ilgini çekmeye ve konuşmaya çalışıyor o halde yoksa neden rahatsız etmediğin halde engellesin ki.Ya ztn kestik iletisimi anlasamadik .bir hfta snra yapmasi garip geldi.o gun yapsa anlardim.engellendikten sonra engelleme diye birsey yokki
Be
Ben o engellemeden engellemistim allahtan ipler benim elimde
geldi cnm dun geldi 1 gun icindede fali cikti :)Yaaa seviyorum ben Selena yiinşallah dediği olur iki hafta olmasın 3 hafta sonra olsun çıkar umarım
Selena dan geldi mi falin 6. siradayim. Kesira hanım da yokkk hala 1 de bekliyorum
Acmis engeli sabahina hemen bu kadar erken bwklemiyodumilgini çekmeye ve konuşmaya çalışıyor o halde yoksa neden rahatsız etmediğin halde engellesin ki.
canim sIkkindi selenaya su fali attim 25. siradayim akimbilir ne zaman sira gelir sabirla bekliycem
geldi cnm dun geldi 1 gun icindede fali cikti :)
hay o venüs gerilemesinin bennnn taaa....hayatımız kaydı tövbeee
Şimdi sıra sende engelle gitsin[/QUOTE]="donetella21, post: 42492097, member: 659568"]Acmis engeli sabahina hemen bu kadar erken bwklemiyodum
yok kuzu onu takip ettigimi dusunur[/QUOTE]Şimdi sıra sende engelle gitsin
Amann ne düşünürse düşünsün hak edene gerekeni yasatıcaksın boşver. En azından seni takip edemeyeceği bişey yap mesela arkadaşlıktan çıkar yada seni sadece arkadaşların görsün o görmesin. Bu arada nesibe bugün fal alımını açacaktı. Sen biliyosun dur şeker humayami atiyim nesibeyemi? Sen bu konuda daha deneyimlisin :)[/QUOTE]yok kuzu onu takip ettigimi dusunur
Cnm facede arkds degildik ztn.ona ragmn engellemisti.nesibe bnce.nesibede zaman vermiyor.40 lira ona vercegine 50 tlye dideme baktir.huma cok iyi dgl bnce kartlar uzerinden yorumluyor.[/QUOTE]Amann ne düşünürse düşünsün hak edene gerekeni yasatıcaksın boşver. En azından seni takip edemeyeceği bişey yap mesela arkadaşlıktan çıkar yada seni sadece arkadaşların görsün o görmesin. Bu arada nesibe bugün fal alımını açacaktı. Sen biliyosun dur şeker humayami atiyim nesibeyemi? Sen bu konuda daha deneyimlisin :)
Dideme ulaşamıyorum ki ama o yüzden birine baktirmam lazımCnm facede arkds degildik ztn.ona ragmn engellemisti.nesibe bnce.nesibede zaman vermiyor.40 lira ona vercegine 50 tlye dideme baktir.huma cok iyi dgl bnce kartlar uzerinden yorumluyor.
venüs gerilemesi son günlerinde bana da yaptı yapacağını. biz de ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?