Binnaz Abla

Bu arada sevgi duman cidden saglam yorumcu. Nokta atısları mevcut. He cıkar mı patlar mı orası bilinmez.

Biri buragın telini versin bana sevabına ya, falım geldi :)

demeee Med zaten yerimizde zor duruyoruz, vallahi yakalayamazsam çatlarım uzundur böyle krize girmemiştim, ay hadi inşallah yakalarız

Gizem hatuna fal attim.moralim bozuldu herkezin aksine konustu ilk kez biri donmicek kizla evlencege getirdi
çok fena bi durum işte diyorlar ya olayların sadece o anı nı görebiliyorlar hisler ve kişinin kararları herşeyi
değiştiriyormuş.

Ben ara verdim kızlar fal orucuna giriyorum bir ay. Okulum başlayacak para lazım yeni sezon geliyor elbise falana yatırım yapmalı
aynen yeni sezon yeni umutlar bu arada dün gece bi andaa kahve falı atarken buldum kendimi falalemde burç tekdemir. an ve geçmişi okudu hakkaten geleceğe bakıcaz uygun fiyatlı kahve baktırmak isteyenler deneyebilir

Sen başka kimlere baktırdın

nesibe, rezzan, hale 3 lüsü haricinde binnazda firuze ve bennaya baktırdım. bir de falsepetinde rezzan diye biri var ona, melih gün, zeus ve zümrüte baktırdım. zümrüt tarih veremedi. zeus biraz zaman alıcak dedi, net tarih vermedi. falsepeti rezzan ve melih felaketti. moralimin içine ettiler, zaten anda da patladılar o yüzden salladım onları

Firuze ve Benna pembecidir guvenme. Melih de çok rezil onu da salla.

Cnm ben bu haftada kac kisiye attim bu gizem baya olumsuz
Olumsuzluktan ziyade pembe tablocu değil ki bence böyle olması çok daha iyi,gizem hatuna arkadaşımla beraber attık ona olumsuzluktan ziyade gerçekçi bi tablo çizdi acaba banada böyle mi yapcak ki derken bana olumlu daha ılımlı bir yorum yaptı ama tabi kimin ki çıkar Allah bilir

Cnm ben selenasindan didemine nesibesinden humasina denemedigim falci kalmadi hepsinin aksi konusunca sasirdim baktrdklrmda pembci insanlar kesinlikle dgldi.gizem hatnn karstrdgi bir kc nokta var var ama bilemedigi.bir kisiyi daha sormustum onu bilemedi hic.

burağın telefonu var mı sende?

Bence de pembe tablocu değil en azından.Bana baktığında olumlu şeyler de söyledi olumsuz da.Tanıdığım bi abla da baktırmıştı ona oldukça olumluydu.Bence falda gördüğünü söyleyenlerden,puan kaygısı taşıyan pembecilerden değil.Full olumsuz bi falcı olduğunu sanmıyorum.Tabii gelecek ne olur zamanla görücez.

aynen yeni sezon yeni umutlar bu arada dün gece bi andaa kahve falı atarken buldum kendimi falalemde burç tekdemir. an ve geçmişi okudu hakkaten geleceğe bakıcaz uygun fiyatlı kahve baktırmak isteyenler deneyebilir
Onu ben de merak ediyorumBaşka baktıran varsa onlarda yazsa da fikir edinsek

Canım kişiden kişiye değişiyo iste bende Selenayı beğenmedim mesela reelde Didem'i severim an ve geçmiş konusunda oldukça iyidir şimdi şu Bilgeyi denemek istiyorum

Canım sen bilgeye ne falı atmıştın,kendisi çok çeşit fal bakıyo hangisini tavsiye edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…