Venus normale döndü yüzümüz güldü desene. :)
Kizlar 7 aylik suren hapis hayatm bitti :) benimki engeli kaldrms faceten ..cok sasrdm sanrm özgürüm
Bana patlamıştı. Sevindim senin adına :)
teşekkür ederim tatlım darısı başınızadaha barışmadık ama en azından gelişme oldu bunu bile beklemiyorum. hevesleniyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor
Yaaavenüs gerilemesi son günlerinde bana da yaptı yapacağını. biz de ayrıldık
venüs gerilemesi son günlerinde bana da yaptı yapacağını. biz de ayrıldık
venüs gerilemesi son günlerinde bana da yaptı yapacağını. biz de ayrıldık
aynen biz de ayrıldık nasıl olup bittiğini bile anlamadım kendimi falcı kollarında buldum
ben de anlayamadım pek valla şok etkisi oldu bana da. bu arada söylemeden geçemicem selena beni uyarmıştı böyle böyle yaparsan çok ters bi tepki görürsün diyeNoldu kiz size ? Surada iliskisi olan nadir uyelerimizdendin sen
yok kuzum en önemli aşamayı atlattın içini ferah tut aman kıskançlık yapma bak
ben de anlayamadım pek valla şok etkisi oldu bana da. bu arada söylemeden geçemicem selena beni uyarmıştı böyle böyle yaparsan çok ters bi tepki görürsün diye
bir kez ağzım yandı bir daha yapar mıyım hiçbakalım umarım gelişmeler devam eder. senin de olacak inş biraz daha sabır tatlım
Yaaa ne diyeyimm ki canım inşallah barisirsiniz ya da çok canın yanmadan atlatirsin. Ilk zamanlar sancılı geçiyo sonra biraz daha kolaylasiyoo. Tecrübeyle sabit
ins barisirsnz cnm ya halledersnzvenüs gerilemesi son günlerinde bana da yaptı yapacağını. biz de ayrıldık
şimdi şöyle. ben ayda bir iki ayda bir baktırırım selenaya. aramız iyiyken baktırdım bana dedi ki böyle böyle davranırsan ters bi tepki görürsün( ayrıldık) ki bu bahsettiği davranış erkek arkadaşımın beni uyardığı bi konuydu yani ben kaşındım diyebilirizSonrasında olacakları soyledi mi pekiii canım tekrar barışma olacak dedi mi?
İnşallah barisirsiniz
şimdi şöyle. ben ayda bir iki ayda bir baktırırım selenaya. aramız iyiyken baktırdım bana dedi ki böyle böyle davranırsan ters bi tepki görürsün( ayrıldık) ki bu bahsettiği davranış erkek arkadaşımın beni uyardığı bi konuydu yani ben kaşındım diyebilirizöbür türlü yaparsan uzun soluklu dedi. ayrılınca attım var barışma dedi ama inşallah bakalım
ek pencere açmasını iste duvarındanhadi ya inşallah barışırsınız selena o zaman kötü de olsa tutturmuş sana, aslında o uyarılar çok önemli ben de sırf o yüzden sessiz kalıyorum. yaa geçen selenaya ilk defa fal gönderdim yakaladım diye heyecan yaptım anne adlarını yazmayı unutmuşum ya dönemiyorum da şimdi geri
ek pencere açmasını iste duvarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?