Bir rüyamı yorumlatmıştım kısaydı benim zaten çok zihnimde kalmaz rüyalarım onda ücret almadı kısa canım almak istemedim dedi 2 şey söyledi ikisiSenin de tecruben varmış bayağı bencede uzak dur canım o alemdenn.
Bakalım yazarım sonucu.
Selena ya rüya yorumu attim çok bii beklentimm yokk. Yaa bilincaltin böyle istiyor diyecek. Yada ........ın açıkta kalmış diyecekkk
Aahhahahhah çok iyiydiçizgi falı nasıl acaba
Paraların gittiğine mi yanalım umut fakiri olduk ona mı.seleneya katina falı attım..37.ci sıradayımm artıkk ne zaman gelcek bakalım :)) ayy bu son yaa yeter..paracıklarımm gitti :)) artık beklimm bari sonuçları :)
Ben bu fal tuzağına nerden düştüm yaa giden umutla
Bir rüyamı yorumlatmıştım kısaydı benim zaten çok zihnimde kalmaz rüyalarım onda ücret almadı kısa canım almak istemedim dedi 2 şey söyledi ikiside çıktı
seleneya katina falı attım..37.ci sıradayımm artıkk ne zaman gelcek bakalım :)) ayy bu son yaa yeter..paracıklarımm gitti :)) artık beklimm bari sonuçları :)
İnşallah hayırlısıyla.Yaaa ayyyy inşallah bana da güzel şeyler söyler. Rüyam öyle guzeldi kii mutlu mutlu uyanmistim. Ayyyy acaba ne diyecek çok sevdimm ben Selena yi çok kibar zarif hatunn sonuçta
Bi yerinin Açıkta kalması ŞekerimÇok iyi olan ne kizzzzz. Selena nın çizgi falı çok iyiydi ben memnun kalmistimmm
Canım yaaa sen evlendin yanlis hatırlamıyorum demiii. Önce sana mutluluklar inşallah ne sevdiğin senin sevgini ne de sen sevdiginin sevgisini yipratmaz vee mutlu mutlu yaşarsınız.
ilkay hala yorum atcak..bekliyorum....
Fiyat yükseltmese iyi olur
Çok mu iyiydiselenanın yorumu geldi ben şok
bu arada biriniz sormuş kaçırdım yazıyı bulamadım şimdi de sevginin eylül dedikleri arasında varım. eylül ortası dedi ama pek tutacak gibi durmuyorbenna da 15 gün demişti 12sinde dolacak 15 gün daha önce tutturmuştu ya
Umarım çıkar bana kasım dedi. Hira ve bir ikikişi de şubat. Şiştim ne uzak
Çok mu iyiydi
Ben sordum verdi bana zaman bakalım çıkcak mı?yalnız zaman kavramı Bayağı Karışık onungeçmişte bir anı pek tutturamamış ama kısmen de olsa doğruydu. yalnız sevginin dediği şeyle aynı bir şeyi söyledi direk onla alakalı soru sordum diken üstündeyim şuangeri kalan her şey konuyla alakasız da olsa doğruydu ya yalnız zaman vermemiş size veriyor muydu
Ben sordum verdi bana zaman bakalım çıkcak mı?yalnız zaman kavramı Bayağı Karışık onun
Öyle Düşünme geçmiş ve anı çok iyi bilip gelecek patlayan çok falcı var iyi düşün iyi olsunaman dediği çıksın da yeter. yalnız dediği bir şeye acayip panik oldum ya diğer dedikleri de doğru olunca iyice panik oldum
Öyle Düşünme geçmiş ve anı çok iyi bilip gelecek patlayan çok falcı var iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?