Binnaz Abla

benna sesli firuze artık telefondan bakıyor canım. ama eskiden sesli bakıyordu bence daha iyiydi telefon canlı sohbet gibi aceleye geliyor ne soracağımı unutuyorum süreyi düşünürken
Anladım canım.Ama birşeyler biliyorlar herhalde tuttu dediğine göre.

Anladım canım.Ama birşeyler biliyorlar herhalde tuttu dediğine göre.

ben çok baktırdım canım ona ya en ümitsiz kaldığım zamanlarda ona sarmıştım tutturmuştu bana ama çok fena patlayan gördüm az önce. işte işin kötü yanı kimimizin çok beğendiğine kimimiz rezalet diyoruz. şu meşhur enerji meselesi sanırım ama ne yalan söyliyim firuze sesli yorumda çok daha dolu dolu bakıyordu gibi geldi bana telefon işini sevmedim

Sevgi duman günde ka
Evet öyle gerçekten enerjisi meselesi.Herkesin her falcıyla enerjisi tutmuyor.

Sevgi duman günde ka

Evet öyle gerçekten enerjisi meselesi.Herkesin her falcıyla enerjisi tutmuyor.

o yüzden sanırım kendimiz deneyip bulacağız kiminin berbat dediği kimine çıkıyor. ben fal işine ilk binnaz ablada sardığım için çıkanları söyledim mesela şimdi nesibe, rezzan abla ve hale yıldırımı bekliyorum onların vadelerine daha var ama nesibe çok kişide de patlamış mesela

Ben de nesibenin tutan noktaları olmuştu ama rezzan ablayla,hale yıldırıma hiç baktırmadım.Ama rezzan ablanın da tutuyor bazı söyledikleri sanırım,forumda okumuştum

Aylin'in dedikleri gerçekleşti mi peki? Aylin'e baktırıp da falı tutan varsa yazabilir mi?
Aylinin bende asıl mevzu hariç çok fazla şeyi çıktı.tarihte geçmedi bekliorum

nur banu ve majeste arar nasıl baktıran var mı? isimlerini hiç hatırlamıyorum da
Majeste arar berbat ötesi...falım sakız çiğne kağıdındaki falı oku daha iyi..

Ben de nesibenin tutan noktaları olmuştu ama rezzan ablayla,hale yıldırıma hiç baktırmadım.Ama rezzan ablanın da tutuyor bazı söyledikleri sanırım,forumda okumuştum

nesibeyi beğendiysen bence hale ve rezzan ablayı da beğenebilirsin tatlım çünkü bana hemen hemen aynı şeyleri söylediler, verdikleri zamanlar da yakındı birbirlerine. tutarsa hepsi tutacak patlarsa hepsi patlayacak umarım tutar ya alakasız hiç lafları yoktu çünkü yok bu ben değilim dediğim

Var mı Sevgi Dumanı yakalayabilen şanslı

İnşallah çıkar canım falların.Tavsiyelerini de dikkate alıcam

Ben yeni baktırdım az bi zaman var çıkarsa yazıcam ama ben şöyle düşünüyorum kart yorumu yapmış ve mükemmel ötesi anda. Yardımcilari olmadan baktigina inandigim için gelecekte soyledikleri için olabilirligi yüksek geldi. Sizce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…