Binnaz Abla

Eylulculer patlicak sanirimekimciler kasimcilar var allahtan halimiz ne olurdu

ben şimdi nesibe, sevgi duman, ilkay gür birde gizem hatunda takıldım hangisi daha iyidir ki yaa

Kızlar nesibeden yorumum gelmiş gece dinledim sıkıntıdan içim şişti patlıcaktım resmen hiç nokta atışı yok kuru laf kalabalığı geçmiş ve an Sıfır ötesi Sıfır sadece karakter analizi yapmaya çalışmış onu da berbat etmiş verdiğim 40 liraya Acıdım içime oturdu ne zamandır aklımdaydı nesibe deneyim demiştim ama yok bi kere daha anladım burda her iyi ya da her kötü denilen falcılar kişiden kişiye göre Değişiyo,arkadaşımda dün sezgi candana Attı mesela onunda yorumu vasat sayılırdı

Klasik olacak ama gerçekten bu fal olayı enerji işi diyoruz yaaa doğru. Benn adı burada geçen o kadar insan varr ama hisselerimle seçiyorum. Geçmiş olsun canım atacaklarini bi daha kendi hissiyatlarinla seç.

Klasik olacak ama gerçekten bu fal olayı enerji işi diyoruz yaaa doğru. Benn adı burada geçen o kadar insan varr ama hisselerimle seçiyorum. Geçmiş olsun canım atacaklarini bi daha kendi hissiyatlarinla seç.
Haklısın canım birine meselaa hiç düşünmeden fal yolluyorum ve çok beğeniyorum ama bu nesibeyi çok düşündüm atsam mı atmasam mı diye nitekim sonuçta ona göre kötü oldu benim için.2 haftadır çoğu kişiye baktırdım henüz çıkan falım yok ama en beğendiğim söylediği mantıklı tutarlı olan geçmişi çok iyi bilen sevgi duman,Hüma bal ve Nurbanu oldu

Selenada ilk sirada olup fali bakilmayan varmi sisteme girdigi halde

Kızlar şehrazat a baktiran var mı. ? Yorumunuz nedir ?
Canım ben su falı baktırdım. Bende geçmiş an süperdi karşı taraf düşüncelerinde falan. Ama eylülün ilk haftası dedi patladı sayılır şurda iki gün kaldı tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…