fallarınız kısmına bak anlarsın açtığı zaman mutlakaduvarına mesaj yazdım ama tellweden de hiçbir şey anlamadım ya açarsa anlamam bile belki
fallarınız kısmına bak anlarsın açtığı zaman mutlaka
telefondaki doğru sanırımtamam canım çok sağol 6. sıradayım telefondan bakınca da 7 diyor anlamadım zaten
Bermuda şok oldum canım.. Bizde de öyle olmuştu sonra barıştık.. Siz de barışırsınız inşallah..venüs gerilemesi son günlerinde bana da yaptı yapacağını. biz de ayrıldık
inşallah grey ya altüst oldum resmen koşa koşa yiğite seleaya fal baktırdım yine fallara sarmadan barışsak keşke.Bermuda şok oldum canım.. Bizde de öyle olmuştu sonra barıştık.. Siz de barışırsınız inşallah..
Cnm hayirdirteşekkür ederim tatlım darısı başınızadaha barışmadık ama en azından gelişme oldu bunu bile beklemiyorum. hevesleniyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor
Cnm hayirdir
Barışırsınız bermudam gönlünü ferah tut sen.. inanıyorum barışacağınıza.. Benim olayımı hatırlamıyormusun kızgınlıkla neler yaptı neler dedi sonra tıpış tıpış kendisi aradı.. Oluyor arada bunalımlar.. Sen yinede fala sarma fazla. Yiğit ne dedi? Anlık durumda gerçekten iyi.. hislerine güveniyorum o ççocuğun nedenseinşallah grey ya altüst oldum resmen koşa koşa yiğite seleaya fal baktırdım yine fallara sarmadan barışsak keşke.
Ya anlıkta mühemmeldi greyim ilk falında değil de bunda çok etkilendim. Bildi herşeyi hatta dedim ki yanımızda olsan ancak bu kadar bilebilirdin. Suçluyum ve nasıl ikna etsem bilemiyorum sıkıştım kaldım bi de nasıl inatçı bi bilsenBarışırsınız bermudam gönlünü ferah tut sen.. inanıyorum barışacağınıza.. Benim olayımı hatırlamıyormusun kızgınlıkla neler yaptı neler dedi sonra tıpış tıpış kendisi aradı.. Oluyor arada bunalımlar.. Sen yinede fala sarma fazla. Yiğit ne dedi? Anlık durumda gerçekten iyi.. hislerine güveniyorum o ççocuğun nedense
BeYaaaa bu nasıl is Selena ya rüya attım 17den 10 a düştüm iki günde. Yine tellwe de Kesiraya kahve attım dün 2den 1 e yeni düştüm. 5lik diye attım bütün 5likler online Kesira yokk ortalıktabari falı iyi gelse
Ben o engellemeden engellemistim allahtan ipler benim elimdesanırım hepimiz faceden engellendik yaben de manyak gibi bekliorum kaldırcak diye
valla şeker ne diyimki burada yazan en baba falcılara baktırdım zehrada dahil hepsi sonucu eylül de bağladı ama tık yok bende bilmiyorum dedikleri çıkarmı çıkmazmıNasıl dedıklerı zehranın?? Begendın mı sen??sevgı duman genelde 6 gunde bır koca gun onlıne oluyo, 1 kişi alıyoo, bıtırıyo gene acıyo, ben 3 kez yakaladım, bak iş için verdıgı tarıhler gectı, ama genede bana gore cok. Başarılı bı tarotcu, onada dedım, tarıh gectı ama gene sızdeyım dıye, kaprıs de yapmadı hıç, tarıhler gecebılır, ama sonuç degışmez dedı, mesela 3 yorumdada aynı ıstıkrar vardı ben sevıyorum oyle yorumcuyu, huma bal da oyledır bak, ılk gun neyse son gunde onu der, soru kısmında senın soruna gore agız degıştırmez,nesıbeyı ınsan olarak cok severım, anı okur resmen, karşı tarafın o ankı duygularınıda okur, ama gelecekte hıc bı dedıgını e yazıkkı yasamadım ko belkı 10 yorum almışımdır, gene sor gene cok severım, durumum olsun gene baktırırım,oyle bı zafım vardır onun dostluguna,katınada huma bal, tarotta sevgı duman,derım ben, maddı olarakda uygundurlar bence dıgerlerıne nıspeten, durum ıyı ıse nesıbeyıde bı denersın:) bak mesela barış akarsumu neydı bınnazda kahvede gecmışımı okudu tamam sahane, ama gelecekte ruhumu daralttı, soru kısmında agız degıstırdı,ıkı gun kendıme gelemedım:) herkes bayılıyo ama ben asla bıdaha gıtmem,,,dıcegım o kı kendın dene kendıne en ıyı gelen yorumcuyu senden ıyı kımse secemez....
bu arada şeker hüma bal nerdeydi benim kafa gidiyor böyle çok isim verinceNasıl dedıklerı zehranın?? Begendın mı sen??sevgı duman genelde 6 gunde bır koca gun onlıne oluyo, 1 kişi alıyoo, bıtırıyo gene acıyo, ben 3 kez yakaladım, bak iş için verdıgı tarıhler gectı, ama genede bana gore cok. Başarılı bı tarotcu, onada dedım, tarıh gectı ama gene sızdeyım dıye, kaprıs de yapmadı hıç, tarıhler gecebılır, ama sonuç degışmez dedı, mesela 3 yorumdada aynı ıstıkrar vardı ben sevıyorum oyle yorumcuyu, huma bal da oyledır bak, ılk gun neyse son gunde onu der, soru kısmında senın soruna gore agız degıştırmez,nesıbeyı ınsan olarak cok severım, anı okur resmen, karşı tarafın o ankı duygularınıda okur, ama gelecekte hıc bı dedıgını e yazıkkı yasamadım ko belkı 10 yorum almışımdır, gene sor gene cok severım, durumum olsun gene baktırırım,oyle bı zafım vardır onun dostluguna,katınada huma bal, tarotta sevgı duman,derım ben, maddı olarakda uygundurlar bence dıgerlerıne nıspeten, durum ıyı ıse nesıbeyıde bı denersın:) bak mesela barış akarsumu neydı bınnazda kahvede gecmışımı okudu tamam sahane, ama gelecekte ruhumu daralttı, soru kısmında agız degıstırdı,ıkı gun kendıme gelemedım:) herkes bayılıyo ama ben asla bıdaha gıtmem,,,dıcegım o kı kendın dene kendıne en ıyı gelen yorumcuyu senden ıyı kımse secemez....
hay o venüs gerilemesinin bennnn taaa....Kızlaaaar binnaz abladaki Kenan Şahine astroloji yorumu baktırmıştım, Venüs gerilemesi bitince olacak 6-7 eylül demişti. Bugün dediği şey olduŞu satürn gerilemesinden de kurtulsam. Kesin sonuç için çok kısa süre kaldı o da olursa yazarım yine.
sende onu engelle canım. emin ol kıllık yapıp o seni takip eder o da seni göremesinkizlar konustugum biri vardi 3 4 gun oncearamiz bozuldu.kesinlikle sonra rahtsz etme arama mesaj atma durumum olmadi.bugun daha 11 sularinda profilini goruyodum.engellemis beni faceden.rahatsz etsem.anlarimda.bir hafta sonra engel yedim
Ya ztn kestik iletisimi anlasamadik .bir hfta snra yapmasi garip geldi.o gun yapsa anlardim.engellendikten sonra engelleme diye birsey yokkisende onu engelle canım. emin ol kıllık yapıp o seni takip eder o da seni göremesin
Yaaa seviyorum ben Selena yişimdi şöyle. ben ayda bir iki ayda bir baktırırım selenaya. aramız iyiyken baktırdım bana dedi ki böyle böyle davranırsan ters bi tepki görürsün( ayrıldık) ki bu bahsettiği davranış erkek arkadaşımın beni uyardığı bi konuydu yani ben kaşındım diyebilirizöbür türlü yaparsan uzun soluklu dedi. ayrılınca attım var barışma dedi ama inşallah bakalım
Selena dan geldi mi falin 6. siradayim. Kesira hanım da yokkk hala 1 de bekliyorumYa ztn kestik iletisimi anlasamadik .bir hfta snra yapmasi garip geldi.o gun yapsa anlardim.engellendikten sonra engelleme diye birsey yokki
bu arada şeker hüma bal nerdeydi benim kafa gidiyor böyle çok isim verince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?