Binnaz Abla

Toparlarsiniz canim, bu aralar herkes cok hareketli.
Yigite bende ikinciye baktiricam sanirim, canim sen call recorder ne yukledin?
Yüklemedim bişey iosta yokmuş sanırım sadece demoları varmış. Yiğit ikinci falında bende efsaneydi

emeelce yaaa marvam saatlerce online oluyoo ben Kesira ya attım yaaa yokk kayboldu kadın. Ama inatla bekliyeyimm azıcık daha başka birine atasim yokk. Ne şans Selenada 17 den 5e düştüm kesira da 2den 1 e zor düştüm öyle kaldım. Vayyy bana vaylarrr bana

merhaba kızlar, belirsizlik başlayınca fallara da başladım. yeni bir üyelik aldım ismim falan her şey yeni ilk baktırdığımda alkasız olan 2 kişi bu kez acaip tutturdu geçmiş,an konusunda.. şaşkınım .. çıkan varsa söylesin ;

1. şehrazat -katina
2. nurbanu-kahve
3. hira- katina
bu kadar şaşırtmaları şok etti beni.. söylediklerini yaşayan var mı?

Tellwe zaten sorumsuz falcılar daha da sorumsuz herhâlde canım 1 falına 2 gündür bakamadı. Birde ben geçen birine fal baktırdım adam sesli bakıyor sürekli görüyoruz falan filan demiş abi bu falı tek başına bakmıyor mu yoksa başka alemlerden yardım mı alıyor anlamadım sürekli biz biz deyip dururdu fal bitene kadar

bence biryolun varda her an yeni falcilar turuyor ama bunlarin cogu ortak hesap..hepsı dikkat ederseniz yazılı fallar,kimin ne oldugu belli degil..inanmayin yazili fallara..

Şehrazat,hira patladı.Nurbanu çok önemli bir konuda çıktı.

bence biryolun varda her an yeni falcilar turuyor ama bunlarin cogu ortak hesap..hepsı dikkat ederseniz yazılı fallar,kimin ne oldugu belli degil..inanmayin yazili fallara..
doğru olabilir ama beni şaşırtan bi önceki hesapla bi başkasını sorduğum halde geçmişte bile isabeti pek olmayan bu 2 kişinin , yeni üyelikle yeni kişiyi sormama rağmen eskiden sorduğum kişiden bağımsız en eskiye kadar götürmüş olmaları ve yeni kişi için de bi o kadar isabet etmeleri.. kafam çok karıştı .. yoksa yazılı fala güvenim benim de pek yok

kizlar bisey sorcam faldan alakasız..instagramda profilim gizli ama tanimadigim birisini arkadaslarim icinde gordum,bana bildirim falan gelmedi..boyle birsey yapilabilirmi bilen varmi?yani benden onay almadan kapali profilime girip arkadasim olabilirmi?ne bileyim virus falan gibi birseyle

Hayatim bana nurbanu aylar once bir fal bakmis resmen karsi tarafi beni okumus o zaman fark etmemisim, bir seyi de bilmis. Fakat gecenlerde tarot attim ne an ne kisi ne ben sacma sapan bir faldi ama cok kibar kadin. Digerlerini bilmiyorum ben de size yazacaktim gizrm hatuna attiniz mi sen ve jeli ?

Çok haklısın bazen insanların zor durumlarından faydanlanmak için başka başka yöntemler uyguluyorlar. Bir orası değil bence başka sitelerde de vardır sanal ortam kim kimdir tam bilemiyoruz ki.

Arkadaşın olan birinin belki de hesabını çaldılar bir de öyle bir ihtimal var zannetmiyorum kapalı profilde önce soruyor onay istiyor.

işte bende de ilk fal alakasız, 2. fal isabet .. falcıların da kafası demek gelgitli oluyo :)
gizem i duydum fakat denemedim.. jeli zaten fal orucunda daha doğrusu zorunlu bi oruç değil ,bile isteye baktırmama duygusundan oluşmuş bir oruç :)
ben de şimdi fal sepeti ceren aydın a takıldım.. sanırım eski bi falcı ,iddialı yorumlar da var.. sevgi duman denmiş yaa o kadın eski bi yorumcu hatta prof fotosu da farklıydı.. bi kez attım tatot ama sonra sanırım yorumlanmadan iptal ettirmiştim , keşke etmeyeydim en azından fikir sahibi olurdum..

merhaba kızlar
gizem hatunu denedim ama ben beğenmedim net soru sormadım belki ondandır. Selena, falcı sema, hira ,dastar ve hüma balı beğeniyorum.
son olarak ebru alevi denedim o da fiyasko Ankaradaki kafesinin reklamını yapıor..

ceren aydına 2-3 gün önce ben gönderdim ama çok güzel yorumladı. melih gün faciasından sonra hiçbir yorumu ciddiye almıyordum ama kadını beğendim. yalnız ses kaydı çok kötü bazı şeyleri anlamadım sesi sona getirdiğim halde duyamadıklarım oldu. sevgi duman zaten son zamanların efsanesi, o kadar ünlü değilken öylesine tarot atmıştım çok güzel yorumlamıştı geçenlerde yine attım yine çok güzel yorumlamış. selenanın falını da 3. sıradayken yanlışıkla iptal ettim kafayı yiycem

Bir arkadasinin hesabini baskasi hacklemistir, kullanici adini degistirmistir ..

Sevgi duman bayadir online olmuyor, bende cok merak ediyorum ama fal atma sansim olmadi

Kızlar selenada 32. Sıradayım kac güne gelırkı

ben selenaya gönderdiğimde 14. sırada mı neydim 4 gün olmuştu. bugün kendi salaklığımla 3. sıradayken falı iptal etmişim sonradan farkettim şimdi yine peşindeyim off tesadüfen yakalamıştım hem de. 10 günde falan gelir herhalde sıra günde 2-3 tane falan bakıyor sanırım. ama selenanın yorumu gelene kadar yeni gelişme bile oluyor ya 10 gün çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…