De bacım de klotho saçma sapan bi falcı günlerce beklersin fal bakar beklediğin sıra kısalması gerekirken uzar nedenseKlothoyagmur a (tellwe) fal atıp sebepsiz iade aldınız mi hiç? 31 ağustos da fal gönderdim 4 gün sonra " beklememek adına iade" yazmış ama su an başka fallara bakıma devam ediyor. Bu ne tur bi dengesizlik 4gun zaten beklemisim..günler sonra keyfi iade..salak dememek elde değil..
zaten iyi baktığına kendi de inansa, öteki falcilara verdiğim tek yıldızdan çekinmezdi. Bide bekletmemek için iade etmismis yahuu ztn bekliordum? Valla komikler yaDe bacım de klotho saçma sapan bi falcı günlerce beklersin fal bakar beklediğin sıra kısalması gerekirken uzar nedense
Sare de kimDün sareye telefonda baktırdım çok beğendim. Bugün nesibeye atıcam. Ben napıyorum beni kim yönetiyor
Nesibeye ne falı atıyorsunuz bir de önce facebooktan eklemek gerekiyormuş enerji tutması için. Biri msjda öyle yazmış. Face adresini bilen var mı?
Sare de kim
Tamam canım, İst Topikte okurum şimdi, Nesibe'ye ben tarot attım, yorumu için zaman var, ama şoktan şoka da girmedimAhaha smile çok hoşuma gitti
Birkaç yerde okudum dün de sordum istanbul falcılar forumuna, bir kız ben bugğn baktırdım deyip birsürü övünce ona baktırdım dün. Hayatımdaki ana konuları tek tek bildi. Yazdım diğer topiğe bi daha yazmıyım buraya. Velhasıl nesibeyi de çok övdüler ona da atıcam ama katina mı atayım ilişki açılımı mı karar veremedim? Sizce kızlar hangisi daha çaplı gelir?
Kızlar ben Tellwe Geysu'yu çok beğendim Falalemde ki Gizem hatunla aynı kişi olabilir mi?
Tamam canım, İst Topikte okurum şimdi, Nesibe'ye ben tarot attım, yorumu için zaman var, ama şoktan şoka da girmedim
Ahaha smile çok hoşuma gitti
Birkaç yerde okudum dün de sordum istanbul falcılar forumuna, bir kız ben bugğn baktırdım deyip birsürü övünce ona baktırdım dün. Hayatımdaki ana konuları tek tek bildi. Yazdım diğer topiğe bi daha yazmıyım buraya. Velhasıl nesibeyi de çok övdüler ona da atıcam ama katina mı atayım ilişki açılımı mı karar veremedim? Sizce kızlar hangisi daha çaplı gelir?
Kızlar ben Tellwe Geysu'yu çok beğendim Falalemde ki Gizem hatunla aynı kişi olabilir mi?
Tamam canım, İst Topikte okurum şimdi, Nesibe'ye ben tarot attım, yorumu için zaman var, ama şoktan şoka da girmedim
Bana da hiç çıkmadı klothonun falı.De bacım de klotho saçma sapan bi falcı günlerce beklersin fal bakar beklediğin sıra kısalması gerekirken uzar nedense
Geysu ve gizem hatun muKızlar ben Tellwe Geysu'yu çok beğendim Falalemde ki Gizem hatunla aynı kişi olabilir mi?
Tamam canım sonucu bildirirsin umarım enerjin tutaremeelce ben Kesira ya attım bakalım ne diyecek aslında marvama atacaktim gözüme kesira carpti attım ilk online kahve falım olacak
Tamam canım sonucu bildirirsin umarım enerjin tutar
Arkadaşım sen nerelerini benzettin ikisinin.Ben ikisinin fallarınıda inceledim.Geysu çabuk yorumluyordu diye hatırlıyorum.Ona rağmen yorumda hiç imla hatası yok,gayet düzgün cümleler.Ama gizem hatun saatler sonra yorumlamış,imla hataları da çok cümlelerde geysununki kadar düzgün değil.Bir de geysu daha sıcak gelmişti bana,gizem hatun biraz soğuk gibiydi.Ben hiç benzerlik görmedim aralarında.Ama senin yakaladağın birşeyler varsa belirt lütfen,biz de ona göre atalım fallarımızı.
Katina at bence canım,ilişki için en uygunu oAhaha smile çok hoşuma gitti
Katina at bence canım,ilişki için en uygunu o
numarasını verirmisin cnm
Dün sareye telefonda baktırdım çok beğendim. Bugün nesibeye atıcam. Ben napıyorum beni kim yönetiyor
Nesibeye ne falı atıyorsunuz bir de önce facebooktan eklemek gerekiyormuş enerji tutması için. Biri msjda öyle yazmış. Face adresini bilen var mı?
İlişkinin geleceğini sor canım,ne olucak ne bitecek diye.Tabii biraz bilgi de ver falcıya,ayrımısın,birliktemisin,bunları belirt.Katina atayım diye düşündüm de hem online değil hem de nasıl sorular sorulur katinaya bir bilgim yok hiç baktırmadım daha önce katina. Hayret nasıl eksik kalmışım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?