Binnaz Abla

Selenaya soru sormustum falimdan sonra banabu engelden bahsetmis dun olan seyi aynen soylemis selenaya bir kez daha hayran kaldim

Yaaa seviyorum ben Selena yi inşallah dediği olur iki hafta olmasın 3 hafta sonra olsun çıkar umarım

Selena dan geldi mi falin 6. siradayim. Kesira hanım da yokkk hala 1 de bekliyorum
geldi cnm dun geldi 1 gun icindede fali cikti :)

canim sIkkindi selenaya su fali attim 25. siradayim akimbilir ne zaman sira gelir sabirla bekliycem

Sanslisin su falı attmissin bana sadece rüya yorumu kalmıştı onu attım üç gündür bekliyorum

="donetella21, post: 42492097, member: 659568"]Acmis engeli sabahina hemen bu kadar erken bwklemiyodum [/QUOTE]
Şimdi sıra sende engelle gitsin

hay o venüs gerilemesinin bennnn taaa.... hayatımız kaydı tövbeee

Aynen tatlım mahvetti yaz tatilim rezil oldu sıkıntıdan başka bişey yaşamadım bu yaz. Neyse ki bitti nefes alıcaz artık şu Satürn de bir gitse benim yükselenimden ferahlıcam astroloji uzmanı oldum bu ayrılık Yüzünden

Şimdi sıra sende engelle gitsin
yok kuzu onu takip ettigimi dusunur[/QUOTE]
Amann ne düşünürse düşünsün hak edene gerekeni yasatıcaksın boşver. En azından seni takip edemeyeceği bişey yap mesela arkadaşlıktan çıkar yada seni sadece arkadaşların görsün o görmesin. Bu arada nesibe bugün fal alımını açacaktı. Sen biliyosun dur şeker humayami atiyim nesibeyemi? Sen bu konuda daha deneyimlisin :)

yok kuzu onu takip ettigimi dusunur
Amann ne düşünürse düşünsün hak edene gerekeni yasatıcaksın boşver. En azından seni takip edemeyeceği bişey yap mesela arkadaşlıktan çıkar yada seni sadece arkadaşların görsün o görmesin. Bu arada nesibe bugün fal alımını açacaktı. Sen biliyosun dur şeker humayami atiyim nesibeyemi? Sen bu konuda daha deneyimlisin :)[/QUOTE]
Cnm facede arkds degildik ztn.ona ragmn engellemisti.nesibe bnce.nesibede zaman vermiyor.40 lira ona vercegine 50 tlye dideme baktir.huma cok iyi dgl bnce kartlar uzerinden yorumluyor.

Cnm facede arkds degildik ztn.ona ragmn engellemisti.nesibe bnce.nesibede zaman vermiyor.40 lira ona vercegine 50 tlye dideme baktir.huma cok iyi dgl bnce kartlar uzerinden yorumluyor.[/QUOTE]
Dideme ulaşamıyorum ki ama o yüzden birine baktirmam lazım

Cnm facede arkds degildik ztn.ona ragmn engellemisti.nesibe bnce.nesibede zaman vermiyor.40 lira ona vercegine 50 tlye dideme baktir.huma cok iyi dgl bnce kartlar uzerinden yorumluyor.
Dideme ulaşamıyorum ki ama o yüzden birine baktirmam lazım [/QUOTE]
Mesaj at randevu veriyor donuyor hemen.o selena ayni dogrultuda bende tarihlerde yani.

Kızlar nesibe bugün dediği saatte online olmadı yani ben bekliyordum ama görmedim, buna rağmen 5 kişi hangi ara attı ona fal ben anlamadım. Siteye mail attım dediler ki saniyeler içinde çevrimiçi olup 5 kişi alıp çıkmış. Abi sorumu bile hazır etmiştim, pess diyorum bu hıza
Yine gönderemedik iyi mi?

[QUOTEonetella21, post: 42492597, member: 659568"]Dideme ulaşamıyorum ki ama o yüzden birine baktirmam lazım [/QUOTE]
Mesaj at randevu veriyor donuyor hemen.o selena ayni dogrultuda bende tarihlerde yani.[/QUOTE]
Didem yüz yüze bakiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…