Binnaz Abla

Firuze ve Benna pembecidir guvenme. Melih de çok rezil onu da salla.

firuze ve bennanın bana daha önce dediği şeyler çıkmıştı yine ondan denedim ama firuzeyle kanka gibi olduk olmuyor artık ya bir de telefonla sevmedim :/ aynen melih beni darmadağın etti o kadar beklemiştim bir de adam kart yorumlamamış ki 10 dk kendini toparlaman lazım demiş sanki biz bilmiyoruz

Nisan'dan beri bende başladım fallara ve kendimi kurtaramıyorum kızlar falsepeti alex gerçekten biliyor mu kaç gündür baktırdım mı diyorum. Sen ne baktırmıştın canım ya yeni kahve kapattım atsam mı ki :)

Kızlar Melih e baktırmayın dün attım bugğn cevapladı beklediğime değseydi bari. Çevir çevir aynı Cümleler geri iade edicem bakalım kabul ederlerse

Kızlar Melih e baktırmayın dün attım bugğn cevapladı beklediğime değseydi bari. Çevir çevir aynı Cümleler geri iade edicem bakalım kabul ederlerse

ben de dün iade için mail attım ama cevap bile vermediler. melih moralimin içine etti benim ayrıca feci sallamış senin de mi öyleydi?

Burağın nosunu bilen Allahın kulu gönderebilir mi?

Bu arada selenadan sonucum geldi. Bazı şeyleri birbirine karıştırmış olsa da ben ne demek istediğini anladım. Çok beğendim efsolar listeme girdi

Melih çok olumlu konuştu eski sevgilimle ilgili sormuştum zaten tek derdim o şuanda arayacak herşey düzelecek Şunları yaparsanız Demiş bir de bişey verdi okuyayım diye sesini değiştirmiş ses kaydında kadın gibi çıkıyor sesi o Yüzden hiç güvenemedim. Adam resmen sallıyor olumlu ama boş bir faldı.

Burağın nosunu bilen Allahın kulu gönderebilir mi?

Bu arada selenadan sonucum geldi. Bazı şeyleri birbirine karıştırmış olsa da ben ne demek istediğini anladım. Çok beğendim efsolar listeme girdi
Selenaya nasıl gönderiyorsunuz ben ne zaman girsem fal sınırına ulaşmıştır diyor

Luna artık girmiyor mu bırde emıne nerde cnm

nur banu ve majeste arar nasıl baktıran var mı? isimlerini hiç hatırlamıyorum da

Firuzeyle benna telefondamı bakıyor canım.

Firuzeyle benna telefondamı bakıyor canım.

benna sesli firuze artık telefondan bakıyor canım. ama eskiden sesli bakıyordu bence daha iyiydi telefon canlı sohbet gibi aceleye geliyor ne soracağımı unutuyorum süreyi düşünürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…