Yiğit için ne diyosun pekiHangisini istiyosun, ben birtek yigite baktirdim, digerlerine yorum yapamiycam.
Canim benim sosyal hesabim yok ama nesibe bakmisti, face falan gerekmedi yani.
Simply sende nasıldı yiğit? Anda mesela? Karşındakinin düşüncelerini bilebiliyor muYiğit'in falının patlamasına az kaldı bende. 1 hafta içinde belli olacak. Çıkan oldu mu hiç yiğit'e baktıranlardan acaba?
Yiğit'in falının patlamasına az kaldı bende. 1 hafta içinde belli olacak. Çıkan oldu mu hiç yiğit'e baktıranlardan acaba?
Simply sende nasıldı yiğit? Anda mesela? Karşındakinin düşüncelerini bilebiliyor mu
Yiğit için ne diyosun peki
Bende çok iyi değildi malesef. Şaşırttığı bir kaç yer oldu ama genel olarak ortalamaydı. Benimkiyle ilgili de bildiği bir kaç şey oldu, karakter ve düşünce açısından iyi diyebilirim. Ama şunu çok sevdim pembeci değil. Bu adam sana dönecek ama evleneceğin adam bu değil dedi mesela. Dedikleri çıkarsa ancak tekrar baktırırım.
Olumszu cikti esas konuya varKızlar bir yolun var hiraya baktırdım anı cok güzel yorumladı baya olanı döktü var mı memnun olan çıkan patlayan fal durumunuz nedir hirada ?
Hayırlısı canım baska baska baska ?uOlumszu cikti esas konuya var
Ya aslinda buda esas konuydu yazmistim daha oncede.konustugum biri vardi onun icin olumsuz knstu nasil olcgni fln cikti.Hayırlısı canım baska baska baska ?u
Ya aslinda buda esas konuydu yazmistim daha oncede.konustugum biri vardi onun icin olumsuz knstu nasil olcgni fln cikti.[/QUOTE
Cok iyimiş ya darısı başıma
Ayda 1 Hira ya danışırim. Anda ,karşı tarafın hisleri ,durumlari konusunda çok çok iyidir .ağzımi açık bırakacak detaylari söyler. Bir de dogrucudur. Olumsuzu da söylerKızlar bir yolun var hiraya baktırdım anı cok güzel yorumladı baya olanı döktü var mı memnun olan çıkan patlayan fal durumunuz nedir hirada ?
Şimdi farkettim benim dediğim Hira soydan. Hiralar karıştıAyda 1 Hira ya danışırim. Anda ,karşı tarafın hisleri ,durumlari konusunda çok çok iyidir .ağzımi açık bırakacak detaylari söyler. Bir de dogrucudur. Olumsuzu da söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?