Hadi yaCanım ben su falı baktırdım. Bende geçmiş an süperdi karşı taraf düşüncelerinde falan. Ama eylülün ilk haftası dedi patladı sayılır şurda iki gün kaldı tık yok
Nasıl dedıklerı zehranın?? Begendın mı sen??sevgı duman genelde 6 gunde bır koca gun onlıne oluyo, 1 kişi alıyoo, bıtırıyo gene acıyo, ben 3 kez yakaladım, bak iş için verdıgı tarıhler gectı, ama genede bana gore cok. Başarılı bı tarotcu, onada dedım, tarıh gectı ama gene sızdeyım dıye, kaprıs de yapmadı hıç, tarıhler gecebılır, ama sonuç degışmez dedı, mesela 3 yorumdada aynı ıstıkrar vardı ben sevıyorum oyle yorumcuyu, huma bal da oyledır bak, ılk gun neyse son gunde onu der, soru kısmında senın soruna gore agız degıştırmez,nesıbeyı ınsan olarak cok severım, anı okur resmen, karşı tarafın o ankı duygularınıda okur, ama gelecekte hıc bı dedıgını e yazıkkı yasamadım ko belkı 10 yorum almışımdır, gene sor gene cok severım, durumum olsun gene baktırırım,oyle bı zafım vardır onun dostluguna,katınada huma bal, tarotta sevgı duman,derım ben, maddı olarakda uygundurlar bence dıgerlerıne nıspeten, durum ıyı ıse nesıbeyıde bı denersın:) bak mesela barış akarsumu neydı bınnazda kahvede gecmışımı okudu tamam sahane, ama gelecekte ruhumu daralttı, soru kısmında agız degıstırdı,ıkı gun kendıme gelemedım:) herkes bayılıyo ama ben asla bıdaha gıtmem,,,dıcegım o kı kendın dene kendıne en ıyı gelen yorumcuyu senden ıyı kımse secemez....sevgi duman hiç online olmuyor ki ama yanesibe de pazar gününe kadar yok ama
zehra tel' den bakıyor canım
Aranızda yiğitin olumsuz konuştuğu var mı
Bir iki saat içinde bakar fazla bekletmiyor allahtanHadi ya50 tl bir de çok.
Peki hemen bakıyor mu
Selenada ilk sirada olup fali bakilmayan varmi sisteme girdigi halde
Haklısın canım birine meselaa hiç düşünmeden fal yolluyorum ve çok beğeniyorum ama bu nesibeyi çok düşündüm atsam mı atmasam mı diye nitekim sonuçta ona göre kötü oldu benim için.2 haftadır çoğu kişiye baktırdım henüz çıkan falım yok ama en beğendiğim söylediği mantıklı tutarlı olan geçmişi çok iyi bilen sevgi duman,Hüma bal ve Nurbanu oldu
Kızlar şehrazat a baktiran var mı. ? Yorumunuz nedir ?
bekliyorum kac gundur 12 miKizzz sadece sen mi varsınben de rüya attım maşallah 12 ye düştüm online oluyor ama hangisine bakiyorsa artık şans
bekliyorum kac gundur 12 mi
Nasıl dedıklerı zehranın?? Begendın mı sen??sevgı duman genelde 6 gunde bır koca gun onlıne oluyo, 1 kişi alıyoo, bıtırıyo gene acıyo, ben 3 kez yakaladım, bak iş için verdıgı tarıhler gectı, ama genede bana gore cok. Başarılı bı tarotcu, onada dedım, tarıh gectı ama gene sızdeyım dıye, kaprıs de yapmadı hıç, tarıhler gecebılır, ama sonuç degışmez dedı, mesela 3 yorumdada aynı ıstıkrar vardı ben sevıyorum oyle yorumcuyu, huma bal da oyledır bak, ılk gun neyse son gunde onu der, soru kısmında senın soruna gore agız degıştırmez,nesıbeyı ınsan olarak cok severım, anı okur resmen, karşı tarafın o ankı duygularınıda okur, ama gelecekte hıc bı dedıgını e yazıkkı yasamadım ko belkı 10 yorum almışımdır, gene sor gene cok severım, durumum olsun gene baktırırım,oyle bı zafım vardır onun dostluguna,katınada huma bal, tarotta sevgı duman,derım ben, maddı olarakda uygundurlar bence dıgerlerıne nıspeten, durum ıyı ıse nesıbeyıde bı denersın:) bak mesela barış akarsumu neydı bınnazda kahvede gecmışımı okudu tamam sahane, ama gelecekte ruhumu daralttı, soru kısmında agız degıstırdı,ıkı gun kendıme gelemedım:) herkes bayılıyo ama ben asla bıdaha gıtmem,,,dıcegım o kı kendın dene kendıne en ıyı gelen yorumcuyu senden ıyı kımse secemez....
Bende sevgi duman a 3 kez attım birincide zaten 5tlydi ikinci normal uçuncu puan vardı o yüzden hepsi aynı şeyler ve tarihlerdi o yüzden tekrar tekrar atmanızı tavsiye etmem kızlar. Zaman verin. Çok fazla atıyorsunuz. Fal atmak olacakları erkene çekmiyor. Bırakın zamana ve birazda kendi hislerinize guvenin. Ben çok baktırdığım zamanlarda kendimi dinlemeyi unutuyorum. Ne doğru, neyi istiyorum onu bile şaşırıyorum. Zaman iyidir
Nesibe,ilkay gür,gizem hatun hepsini denedim memnun kaldım.tavsiye kızlar aynı kişilere baktırmıycam tekrar. bu kişiler arasında seçim yapıcam.
NESİBE
İLKAY GÜR
GİZEM HATUN
SEVGİ DUMAN
sizce hangisi?
Ben baktırdım tanıdığım bir abla da baktırdı çok memnun kaldık.Gizem Hatuna fal baktıran yok mu?kısa süre oldu daha baktıralı ama patlar mı diye sorayım dedim çok güzel bir faldı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?