Binnaz Abla

kızlar geldimiii şu yeni keşfettgmz falcıdan yorumlarrr

canım posta kutun dolmuş o yüzden buradan yazıyorum .
canım biz sabah ayrılıp akşam barışıyoruz böyle de bir ilişkimiz var.barıştık gibi sabaha ayrılmazsak:26:
istersen bende sana tarot bakabilirim ama bugün bakamayabilirim söz vermiyim canım.bilgileri vereyim ben sarışın beyaz tenliyim o da kumral beyaz tenli sol üst

ay son anda yırttım desene

kızlar ben bugün aşkkahinine de baktırdım iyi gibi geldi yani tavsiye ederim.kadının rahatlatan bi sesi var ya herşeyden önce.enerjisi yüksek hatun.

bide kızlar promosyon fallarda falcı şansınıza mı geliyor birde fal sorusu soramıyoruz galiba ??

Mesaj kutun doluuu. Gelmiş falım hemen yolla:) kahve yollamıştım ben uzun ve güzel bakmış beğendim ben

Venüs Amberin dün akşamdan beri beklediğim falı geldi, bildiği şeyler olmuş, evet ama öyle çok şok etmedi beni... Belki de bu kadar çok fal baktırdıktan sonra öyle kolay kolay şaşıramadığımdandır sesli bakmış sağolsun ama sistemden kaynaklı sorun oldu ses kaydında yer yer.. Soru cevap kısmında anlaşılmayan yerleri sordum, sorumla beraber, hemen cevap vermiş ancak öyle birşey söylemiş ki olması gerçekten mümkün değil.. Enerjimiz uymadı belki de bilmiyorum.. Sizinle paylaşmadan da içim rahat etmedi..

mesajınaa bak cicişim

sen saydigin hicbir isimde bana uymadi enerjisi cok enteresan:)

Attim canim seni rahatsiz etmiyorum umarim gonderdinmi falimi sana cok tesekur ederim allah senden razi olsun

tatlım ben dün sana özelden mesaj attım çıktım ben tellwe için kontor alıp yükletiorum yoksa 2 katı oluo..kontor alım sanada baktırcam söz:) benm moralim bozldu zaten dünkü falda sonra o yuzden tekrar girmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…