Gelisme patlamasi yasiyorum bu ara.
20 yillik problemimin butun gelismelerini topluca bu 3 ay icinde yasadim.
Huma ve sevgi dumani kovalicam bu hafta, mesai devam.
Bana sevgiye baktırma ben baktırcam dememiş miydin nerde ablaaaaaaa
Yawrucan sen bekle beni. Acsin alimini yapistiricam hemen. Sonra kritigini yapariz
bu sevgi duman ne zaman geliyor bugun hep baktim hic girmemisGelisme patlamasi yasiyorum bu ara.
20 yillik problemimin butun gelismelerini topluca bu 3 ay icinde yasadim.
Huma ve sevgi dumani kovalicam bu hafta, mesai devam.
Yawrucan sen bekle beni. Acsin alimini yapistiricam hemen. Sonra kritigini yapariz
bu sevgi duman ne zaman geliyor bugun hep baktim hic girmemis
saol canim sayfam acik kalsinda artik ne zaman girerse..Epeydir girmiyor thalixcim
ya gece gece güldürdün beni arkadaşımTellwe zaten sorumsuz falcılar daha da sorumsuz herhâlde canım 1 falına 2 gündür bakamadı. Birde ben geçen birine fal baktırdım adam sesli bakıyor sürekli görüyoruz falan filan demiş abi bu falı tek başına bakmıyor mu yoksa başka alemlerden yardım mı alıyor anlamadım sürekli biz biz deyip dururdu fal bitene kadar
nurbanu nerde canım?merhaba kızlar, belirsizlik başlayınca fallara da başladım. yeni bir üyelik aldım ismim falan her şey yeni ilk baktırdığımda alkasız olan 2 kişi bu kez acaip tutturdu geçmiş,an konusunda.. şaşkınım .. çıkan varsa söylesin ;
1. şehrazat -katina
2. nurbanu-kahve
3. hira- katina
bu kadar şaşırtmaları şok etti beni.. söylediklerini yaşayan var mı?
Bir yolun varda nur banunurbanu nerde canım?
bu sevgi duman ne zaman geliyor bugun hep baktim hic girmemis
Ne gelistiBilen var mii :)
Off resmen kupkuru bir yaz geçirdim anne diyor benim neden gelişmelerim yok
Sözde karar verilmişti@AtartAtart yawru sen byv demi takiliyon hala
Gerci bende bu ara falalemde bi numaralar dondugunu hissediyorum ama hayirlisi,
Kokusu cikar yakinda.
Anam aynı kişi diyoz biri cıkıyo Meryem'e at yok ayline at diyo Meryem Aylin fama aynı kişi falları atim bakın ya biryolunvar salak dedi bize salakmısınız öyle dedi site çünkübence biryolun varda her an yeni falcilar turuyor ama bunlarin cogu ortak hesap..hepsı dikkat ederseniz yazılı fallar,kimin ne oldugu belli degil..inanmayin yazili fallara..
nesibe saat 14:00 te online, baktırabilirsin. ben selenaya fal attım ama 34. sıradayımya bu nedir böyle, didem kapris yapar, selena 10 gün bekletir, nesibenin varlığı yokluğu belli değil, sevgi duman kuş oldu uçtu. ay darlandım. falcı kalmadı,bir fal atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?