Isim dogum tarihin ve de sorun
tarotmu ,katinamı hangisini baktırdınız
tarotmu ,katinamı hangisini baktırdınız
ay son anda yırttım desene
kızlar ben bugün aşkkahinine de baktırdım iyi gibi geldi yani tavsiye ederim.kadının rahatlatan bi sesi var ya herşeyden önce.enerjisi yüksek hatun.
bide kızlar promosyon fallarda falcı şansınıza mı geliyor birde fal sorusu soramıyoruz galiba ??
*kizlar adina fal baktıran var mı?
tutan,tutmayan?
çok olumsuz fal verdi bana harfli marfli
Venüs Amberin dün akşamdan beri beklediğim falı geldi, bildiği şeyler olmuş, evet ama öyle çok şok etmedi beni... Belki de bu kadar çok fal baktırdıktan sonra öyle kolay kolay şaşıramadığımdandırsesli bakmış sağolsun ama sistemden kaynaklı sorun oldu ses kaydında yer yer.. Soru cevap kısmında anlaşılmayan yerleri sordum, sorumla beraber, hemen cevap vermiş ancak öyle birşey söylemiş ki olması gerçekten mümkün değil.. Enerjimiz uymadı belki de bilmiyorum.. Sizinle paylaşmadan da içim rahat etmedi..
mesajınaa bak cicişim
Baktim, cevapladim bitanecimm :))
bana mesaj atan diger arkadaslara toplu cevabimi burdan vereyim:
venusu ben tavsiye etmiyorum.. Tellwede isim sormussunuz,bence Medyum Selena en iyi isim, sonra Adin ve Hoenniri gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum :)
Attim canim seni rahatsiz etmiyorum umarim gonderdinmi falimi sana cok tesekur ederim allah senden razi olsun
sen saydigin hicbir isimde bana uymadi enerjisi cok enteresan:)
*kizlar adina fal baktıran var mı?
tutan,tutmayan?
çok olumsuz fal verdi bana harfli marfli
ben baktırmıştım sadece harfleritutturdu ve çokçokalakasız veçok olumsuz bir faldı dediğinin tam tersini yaşadım zaten
adin bana da olumsuz bir fal bakmıştı baya moralim bozulmuştu sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?