Binnaz Abla

Bir rüyamı yorumlatmıştım kısaydı benim zaten çok zihnimde kalmaz rüyalarım onda ücret almadı kısa canım almak istemedim dedi 2 şey söyledi ikisi de çıktı

Son düzenleme:

Yaaa ayyyy inşallah bana da güzel şeyler söyler. Rüyam öyle guzeldi kii mutlu mutlu uyanmistim. Ayyyy acaba ne diyecek çok sevdimm ben Selena yi çok kibar zarif hatunn sonuçta

seleneya katina falı attım..37.ci sıradayımm artıkk ne zaman gelcek bakalım :)) ayy bu son yaa yeter..paracıklarımm gitti :)) artık beklimm bari sonuçları :)

Ataydim daa ben de ataydimmm 37 değil 47. ci olaydimmmm

Canım yaaa sen evlendin yanlis hatırlamıyorum demiii. Önce sana mutluluklar inşallah ne sevdiğin senin sevgini ne de sen sevdiginin sevgisini yipratmaz vee mutlu mutlu yaşarsınız.

Yok beybim sen beni gollom la karistirdin sanirsam, o yeni evlendi.

Fiyat yükseltmese iyi olur

umarım yükselmez cidden. öyle ucuzken lena koval diye birine göndermiştim aman allahım ne güzel yorumdu o öyle sonra bir gün eski falları okurken bir fark ettim ki kadın ebru iyihuylunun attığı falda bir kaç değişiklik yaparak aynen göndermiş. ilk paragrafı direk kopyala yapıştır yapmış. fiyatı da arttırmış utanmadan.

bu arada biriniz sormuş kaçırdım yazıyı bulamadım şimdi de sevginin eylül dedikleri arasında varım. eylül ortası dedi ama pek tutacak gibi durmuyor benna da 15 gün demişti 12sinde dolacak 15 gün daha önce tutturmuştu ya

Umarım çıkar bana kasım dedi. Hira ve bir ikikişi de şubat. Şiştim ne uzak

Umarım çıkar bana kasım dedi. Hira ve bir ikikişi de şubat. Şiştim ne uzak

sevgiye ben alakasız iki konu hakkında göndermiştim tarot. birinde şubat demişti şimdiki konu için de eylül ortası dedi. şubat dediği bana çok mantıklı gelmişti umarım çıkar bu sefer sana bak

geçmişte bir anı pek tutturamamış ama kısmen de olsa doğruydu. yalnız sevginin dediği şeyle aynı bir şeyi söyledi direk onla alakalı soru sordum diken üstündeyim şuan geri kalan her şey konuyla alakasız da olsa doğruydu ya yalnız zaman vermemiş size veriyor muydu

Ben sordum verdi bana zaman bakalım çıkcak mı?yalnız zaman kavramı Bayağı Karışık onun

Ben sordum verdi bana zaman bakalım çıkcak mı?yalnız zaman kavramı Bayağı Karışık onun

aman dediği çıksın da yeter. yalnız dediği bir şeye acayip panik oldum ya diğer dedikleri de doğru olunca iyice panik oldum

aman dediği çıksın da yeter. yalnız dediği bir şeye acayip panik oldum ya diğer dedikleri de doğru olunca iyice panik oldum
Öyle Düşünme geçmiş ve anı çok iyi bilip gelecek patlayan çok falcı var iyi düşün iyi olsun

Öyle Düşünme geçmiş ve anı çok iyi bilip gelecek patlayan çok falcı var iyi düşün iyi olsun

aynen haklısın ya dönüp dönüp o cümleyi okuyorum hala yoksa güzelim falda bir tek ona taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…