Binnaz Abla

Cnm nurbanuya baktirdim ama olurmu bilmem sehrazat hic tutmadi ani bilmesine ragmen hirada bende cikmamisti zamaninda basta olumlu konusmus sonra donmustu

Kiliclari sevmem bende

Serüven e kitap falı baktırdım.bu ne politiklik ya! Gram gelecek yok valla bosuna bi ton para doktuk ama su kitap falına cok uzuldum anlamsız, anlamsız..karsı kişilerin asla Bilemeyeceğimiz fikir durumlarından bahsediyor bu da ıska

ya hira ya az önce baktırdım..çokta vayy falan olmadım..ilkayı bekliyorum.. ahh paracıklarım gidiyo bu saçma fallara ama şu bunalım dönemimde iyi geliyo psikoloğa gitmiş kadar oluyorum

He he korktun mu kizz sen hiç yüzyüze baktirmadin mı benim var çok sevdiğim bir falcim onun kiler kulağına fisildiyooo yada ben ona soruyorum o da onlara soruyoo falan ne korkardim böyle şeylerden şimdi normal geliyoo.
Kesira hatunu yokkk çektim falimi baktim baktim içimden gelene attim "geleceginsifresi" bakalimm gelecek miii falım. Selena da 4. siradayimm yupppiiii

Sevgi Dumanı da kaybettik yok kiii

Gelisme patlamasi yasiyorum bu ara.
20 yillik problemimin butun gelismelerini topluca bu 3 ay icinde yasadim.
Huma ve sevgi dumani kovalicam bu hafta, mesai devam.

Canım yaaa sen evlendin yanlis hatırlamıyorum demiii. Önce sana mutluluklar inşallah ne sevdiğin senin sevgini ne de sen sevdiginin sevgisini yipratmaz vee mutlu mutlu yaşarsınız.

o geleceğinşifresini ben çok beğendim..tabi bi tutturursa daha çok sevcem

Sevgi'nin eylül dediklerinde gelişme var mı?

Aslında kuzuu bana 5 ile 15 eylül arası bişey yapacağımı söyledi ama ben onun dedigini yapmamm yapamamm bilmiyorum bakalım çok olağanüstü bir şey olması lazım benim adım atmam için

Baktırmaz olur muyum Hasan diye biri vardı ben liseye giderken baya meşhurdu sabah erkenden sıraya girerdin cafede başka zaman giden ve ayrıntılı bakım isteyenlere fiyat yüksekti adam cafe sahibi olunca işler az çok ilerlesin diye 3 kişiye bakardı bir bayan arkadaşla sıraya girmiştik baktırdım sözde 2014 de evliydim 1 sene önce gördüğümde işi bırakmıştı yine cafesinde gördüm ben dedi tv gibi naklen yayın yapıyordum ilk gittiğimde de senin başka alemlerle bağlantı kurman kola demişti yok aman kalsın demiştim heralde arkadaşları bu kızda iş var yönlendiir dediler. Birde Nişantaşı Symbol cafede mirza var kuzenim onunda var demişti bence de onunda vardı fincana bakmıyordu ki. Ama bu falcı bey gibi görüyoruz demiyolardı Tellwe defterini kapattım 3 tl sanal fincanla artık kolay kolay sitelere fal atmam canım inşallah o hemen bakar Selanada sıranın 20 lerde olduğunu okudum sen şanslısın.

o geleceğinşifresini ben çok beğendim..tabi bi tutturursa daha çok sevcem
Yaaa inşallah tutar enerjimiz etkilendim ondan bakalım yazarım sonucu

sevgi duman ünlü değilken daha çok onlinedı ya, yakalamak için hiç o kadar uğraşmamıştım. kadın meşhur oldu şimdi ortalıkta yok

Ben de beğendim belki sıkıntılı bir dönem geciriyordur zira onlar da insann Ama çabuk bitsin işi de gelsin aramiza

Senin de tecruben varmış bayağı bencede uzak dur canım o alemdenn.

Bakalım yazarım sonucu.
Selena ya rüya yorumu attim çok bii beklentimm yokk. Yaa bilincaltin böyle istiyor diyecek. Yada ........ın açıkta kalmış diyecekkk

seleneya katina falı attım..37.ci sıradayımm artıkk ne zaman gelcek bakalım :)) ayy bu son yaa yeter..paracıklarımm gitti :)) artık beklimm bari sonuçları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…