- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Var mı yeni keşfin canım malum Sevgi duman yokk ortalıktameşhur oldu yaa zaar
Şok olmadım ama tatmin ediciydi.An ve geçmişde oldukça başarılıydı.Kizlar bu gizem hatuna baktirip sok olan var mi ? Bir el ativerin tatmin edici bir fal mi diyorsunuz, ben sok oldum mu diyorsunuz?
evt cnm kahve attm iyiydi bayaFalalem burç tekdemir'i deneyen var mı?
Şok olmadım ama tatmin ediciydi.An ve geçmişde oldukça başarılıydı.
Benim tanıdık bir abla baktırmıştı ona verdiği tarihe bir hafta kaldı,sevglisiyle iki haftaya barış demişti.Şimdilik birşey yok bakalım ne olacak,yazıcam burdanteşekkür ederim canım, bakalım buralarda yakın tarihler verdikleri varsa yakında belli olur gizem hatunun da gelecek başarısı :)
yok bebek2 haftadır atmadım kimseye ekime kadar böyle sonra yiğiti ve gizemi deneyeceğim
Yine mi Yiğit yaaa bu adam beni neden cezbetmiyooo anlamadım gittiDaha önce de adı geçiyorduu bende tık yoktu yine yokk Yiğit beni istemiyor baktirsam da zaten foss çıkar fal
Baktırmadan bir şey diyemiyorum. Geleceği tutmayan çok kişi duydum zaten. Merak benin ki yada kaşınıyorum
Merak ediyorsan enerjiniz tutabilir bende o yok işteneyse baktir genelde memnun olan çok inşallah mutlu gelirsin
Whatsapdaki fotosu beni cezbetti
Kızlaaaar binnaz abladaki Kenan Şahine astroloji yorumu baktırmıştım, Venüs gerilemesi bitince olacak 6-7 eylül demişti. Bugün dediği şey olduŞu satürn gerilemesinden de kurtulsam. Kesin sonuç için çok kısa süre kaldı o da olursa yazarım yine.
Kizlar 7 aylik suren hapis hayatm bitti :) benimki engeli kaldrms faceten ..cok sasrdm sanrm özgürüm
Başka kim bildiDarısı başımıza
Uzun zamandır çıkan dal haberi gelmiyordu çok sevindim
Kenana bu 4. baktırışım benim. çaresizlikten sürekli atıyorum. Ama çok sık baktırmadım ayda bir falan. Haziranda bir dediği çıkmıştı ama küçük bişeydi o. Genelde bütün falcılar bana olumlu konuşmuştu ama insan güvenemiyor. Falalemdeki meryem tarihe yakın tutturdu gibi ama asıl konu için vermişti bu tarihi. Ama Kenanın tam tuttuasıl konu için beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?