Ama gerçekten hayatımda ilk defa biz öyle gördük diyen bir falcı ya şahit oldum özelden yazayım canım kimmişya gece gece güldürdün beni arkadaşımkimmiş o?
arkadaşlar Hira'ya baktırdığım fal 2.gününde çıktı. bir süredir görüştüğüm biri vardı.tartışma ve ayrılık olabilir dedi 1 ay içerisinde. ama 2. gün olan oldu. zaten kartlara kim bakarsa tartışma, ayrılık, uyumsuzluk derdi.kavga-dövüş kartlarıydı hepsi.kılıç 8lisi,değnek 7lisi falan :)
yavrum çok içime sinen bir ilişki değildi zaten.uyumsuz olacağımızı ben anlamıştım.düşündüğüm gibi de oldu.bir yolun varda ki hira bahsettiğim.Türkçesi bozuk, meryemgiller tarzıydı.nokta atışı evet vardı ama ilk defa gelecek bu kadar çabuk tuttu.ama dediğim gibi o kartları görüpte olumlu birşey söyleyecek falcıya gülerdim herhalde.biraz tarot kartlarını biliyorum çünkü.Canim iyi biriyse insallah toplarsiniz. Bu medyum hira mi sadece hira mi ? Bir yolun varda dig mi ? Bu arada nokta atislari olmadi mi sadece kavga gurultu mu dedi ?
yavrum çok içime sinen bir ilişki değildi zaten.uyumsuz olacağımızı ben anlamıştım.düşündüğüm gibi de oldu.bir yolun varda ki hira bahsettiğim.Türkçesi bozuk, meryemgiller tarzıydı.nokta atışı evet vardı ama ilk defa gelecek bu kadar çabuk tuttu.ama dediğim gibi o kartları görüpte olumlu birşey söyleyecek falcıya gülerdim herhalde.biraz tarot kartlarını biliyorum çünkü.
Hayirlisi olsun onumuzdeki maclara bakalim napalim hayatimyavrum çok içime sinen bir ilişki değildi zaten.uyumsuz olacağımızı ben anlamıştım.düşündüğüm gibi de oldu.bir yolun varda ki hira bahsettiğim.Türkçesi bozuk, meryemgiller tarzıydı.nokta atışı evet vardı ama ilk defa gelecek bu kadar çabuk tuttu.ama dediğim gibi o kartları görüpte olumlu birşey söyleyecek falcıya gülerdim herhalde.biraz tarot kartlarını biliyorum çünkü.
Hayirlisi olsun onumuzdeki maclara bakalim napalim hayatimyavrum çok içime sinen bir ilişki değildi zaten.uyumsuz olacağımızı ben anlamıştım.düşündüğüm gibi de oldu.bir yolun varda ki hira bahsettiğim.Türkçesi bozuk, meryemgiller tarzıydı.nokta atışı evet vardı ama ilk defa gelecek bu kadar çabuk tuttu.ama dediğim gibi o kartları görüpte olumlu birşey söyleyecek falcıya gülerdim herhalde.biraz tarot kartlarını biliyorum çünkü.
ben tüm famagillere baktırdım.fama,meryem,aylin. valla olabilir mi tam emin olamadım açıkçası.çünkü diğerleri hep uzak vade verirlerken Hira 1ay gibi kısa bir zaman vermişti.ikinci bir kişi içinde sordum göremiyorum dedi. diğerleri hiç göremiyoruz belli değil dememişlerdi.tek benzerlik Türkçe bozukluğu.tatlım biryolunvarda famaya atmıştım bunlar da aynı kişi olabilir mi ya dikkat etmedim kimlerin aynı kişi olduğuna şüpelendiğinize ama famanın da türkçesi çok kötüydü google translate gibi saçma bir türkçe ve yorum gelmişti bana
ben tüm famagillere baktırdım.fama,meryem,aylin. valla olabilir mi tam emin olamadım açıkçası.çünkü diğerleri hep uzak vade verirlerken Hira 1ay gibi kısa bir zaman vermişti.ikinci bir kişi içinde sordum göremiyorum dedi. diğerleri hiç göremiyoruz belli değil dememişlerdi.tek benzerlik Türkçe bozukluğu.
Hiranin fali bendede cikti biliyor baya.yavrum çok içime sinen bir ilişki değildi zaten.uyumsuz olacağımızı ben anlamıştım.düşündüğüm gibi de oldu.bir yolun varda ki hira bahsettiğim.Türkçesi bozuk, meryemgiller tarzıydı.nokta atışı evet vardı ama ilk defa gelecek bu kadar çabuk tuttu.ama dediğim gibi o kartları görüpte olumlu birşey söyleyecek falcıya gülerdim herhalde.biraz tarot kartlarını biliyorum çünkü.
Ben Selin İmer'e baktirdim hic begenmedim, nabza gore serbet veriyor gibi geldi. Sordugun soruya gore bir anda donuyor. Pek guvenilir degil.
selin imer bende fena patladı. kariyer netten işe gireceğimi falan söyledi kariyer netle alakam bile yok işim devletle. ceren esemenliyle de birebir aynı cümleler vardı falda. ikisine de uğramam pembeciler patladı zaten.
ahaa bluedaisyAh canım bi bilsem hatun kayıp
Aman ne gelişcek kuzu telf, git gel
Yaş itibari ile bana çok geldi bu tempo
Hüma bildi.
Kız bu venüs retrosu seni teğet geçmiş o zaman.
Ben boğayım çok etkiledi beni meret.
ilkaya tarot
o ne kız artık internet sitesi mi söylemey başladı bu falcılar
Aynen ya sorma orda bir kahkaha atmışım zaten fallar da teknolojiye ayak uydurdu diye :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?