Nurbanu çok iyidir tavsiye ederim ben de gelecekte de tuttu.Favorilerim arasındadır.Ama majeste ararı sadece ismen biliyorum.nur banu ve majeste arar nasıl baktıran var mı? isimlerini hiç hatırlamıyorum da
Anladım canım.Ama birşeyler biliyorlar herhalde tuttu dediğine göre.benna sesli firuze artık telefondan bakıyor canım. ama eskiden sesli bakıyordu bence daha iyiydi telefon canlı sohbet gibi aceleye geliyor ne soracağımı unutuyorum süreyi düşünürken
Nurbanuya kahve baktırmıştım.. Bayağı beğendimnur banu ve majeste arar nasıl baktıran var mı? isimlerini hiç hatırlamıyorum da
Anladım canım.Ama birşeyler biliyorlar herhalde tuttu dediğine göre.
Evet öyle gerçekten enerjisi meselesi.ben çok baktırdım canım ona ya en ümitsiz kaldığım zamanlarda ona sarmıştım tutturmuştu bana ama çok fena patlayan gördüm az önce. işte işin kötü yanı kimimizin çok beğendiğine kimimiz rezalet diyoruz. şu meşhur enerji meselesi sanırımama ne yalan söyliyim firuze sesli yorumda çok daha dolu dolu bakıyordu gibi geldi bana telefon işini sevmedim
Luna artık girmiyor mu bırde emıne nerde cnm
Sevgi duman günde ka
Evet öyle gerçekten enerjisi meselesi.Herkesin her falcıyla enerjisi tutmuyor.
Ben de nesibenin tutan noktaları olmuştu ama rezzan ablayla,hale yıldırıma hiç baktırmadım.Ama rezzan ablanın da tutuyor bazı söyledikleri sanırım,forumda okumuştumo yüzden sanırım kendimiz deneyip bulacağız kiminin berbat dediği kimine çıkıyor. ben fal işine ilk binnaz ablada sardığım için çıkanları söyledim mesela şimdi nesibe, rezzan abla ve hale yıldırımı bekliyorum onların vadelerine daha varama nesibe çok kişide de patlamış mesela
Aylinin bende asıl mevzu hariç çok fazla şeyi çıktı.tarihte geçmedi bekliorumAylin'in dedikleri gerçekleşti mi peki? Aylin'e baktırıp da falı tutan varsa yazabilir mi?
Majeste arar berbat ötesi...falım sakız çiğne kağıdındaki falı oku daha iyi..nur banu ve majeste arar nasıl baktıran var mı? isimlerini hiç hatırlamıyorum da
Ben de nesibenin tutan noktaları olmuştu ama rezzan ablayla,hale yıldırıma hiç baktırmadım.Ama rezzan ablanın da tutuyor bazı söyledikleri sanırım,forumda okumuştum
Cnm bende attim ona ama bilemiorum cok olasi seyler soylemediNurbanu çok iyidir tavsiye ederim ben de gelecekte de tuttu.Favorilerim arasındadır.Ama majeste ararı sadece ismen biliyorum.
Cnm bende attim ona ama bilemiorum cok olasi seyler soylemedi[
Canım bana geleceği tutturdu,anda ve geçmişte de çok iyiydi.Eski yazılara bakıyorum bazen falcılarla ilgili.Burdan bir kıza nişanlısından ayrılacağını tarihiyle bilmiş.Hatta o zaman kız kızmış ona,sonra dediği çıknca firmaya yazmış,nurbanu hanımdan özür dilerim diye.Çevremde de baktıranlar çok beğendi.Bir tanesi anı anına yaşıyorum,Allahtan sonra ona inanıyorum diyor.Bunlara dayanarak için rahat olsun diyorum.Ama bilemiyorum enerjin tutmadıysa falan belki gelecekte tutmayabilir.
İnşallah çıkar canım falların.Tavsiyelerini de dikkate alıcamnesibeyi beğendiysen bence hale ve rezzan ablayı da beğenebilirsin tatlım çünkü bana hemen hemen aynı şeyleri söylediler, verdikleri zamanlar da yakındı birbirlerine. tutarsa hepsi tutacak patlarsa hepsi patlayacakumarım tutar ya alakasız hiç lafları yoktu çünkü yok bu ben değilim dediğim
kızlar sevgi dumanı hepimiz çok beğendik de dedikleri çıktı diyeniniz var mı ya bana ilk baktığıyla aynı tarihleri söyledi daha aylar var. asıl konuda da zaman var daha ama cidden yazılı yorumuna güvendiğim 1-2 kişiden biri oldu.
Ben de onu sormuştum bugün baktıran var mı diye.Yeni bir falcımız daha oldu demek,ona da saldıralımfalalem burc tekdemire kahve gonderdim ..cok begendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?