Binnaz Abla

De bacım de klotho saçma sapan bi falcı günlerce beklersin fal bakar beklediğin sıra kısalması gerekirken uzar nedense

De bacım de klotho saçma sapan bi falcı günlerce beklersin fal bakar beklediğin sıra kısalması gerekirken uzar nedense
zaten iyi baktığına kendi de inansa, öteki falcilara verdiğim tek yıldızdan çekinmezdi. Bide bekletmemek için iade etmismis yahuu ztn bekliordum? Valla komikler ya

Dün sareye telefonda baktırdım çok beğendim. Bugün nesibeye atıcam. Ben napıyorum beni kim yönetiyor
Nesibeye ne falı atıyorsunuz bir de önce facebooktan eklemek gerekiyormuş enerji tutması için. Biri msjda öyle yazmış. Face adresini bilen var mı?

emeelce ben Kesira ya attım bakalım ne diyecek aslında marvama atacaktim gözüme kesira carpti attımilk online kahve falım olacak

Ahaha smile çok hoşuma gitti
Birkaç yerde okudum dün de sordum istanbul falcılar forumuna, bir kız ben bugğn baktırdım deyip birsürü övünce ona baktırdım dün. Hayatımdaki ana konuları tek tek bildi. Yazdım diğer topiğe bi daha yazmıyım buraya. Velhasıl nesibeyi de çok övdüler ona da atıcam ama katina mı atayım ilişki açılımı mı karar veremedim? Sizce kızlar hangisi daha çaplı gelir?

Kızlar ben Tellwe Geysu'yu çok beğendim Falalemde ki Gizem hatunla aynı kişi olabilir mi?
Tamam canım, İst Topikte okurum şimdi, Nesibe'ye ben tarot attım, yorumu için zaman var, ama şoktan şoka da girmedim

Kızlar ben Tellwe Geysu'yu çok beğendim Falalemde ki Gizem hatunla aynı kişi olabilir mi?

Tamam canım, İst Topikte okurum şimdi, Nesibe'ye ben tarot attım, yorumu için zaman var, ama şoktan şoka da girmedim

yapma be ciddi misin Eğer cok özel değilse geysunun falını atabilir misin canım ben geysuya aylar önce baktırmıstım şimdi bulamam kimbilir hangi nickle attım, dillerine bakacağım benziyor mu

Nesibeye ben katina attım, beni çok şaşırttı yaşayıp görücez bakalım

Sevgi duman dan ben de istifa ettim.
Dün handan abla ve medyum su ya su falı attım. Ikisi de anda iyiydi.
Medyum su biraz dönüp dolaşıp aynı şeyi anlatmış ama iyiydi .olumsuz konuşmadi

canım ben geysu falımı buldum bence aynı kişi değiller :) Sen nerden bu kanıya vardın ?

Geysu ve gizem hatun muBen de geysuyu çok severim geçenlerde gizem hatunada baktırdım.Yazım dilleri benzemiyordu diye hatırlıyorum.Ama yine de kontrol edicem ikisini de şimdi bilgilendiririm.Umarım öyle birşey yoktur çünkü ikisini de sevmiştim

Katina at bence canım,ilişki için en uygunu o

numarasını verirmisin cnm

Hangisini istiyosun, ben birtek yigite baktirdim, digerlerine yorum yapamiycam.

Canim benim sosyal hesabim yok ama nesibe bakmisti, face falan gerekmedi yani.

Katina atayım diye düşündüm de hem online değil hem de nasıl sorular sorulur katinaya bir bilgim yok hiç baktırmadım daha önce katina. Hayret nasıl eksik kalmışım!!
İlişkinin geleceğini sor canım,ne olucak ne bitecek diye.Tabii biraz bilgi de ver falcıya,ayrımısın,birliktemisin,bunları belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…