Binnaz Abla

Valla şu gezegenler herkesi dağıttı. Üzüldüm bermuda umarım barışırsınız. Selena beni de ilişkimizle ilgili bi konuda neredeyse bütün fallarımda uyarmıştı. Sizi etkileyen biri var diye. Nitekim sonunda dediği çıktı ve bu sebeple ayrıldık.

Bu arada selena'nın bi dediği çıktı, sağlığına dikkat et demişti çok fena nezle oldum umarım falda dediği diğer şeyler de çıkar

Tatlım binnazdaki Kenan Şahin'e astroloji yorumu atmıştım kısa bir süre önce de bugün dediği bişeyi verdiği tarih yarındı ama yaşadım. Asıl konuya daha var bekliyorum kısa bir süre kaldı olursa onu da Yazıcam. Onu paylaşmıştım.

inşallah grey ya altüst oldum resmen koşa koşa yiğite seleaya fal baktırdım yine fallara sarmadan barışsak keşke.
Barışırsınız bermudam gönlünü ferah tut sen.. inanıyorum barışacağınıza.. Benim olayımı hatırlamıyormusun kızgınlıkla neler yaptı neler dedi sonra tıpış tıpış kendisi aradı.. Oluyor arada bunalımlar.. Sen yinede fala sarma fazla. Yiğit ne dedi? Anlık durumda gerçekten iyi.. hislerine güveniyorum o ççocuğun nedense

Ya anlıkta mühemmeldi greyim ilk falında değil de bunda çok etkilendim. Bildi herşeyi hatta dedim ki yanımızda olsan ancak bu kadar bilebilirdin. Suçluyum ve nasıl ikna etsem bilemiyorum sıkıştım kaldım bi de nasıl inatçı bi bilsen barışma var iki hafta içinde en geç eylül ayı içerisi dedi de bakalım inşallah kuzumm.

Be
sanırım hepimiz faceden engellendik ya ben de manyak gibi bekliorum kaldırcak diye
Ben o engellemeden engellemistim allahtan ipler benim elimde

valla şeker ne diyimki burada yazan en baba falcılara baktırdım zehrada dahil hepsi sonucu eylül de bağladı ama tık yok bende bilmiyorum dedikleri çıkarmı çıkmazmı seni yanlış yönlendirmeyeyim şimdi. peki bu yazdıklarında sonuç olarak hüma bal veya sevgi duman da çıkan hiç oldumu bu kadar iddahalılar?

bu arada şeker hüma bal nerdeydi benim kafa gidiyor böyle çok isim verince

hay o venüs gerilemesinin bennnn taaa.... hayatımız kaydı tövbeee

kizlar konustugum biri vardi 3 4 gun oncearamiz bozuldu.kesinlikle sonra rahtsz etme arama mesaj atma durumum olmadi.bugun daha 11 sularinda profilini goruyodum.engellemis beni faceden.rahatsz etsem.anlarimda.bir hafta sonra engel yedim

kizlar konustugum biri vardi 3 4 gun oncearamiz bozuldu.kesinlikle sonra rahtsz etme arama mesaj atma durumum olmadi.bugun daha 11 sularinda profilini goruyodum.engellemis beni faceden.rahatsz etsem.anlarimda.bir hafta sonra engel yedim
sende onu engelle canım. emin ol kıllık yapıp o seni takip eder o da seni göremesin

sende onu engelle canım. emin ol kıllık yapıp o seni takip eder o da seni göremesin
Ya ztn kestik iletisimi anlasamadik .bir hfta snra yapmasi garip geldi.o gun yapsa anlardim.engellendikten sonra engelleme diye birsey yokki

Yaaa seviyorum ben Selena yi inşallah dediği olur iki hafta olmasın 3 hafta sonra olsun çıkar umarım

Ya ztn kestik iletisimi anlasamadik .bir hfta snra yapmasi garip geldi.o gun yapsa anlardim.engellendikten sonra engelleme diye birsey yokki
Selena dan geldi mi falin 6. siradayim. Kesira hanım da yokkk hala 1 de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…