Binnaz Abla

Selena'ya ben de yollamayi dusunuyorum ama hem sok demissin hem de tutturamamis pek demissin. Iyi mi kotu mu sonuc olarak anlayamadim:)

Kızlar bir yolun var gunes e baktıran var mi? Dün selenaya hem katına hem kelebek attım.fala para vermekten artık maaş kalmadı.artık bırakmak istiyorum ya nasıl olacak hiç bilmiyorum

Kizlar ya sevgi dumani cok merak etmistim kadin bir turlu online olmuyor, var mi sevgi duman kadar iyi biri online olarak ?
Biraz tavsiye istiyorum sizden:)

Selena'ya ben de yollamayi dusunuyorum ama hem sok demissin hem de tutturamamis pek demissin. Iyi mi kotu mu sonuc olarak anlayamadim:)

o dediği olayı düşününce cidden oldu canım ya şimdi kafama dank etti geçmişi boşverdim de umarım dediği çıkar

Kızlar bir yolun var gunes e baktıran var mi? Dün selenaya hem katına hem kelebek attım.fala para vermekten artık maaş kalmadı.artık bırakmak istiyorum ya nasıl olacak hiç bilmiyorum

Ben baktırdım, arkadaşım da baktırdı. İkimizde memnun kaldık. Özellikle arkadaşımın falı çok çok iyiydi. Ama tercih senin elbet.

Ben baktırdım, arkadaşım da baktırdı. İkimizde memnun kaldık. Özellikle arkadaşımın falı çok çok iyiydi. Ama tercih senin elbet.
ya bende baktırdım.çok beğendim.kart okuması değildi.geçmiş ve anda çok iyiydi.hatta bana söylediği sözü bile bildi.ama olumlu konuştu.eylül sonu ekim gibi diye de zaman verdi.ama dün rezzan ablaya baktırdım o dönüş görünmüyor falan dedi.yani çok olumlu konuşmadı.falı çıkar mı diye merak ediyorum.çünkü anda ve geçmişte rezzan ablaya göre çok daha iyiydi bende.sizde çıktı mı verdiği tarihler acaba?

Sakin lena koval berbattir

Bende de olumluydu ama dediği çıkmadı

Ben de Rezzan ablayi burada gorup baktirdim birkac gun once ama onu da sevmedim, yuvarlak konusmus nereye ceksen gider bence iyi bir falci degil. Bir turlu bulamadim iyi bakan biri.

Falalem'deki meryeme baktiran oldu mu , memnun kaldiniz mi ?

Ben de Rezzan ablayi burada gorup baktirdim birkac gun once ama onu da sevmedim, yuvarlak konusmus nereye ceksen gider bence iyi bir falci degil. Bir turlu bulamadim iyi bakan biri.
bana da sadece kart yorumluyor gibi geldi.ben öngörüde bulunsun hisleriyle istiyordum.burada da çok olumlu konuşanları vardı epeydir bu forumu takip ediyorum.bana 6 ay sonra bir haber alabilirsin falan dedi.ama belki, öyle de diyemem falan dedi.
canım senin beğendiğin bir falcı var mı bu sitelerde tahminleri tutan?

Çoğu falcı geleceği bilemiyor malesef. Ivır zıvır şeyleri bilenler oldu ama esas konu ile alakalı bilen pek aklımda kalmadı. Son dönemlerde falı çıkan Selena oldu. Diğerlerini pek hatırlamıyorum açıkçası. Topikte çıkan falım oldukça yazdım, eski sayfaları filan okursan çıkan fallarımızı yazıyoruz zaten. Herkesin beğendiği falcılar farklı oluyor genelde.

falsepetinde baktırdığım
zeus tutmadı
medyum gizem burç yorumu gibiydi daha çok patladı
ceren aydın çok olumlu konuştu verdiği tarih yarın bitiyor o da patladı
demirkan deren fena sayılmazdı
samira günal türkçesi bozuktu baya geç baktı ama anda ve geçmişte iyiydi.tarih daha gelmedi zamanı var, bakalım
derin hisler çıkmadı
alex büyü var hocaya git tarzında konuştu ve çıkmadı
nesibe: üzülmüştüm ama en az iki ay dönüş bekleme dedi doğru da çıktı denebilir
aleni: çıkmamasına çok üzülmüştüm.iyiydi durum tespitinde falan.hattta nokta tarih verdi ama üzerinden çok zaman geçti hala tık yok.
karmen: bu nasıl olumsuz konuşmadır 8 ay sonra olabilirmiş.bu nasıl bir faldır 8 ay zaman biçiyor anlamadım ama hoşlanmadım da pek.
zümrüt: ilk zamanlar kahve falı baktırmıştım.çok iyiydi.kimsenin bilmediği bir şeyi bildi.pes demiştim.süresi daha var bakalım.
sema yıldız: ayrılacağımızı bile bilemedi.hiç tutturamadı.
rezzan: bu da çok kesin konuşmuştu.vazgeçemez dönüyor falan.ne gelen var ne giden kızlar.tutmadı
kuzey: evlendirmişti 1 yıl içinde.biz ayrıldık.
hale yıldırım: bu da kısa net bir faldı.dönecek 5 hafta içinde dedi.çıkmadı.benim için 2. hayal kırıklığımdı.
pınar: her seferinde uzun uzun bakar ama tutan çıkmadı daha çok pozitif ol vs vs 1 ay içinde dedi2 ay bitti.
derin hisler: ayrılacağımızı bildi ama 1 ay içinde dönecek dedi.orda patladı fal da.
ayışığın: bu sitedeki favorim.ekim sonuna kadar bekleme demişti ilk ayrıldığımızda.bir nesibe bir ayışığın.sonra tekrar fal attım.yine ekim sonu dedi.istikrarlı insanları seviyorum falda.
ama bu sitede bu kız hariç fal yollar mıyım.hiç sanmıyorum.

anladım canım haklısın, birinde çıkan birinde çıkmıyor.

Nerdeyse hepsine baktırmışsın canım başka sitelerde baktırdın mı?

Benim enerjim cidden iyi tuttu fatımayla . Şu ana kadar beni şoke eden iki falcı bir yiğit, iki fatıma .. dedikleri çıkacak mı göreceğiz.. Gerçi yiğitin dedikeri çıkmıştı . Esas konu beklemede

Ya bu fatıma kim canım? Ben dün yiğite baktırdım çok beğendim. Hep olumlu konuştu yalnız. Normal mi? Olumsuz olsaydı söyler miydi?

nasıl çıktı mı? bende selena da sıradayım ne falı senin ki?

su falı yolladım canım benim falda da bir saçmalık oldu iptal oldu gibi oldu sonra tekrar gönderdim tabi sıram düştü falan ama selena farketmiş neyseki. her şeyi bildi ya benim hatta sorduğum şeyle alakası olmayan normal hayatımdaki bazı şeyleri de söyledi. ama dediği bir şeye kafam çok takıldı en sinirimin bozulduğu yer orası oldu, soru sordum bakalım ne zaman verir falı da 5 gün falan bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…