Binnaz Abla

arkadaşlar Hira'ya baktırdığım fal 2.gününde çıktı. bir süredir görüştüğüm biri vardı.tartışma ve ayrılık olabilir dedi 1 ay içerisinde. ama 2. gün olan oldu. zaten kartlara kim bakarsa tartışma, ayrılık, uyumsuzluk derdi.kavga-dövüş kartlarıydı hepsi.kılıç 8lisi,değnek 7lisi falan :)

Canim iyi biriyse insallah toplarsiniz. Bu medyum hira mi sadece hira mi ? Bir yolun varda dig mi ? Bu arada nokta atislari olmadi mi sadece kavga gurultu mu dedi ?

Canim iyi biriyse insallah toplarsiniz. Bu medyum hira mi sadece hira mi ? Bir yolun varda dig mi ? Bu arada nokta atislari olmadi mi sadece kavga gurultu mu dedi ?
yavrum çok içime sinen bir ilişki değildi zaten.uyumsuz olacağımızı ben anlamıştım.düşündüğüm gibi de oldu.bir yolun varda ki hira bahsettiğim.Türkçesi bozuk, meryemgiller tarzıydı.nokta atışı evet vardı ama ilk defa gelecek bu kadar çabuk tuttu.ama dediğim gibi o kartları görüpte olumlu birşey söyleyecek falcıya gülerdim herhalde.biraz tarot kartlarını biliyorum çünkü.

tatlım biryolunvarda famaya atmıştım bunlar da aynı kişi olabilir mi ya dikkat etmedim kimlerin aynı kişi olduğuna şüpelendiğinize ama famanın da türkçesi çok kötüydü google translate gibi saçma bir türkçe ve yorum gelmişti bana

ya ben dün geleceğin şifresi var telvede ona canlı tarot bide başkasına tarot için secmiştim baktım o online olmuyo yine bu geleceinşifresini sectim gayet mantıklı konuştu..bakalım bekliyorum çıkcakmı.. bide binnazda ki selin e de kahve yoladım oda hmen hemen yakın şeyler demiş..bakalım bu kadar tarot kahve baktırıp durdum çıkcak mı..

Hayirlisi olsun onumuzdeki maclara bakalim napalim hayatim

Hayirlisi olsun onumuzdeki maclara bakalim napalim hayatim

ben tüm famagillere baktırdım.fama,meryem,aylin. valla olabilir mi tam emin olamadım açıkçası.çünkü diğerleri hep uzak vade verirlerken Hira 1ay gibi kısa bir zaman vermişti.ikinci bir kişi içinde sordum göremiyorum dedi. diğerleri hiç göremiyoruz belli değil dememişlerdi.tek benzerlik Türkçe bozukluğu.

ben bir tek famaya baktırdım canım hiraya elim çok gitti ama yazılı diye vazgeçtim. yazılı yorumlara hiç güvenmiyorum, başkasının bakabileceğini burda öğrendim o hiç aklıma gelmemişti ama ben çoğu baştan savma yazıp geçiyor diye sevmiyordum. bir de aynı kişi oldukları şüpelerini okuyunca direk geçiyorum onları. ha sevgi duman hariç o ayrı

ilkay da ne kadar geç yorumluyormuş ya falı göndereli 1 gün oldu gram ilerleme yok sadece online duruyor. selena gibi falan heralde

Hiranin fali bendede cikti biliyor baya.

Ben Selin İmer'e baktirdim hic begenmedim, nabza gore serbet veriyor gibi geldi. Sordugun soruya gore bir anda donuyor. Pek guvenilir degil.

Ben Selin İmer'e baktirdim hic begenmedim, nabza gore serbet veriyor gibi geldi. Sordugun soruya gore bir anda donuyor. Pek guvenilir degil.

selin imer bende fena patladı. kariyer netten işe gireceğimi falan söyledi kariyer netle alakam bile yok işim devletle. ceren esemenliyle de birebir aynı cümleler vardı falda. ikisine de uğramam pembeciler patladı zaten.

ilkaya tarot için sıraya girdim umarım bişeler tutturur...yazarım size kızlar..sıradayım şuan ..gerçi önümde tam 7 kişi var :)

ben selin kozan a baktırdım binnaz ablada kahve falı.. dedikleri gayet mantıklı..bakalım tuttursa azcık hemen yazcam size :)

selin imer bende fena patladı. kariyer netten işe gireceğimi falan söyledi kariyer netle alakam bile yok işim devletle. ceren esemenliyle de birebir aynı cümleler vardı falda. ikisine de uğramam pembeciler patladı zaten.

o ne kız artık internet sitesi mi söylemey başladı bu falcılar

ahaa bluedaisy mecburen baktırdım canım onlara because ı don t love binnaz and fal alem :) sen de mi boğasın , ehe beni de çok etkiledi retronun bitmesine 2 kala hem de bi allak bullak oldu yine hayat ı aşkım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…