Binnaz Abla

Yiğit'in falının patlamasına az kaldı bende. 1 hafta içinde belli olacak. Çıkan oldu mu hiç yiğit'e baktıranlardan acaba?

Simply sende nasıldı yiğit? Anda mesela? Karşındakinin düşüncelerini bilebiliyor mu

Bende çok iyi değildi malesef. Şaşırttığı bir kaç yer oldu ama genel olarak ortalamaydı. Benimkiyle ilgili de bildiği bir kaç şey oldu, karakter ve düşünce açısından iyi diyebilirim. Ama şunu çok sevdim pembeci değil. Bu adam sana dönecek ama evleneceğin adam bu değil dedi mesela. Dedikleri çıkarsa ancak tekrar baktırırım.

Yiğit için ne diyosun peki

Canım falını kaydedemedim ama aklımda kalan, birkaç yanıldığı nokta oldu, anlık durumları iyi. Yakın gelecekte bi sürü olay yaşadım, yani bakımından bir iki hafta içinde başlayıp, bugüne kadar. İlk yaşadığım olay büyük ve sarsıcıydı benim için. Şuan bile gelişmelerim devam ediyor, bunları hiç söylemedi.

Yiğit bana bu adam gelecek ama sen istemiceksin demişti. O an hem dönme hem istememe pek olası eeğildi vallahi çıktı:)

iki gün önce bende yiğite baktırdım hatta kadınlar klübünden aldıüımı söyledim numarasını. beni orada sevende var sevmeyende dedi

Yiğit'den hariç Kurtuluş ve Burak varmış var mı baktıran ikisinden birine nasıllar?

Kızlar bir yolun var hiraya baktırdım anı cok güzel yorumladı baya olanı döktü var mı memnun olan çıkan patlayan fal durumunuz nedir hirada ?
Ayda 1 Hira ya danışırim. Anda ,karşı tarafın hisleri ,durumlari konusunda çok çok iyidir .ağzımi açık bırakacak detaylari söyler. Bir de dogrucudur. Olumsuzu da söyler

Reactions: crn
tavsiye kızlar aynı kişilere baktırmıycam tekrar. bu kişiler arasında seçim yapıcam.
NESİBE
İLKAY GÜR
GİZEM HATUN
SEVGİ DUMAN
sizce hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…