- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Cnm nurbanuya baktirdim ama olurmu bilmem sehrazat hic tutmadi ani bilmesine ragmen hirada bende cikmamisti zamaninda basta olumlu konusmus sonra donmustumerhaba kızlar, belirsizlik başlayınca fallara da başladım. yeni bir üyelik aldım ismim falan her şey yeni ilk baktırdığımda alkasız olan 2 kişi bu kez acaip tutturdu geçmiş,an konusunda.. şaşkınım .. çıkan varsa söylesin ;
1. şehrazat -katina
2. nurbanu-kahve
3. hira- katina
bu kadar şaşırtmaları şok etti beni.. söylediklerini yaşayan var mı?
Kiliclari sevmem bendearkadaşlar Hira'ya baktırdığım fal 2.gününde çıktı. bir süredir görüştüğüm biri vardı.tartışma ve ayrılık olabilir dedi 1 ay içerisinde. ama 2. gün olan oldu. zaten kartlara kim bakarsa tartışma, ayrılık, uyumsuzluk derdi.kavga-dövüş kartlarıydı hepsi.kılıç 8lisi,değnek 7lisi falan :)
Buna koptum işte.Kariyer netten iş mi.Onu nasıl görmüşki acaba falda,iyi sallamış
Tellwe zaten sorumsuz falcılar daha da sorumsuz herhâlde canım 1 falına 2 gündür bakamadı. Birde ben geçen birine fal baktırdım adam sesli bakıyor sürekli görüyoruz falan filan demiş abi bu falı tek başına bakmıyor mu yoksa başka alemlerden yardım mı alıyor anlamadım sürekli biz biz deyip dururdu fal bitene kadar
ceren aydına 2-3 gün önce ben gönderdim ama çok güzel yorumladı. melih gün faciasından sonra hiçbir yorumu ciddiye almıyordum ama kadını beğendim. yalnız ses kaydı çok kötü bazı şeyleri anlamadım sesi sona getirdiğim halde duyamadıklarım oldu. sevgi duman zaten son zamanların efsanesi, o kadar ünlü değilken öylesine tarot atmıştım çok güzel yorumlamıştı geçenlerde yine attım yine çok güzel yorumlamış. selenanın falını da 3. sıradayken yanlışıkla iptal ettim kafayı yiycem
Gelisme patlamasi yasiyorum bu ara.
20 yillik problemimin butun gelismelerini topluca bu 3 ay icinde yasadim.
Huma ve sevgi dumani kovalicam bu hafta, mesai devam.
He he korktun mu kizzsen hiç yüzyüze baktirmadin mı benim var çok sevdiğim bir falcim onun kiler kulağına fisildiyooo yada ben ona soruyorum o da onlara soruyoo falan ne korkardim böyle şeylerden şimdi normal geliyoo.
Kesira hatunu yokkk çektim falimi baktim baktim içimden gelene attim "geleceginsifresi" bakalimm gelecek miii falım. Selena da 4. siradayimm yupppiiii
Sevgi Dumanı da kaybettik yok kiii
venüs retrosu bir tek bizi vurdu heralde ne zaman faceye girsem biri evlenmiş, ben de engelim kalktı mı diye kontrol ediyim hala[/QUOT
venüs iki koldan sarmış beni Güneş burcum terazi ay burcum boğa benim ayrılık yaşamamam mucize olurdu. Venüs bırak yakamı artık sevgilim gelsin bana
Sevgi'nin eylül dediklerinde gelişme var mı?
Baktırmaz olur muyum Hasan diye biri vardı ben liseye giderken baya meşhurdu sabah erkenden sıraya girerdin cafede başka zaman giden ve ayrıntılı bakım isteyenlere fiyat yüksekti adam cafe sahibi olunca işler az çok ilerlesin diye 3 kişiye bakardı bir bayan arkadaşla sıraya girmiştik baktırdım sözde 2014 de evliydimHe he korktun mu kizzsen hiç yüzyüze baktirmadin mı benim var çok sevdiğim bir falcim onun kiler kulağına fisildiyooo yada ben ona soruyorum o da onlara soruyoo falan ne korkardim böyle şeylerden şimdi normal geliyoo.
Kesira hatunu yokkk çektim falimi baktim baktim içimden gelene attim "geleceginsifresi" bakalimm gelecek miii falım. Selena da 4. siradayimm yupppiiii
Fiyat yükseltmese iyi olursevgi duman ünlü değilken daha çok onlinedı ya, yakalamak için hiç o kadar uğraşmamıştım. kadın meşhur oldu şimdi ortalıkta yok
Yaaa inşallah tutar enerjimiz etkilendim ondan bakalım yazarım sonucuo geleceğinşifresini ben çok beğendim..tabi bi tutturursa daha çok sevcem
sevgi duman ünlü değilken daha çok onlinedı ya, yakalamak için hiç o kadar uğraşmamıştım. kadın meşhur oldu şimdi ortalıkta yok
Baktırmaz olur muyum Hasan diye biri vardı ben liseye giderken baya meşhurdu sabah erkenden sıraya girerdin cafede başka zaman giden ve ayrıntılı bakım isteyenlere fiyat yüksekti adam cafe sahibi olunca işler az çok ilerlesin diye 3 kişiye bakardı bir bayan arkadaşla sıraya girmiştik baktırdım sözde 2014 de evliydim1 sene önce gördüğümde işi bırakmıştı yine cafesinde gördüm ben dedi tv gibi naklen yayın yapıyordum ilk gittiğimde de senin başka alemlerle bağlantı kurman kola demişti yok aman kalsın demiştim heralde arkadaşları bu kızda iş var yönlendiir dediler. Birde Nişantaşı Symbol cafede mirza var kuzenim onunda var demişti bence de onunda vardı fincana bakmıyordu ki. Ama bu falcı bey gibi görüyoruz demiyolardı Tellwe defterini kapattım 3 tl sanal fincanla artık kolay kolay sitelere fal atmam canım inşallah o hemen bakar Selanada sıranın 20 lerde olduğunu okudum sen şanslısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?