- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Eylulculer patlicak sanirimekimciler kasimcilar var allahtan halimiz ne olurduyaa paraları 50-100 arası alıyor bu meşhur ettiğimiz falcılar, doğru dürüst verdikleri tarihleri çıkmazsa adlarınıda "PATLAK FALCILAR" diye sırayla yazıcam buraya. ne eylülmüş bu ya girdik bitecek tık yok.
biz eylül sonuna kadar EYLÜL'DE GEL dinleriz sonrada olmadı KASIMDA AŞK BAŞKADIR deriz napalım :) lililliliii huni nerdeeeEylulculer patlicak sanirimekimciler kasimcilar var allahtan halimiz ne olurdu
Kasima kadar gelmezse ask falan kalmicak bende alismisken unuturuzbiz eylül sonuna kadar EYLÜL'DE GEL dinleriz sonrada olmadı KASIMDA AŞK BAŞKADIR deriz napalım :) lililliliii huni nerdeee
bizde yenilere yelken açarız canım sıkıntı yokkkk :) onlar kaybeder napalım giden gider kalan sağlar bizimdirKasima kadar gelmezse ask falan kalmicak bende alismisken unuturuz
EylUl diyen kimdi sana cnm falcilardanbizde yenilere yelken açarız canım sıkıntı yokkkk :) onlar kaybeder napalım giden gider kalan sağlar bizimdir
En baba falcilar sehrazat haricccyiğit, didem, zehra, selena, Şehrazat şeker.
aynen öyle canım. şimdi bu diğer yazdıklarımı merak ediyorum karar veremedim. hangisi daha iyidir diyeEn baba falcilar sehrazat hariccc
Didem selena favorim.sehrazat patladi.aynen öyle canım. şimdi bu diğer yazdıklarımı merak ediyorum karar veremedim. hangisi daha iyidir diye
Zehra nerdeydı kızlaryiğit, didem, zehra, selena, Şehrazat şeker.
Sevgi duman canım yada nesıbeben şimdi nesibe, sevgi duman, ilkay gür birde gizem hatunda takıldım hangisi daha iyidir ki yaa
sevgi duman hiç online olmuyor ki ama yaSevgi duman canım yada nesıbe
Kızlar nesibeden yorumum gelmiş gece dinledim sıkıntıdan içim şişti patlıcaktım resmen hiç nokta atışı yok kuru laf kalabalığı geçmiş ve an Sıfır ötesi Sıfır sadece karakter analizi yapmaya çalışmış onu da berbat etmiş verdiğim 40 liraya Acıdım içime oturdu ne zamandır aklımdaydı nesibe deneyim demiştim ama yok bi kere daha anladım burda her iyi ya da her kötü denilen falcılar kişiden kişiye göre Değişiyo,arkadaşımda dün sezgi candana Attı mesela onunda yorumu vasat sayılırdı
Haklısın canım birine meselaa hiç düşünmeden fal yolluyorum ve çok beğeniyorum ama bu nesibeyi çok düşündüm atsam mı atmasam mı diye nitekim sonuçta ona göre kötü oldu benim için.2 haftadır çoğu kişiye baktırdım henüz çıkan falım yok ama en beğendiğim söylediği mantıklı tutarlı olan geçmişi çok iyi bilen sevgi duman,Hüma bal ve Nurbanu olduKlasik olacak ama gerçekten bu fal olayı enerji işi diyoruz yaaa doğru. Benn adı burada geçen o kadar insan varr ama hisselerimle seçiyorum. Geçmiş olsun canım atacaklarini bi daha kendi hissiyatlarinla seç.
Ankarada çok meşhur bi zehra var bu o musevgi duman hiç online olmuyor ki ama yanesibe de pazar gününe kadar yok ama
zehra tel' den bakıyor canım
Canım ben su falı baktırdım. Bende geçmiş an süperdi karşı taraf düşüncelerinde falan. Ama eylülün ilk haftası dedi patladı sayılır şurda iki gün kaldı tık yokKızlar şehrazat a baktiran var mı. ? Yorumunuz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?