Maaleseff
Gelse yakalicaz da
Ben yeni baktırdım az bi zaman var çıkarsa yazıcam ama ben şöyle düşünüyorum kart yorumu yapmış ve mükemmel ötesi anda. Yardımcilari olmadan baktigina inandigim için gelecekte soyledikleri için olabilirligi yüksek geldi. Sizce kızlar
Nasıl yakaladın Sevgi dumanı,ne zaman alım yapıyor.Ben de çok baktırmak istiyorum onaBen yeni baktırdım az bi zaman var çıkarsa yazıcam ama ben şöyle düşünüyorum kart yorumu yapmış ve mükemmel ötesi anda. Yardımcilari olmadan baktigina inandigim için gelecekte soyledikleri için olabilirligi yüksek geldi. Sizce kızlar
Ben de gözlerim ağrıdı akşamdan beri sayfa yenilemekten.Sanırım delirdimNasıl yakaladın Sevgi dumanı,ne zaman alım yapıyor.Ben de çok baktırmak istiyorum ona
Dağıttın bizi sevgiBen de gözlerim ağrıdı akşamdan beri sayfa yenilemekten.Sanırım delirdim
Gelirrrr bence mevcut falı var mı?Sayfadayim ama bugün gelmeyecek heralde
Nasıl yakaladın Sevgi dumanı,ne zaman alım yapıyor.Ben de çok baktırmak istiyorum ona
Kızlar bu arada yardımcısı olanlar kimler var bildiginiz ? Onlar gelecekte patlıyor ya genelde
Falkutusu bana email atmis günde 3 fal bedavaymis
Fal atmayi isteyenlere duyurulur
Gelirrrr bence mevcut falı var mı?
Valla canım ben de dün krizdeydim siteye mail attım çünkü bana online olunca mail gelmiyor diye bekliyorum ne zaman gelir falan diye. Siteden hemen cevap geldi çok yoğun girmesiyle dolması bir oluyoo falan takip edin dediler. Sonra bii baktım online oldu yapistirdimm falı
Dün saat 21; küsür civarlarinda atmisimm
ben famanın var diye düşünüyorum benim falım saçma sapandı çünkü ayrıca copy paste gibiydi arada yabancı kelimeler vardı cevap da yarım yamalak geldi
aahahha cidden mi canım ya tamam o zaman onları ben de biliyimAyyyy çok tatlisin canım yardımcı o anlamda değil üç harflilerden bahsediyoruz
Kart yorumu yapmayanlar herhalde su falı ozellikle bakanlar diyorummm.Kızlar bu arada yardımcısı olanlar kimler var bildiginiz ? Onlar gelecekte patlıyor ya genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?