlara eklenebilecek isimler Açelya Tuğra ve Şevval Erdal ve Kerem Avşar. Açelya 1 yıl öncesinden kronolojik sırayla olayları bilmiş, karıştırdığı detaylar da var ama bildiği detaylar da inanılmaz.
Ve tabii daimi falcım ve benim için en iyisi telde bakan Burak.
İşte bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?