Binnaz Abla

venüs gerilemesi son günlerinde bana da yaptı yapacağını. biz de ayrıldık

teşekkür ederim tatlım darısı başınıza
daha barışmadık ama en azından gelişme oldu bunu bile beklemiyorum. hevesleniyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor

yok kuzum en önemli aşamayı atlattın içini ferah tut aman kıskançlık yapma bak

aynen biz de ayrıldık nasıl olup bittiğini bile anlamadım kendimi falcı kollarında buldum

Yaaa ne diyeyimm ki canım inşallah barisirsiniz ya da çok canın yanmadan atlatirsin. Ilk zamanlar sancılı geçiyo sonra biraz daha kolaylasiyoo. Tecrübeyle sabit

ben de anlayamadım pek valla şok etkisi oldu bana da. bu arada söylemeden geçemicem selena beni uyarmıştı böyle böyle yaparsan çok ters bi tepki görürsün diye

Sonrasında olacakları soyledi mi pekiii canım tekrar barışma olacak dedi mi?
İnşallah barisirsiniz

Yaaa ne diyeyimm ki canım inşallah barisirsiniz ya da çok canın yanmadan atlatirsin. Ilk zamanlar sancılı geçiyo sonra biraz daha kolaylasiyoo. Tecrübeyle sabit

inşallah canım hepimiz barışırız da kurtuluruz bu süreçten falcılara eğlencesine gideriz güzel bir söz duymak yerine

Sonrasında olacakları soyledi mi pekiii canım tekrar barışma olacak dedi mi?
İnşallah barisirsiniz
şimdi şöyle. ben ayda bir iki ayda bir baktırırım selenaya. aramız iyiyken baktırdım bana dedi ki böyle böyle davranırsan ters bi tepki görürsün( ayrıldık) ki bu bahsettiği davranış erkek arkadaşımın beni uyardığı bi konuydu yani ben kaşındım diyebiliriz öbür türlü yaparsan uzun soluklu dedi. ayrılınca attım var barışma dedi ama inşallah bakalım

hadi ya inşallah barışırsınız selena o zaman kötü de olsa tutturmuş sana, aslında o uyarılar çok önemli ben de sırf o yüzden sessiz kalıyorum. yaa geçen selenaya ilk defa fal gönderdim yakaladım diye heyecan yaptım anne adlarını yazmayı unutmuşum ya dönemiyorum da şimdi geri

ek pencere açmasını iste duvarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…