Binnaz Abla

Kızlar binnazda atlas norman isimli falcıya baktırdım. Karakter analizi ve durum tespiti oldukça iyiydi. Biraz kısaydı ama laf kalabalığı yapmadan soruma cevap vermiş. Fiyatı uygunken denenebilir.

Kizlar bu gizem hatuna baktirip sok olan var mi ? Bir el ativerin tatmin edici bir fal mi diyorsunuz, ben sok oldum mu diyorsunuz?

teşekkür ederim canım, bakalım buralarda yakın tarihler verdikleri varsa yakında belli olur gizem hatunun da gelecek başarısı :)
Benim tanıdık bir abla baktırmıştı ona verdiği tarihe bir hafta kaldı,sevglisiyle iki haftaya barış demişti.Şimdilik birşey yok bakalım ne olacak,yazıcam burdan

yok bebek 2 haftadır atmadım kimseye ekime kadar böyle sonra yiğiti ve gizemi deneyeceğim

Yine mi Yiğit yaaa bu adam beni neden cezbetmiyooo anlamadım gitti Daha önce de adı geçiyorduu bende tık yoktu yine yokk Yiğit beni istemiyor baktirsam da zaten foss çıkar fal

Yine mi Yiğit yaaa bu adam beni neden cezbetmiyooo anlamadım gitti Daha önce de adı geçiyorduu bende tık yoktu yine yokk Yiğit beni istemiyor baktirsam da zaten foss çıkar fal

Baktırmadan bir şey diyemiyorum. Geleceği tutmayan çok kişi duydum zaten. Merak benin ki yada kaşınıyorum

Baktırmadan bir şey diyemiyorum. Geleceği tutmayan çok kişi duydum zaten. Merak benin ki yada kaşınıyorum

Merak ediyorsan enerjiniz tutabilir bende o yok işte neyse baktir genelde memnun olan çok inşallah mutlu gelirsin

Yaaaa bu nasıl is Selena ya rüya attım 17den 10 a düştüm iki günde. Yine tellwe de Kesiraya kahve attım dün 2den 1 e yeni düştüm. 5lik diye attım bütün 5likler online Kesira yokk ortalıkta bari falı iyi gelse

Kızlaaaar binnaz abladaki Kenan Şahine astroloji yorumu baktırmıştım, Venüs gerilemesi bitince olacak 6-7 eylül demişti. Bugün dediği şey oldu
Şu satürn gerilemesinden de kurtulsam. Kesin sonuç için çok kısa süre kaldı o da olursa yazarım yine.

Başka kim bildi Darısı başımıza
Uzun zamandır çıkan dal haberi gelmiyordu çok sevindim

Başka kim bildi Darısı başımıza
Uzun zamandır çıkan dal haberi gelmiyordu çok sevindim

Kenana bu 4. baktırışım benim. çaresizlikten sürekli atıyorum. Ama çok sık baktırmadım ayda bir falan. Haziranda bir dediği çıkmıştı ama küçük bişeydi o. Genelde bütün falcılar bana olumlu konuşmuştu ama insan güvenemiyor. Falalemdeki meryem tarihe yakın tutturdu gibi ama asıl konu için vermişti bu tarihi. Ama Kenanın tam tuttu asıl konu için beklemedeyim.

Bana patlamıştı. Sevindim senin adına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…