Binnaz Abla

eğer sana kısa vade verdiyse mutlaka haber ver çoğumuzun daha vadesi var sanırım :) aynen anda ve olayların gelişiminde ben çok beğendim, kartları birbirine çok güzel bağlamış çok da doğruydu dedikleri 3 yıldızlı falcılardan bile iyi geldi bana yorumu

Nasıl yakaladın Sevgi dumanı,ne zaman alım yapıyor.Ben de çok baktırmak istiyorum ona

Kızlar bu arada yardımcısı olanlar kimler var bildiginiz ? Onlar gelecekte patlıyor ya genelde

Sayfadayim ama bugün gelmeyecek heralde
Gelirrrr bence mevcut falı var mı?

Nasıl yakaladın Sevgi dumanı,ne zaman alım yapıyor.Ben de çok baktırmak istiyorum ona

Valla canım ben de dün krizdeydim siteye mail attım çünkü bana online olunca mail gelmiyor diye bekliyorum ne zaman gelir falan diye. Siteden hemen cevap geldi çok yoğun girmesiyle dolması bir oluyoo falan takip edin dediler. Sonra bii baktım online oldu yapistirdimm falı
Dün saat 21; küsür civarlarinda atmisimm

Kızlar bu arada yardımcısı olanlar kimler var bildiginiz ? Onlar gelecekte patlıyor ya genelde

ben famanın var diye düşünüyorum benim falım saçma sapandı çünkü ayrıca copy paste gibiydi arada yabancı kelimeler vardı cevap da yarım yamalak geldi

ben sevgiye 2 kere attım hiç uğraşmadığım zamanlarda denk geldi canım ya hatta o sırada profilinde falan gezindim ancak 1 kişi vardı zaten 2de meşgul oluyor sanırım. öğleden sonra denk gelmişti bana

ben famanın var diye düşünüyorum benim falım saçma sapandı çünkü ayrıca copy paste gibiydi arada yabancı kelimeler vardı cevap da yarım yamalak geldi

Ayyyy çok tatlisin canım yardımcı o anlamda değil üç harflilerden bahsediyoruz

İkinci iş olarak yapiyooo bu mesleği o zaman çünkü başka işi olmayanlar hep online.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…