- 3 Şubat 2015
- 108
- 115
- 303
Bir yolun varda da çoğuna baktirdim canım.fama, hıra, medyum alin, İlkay gur, güneş, handan abla, bir de sevi ceylana.sevi ceylan berbatti.handan abla 2 haftaicinde dedi.ki bence çok pozitifti sanmıyorum.aline 2 kez yolladı.ilkinde iyiydi ikincide kotuydu.alakasizdi yanı.onun dışında hepsi benzer tarihler verdi.nokta atışı çok olan gunesti.ama onun da tarihleri çıkmamış bazı arkadaslarda. Bir yolun var da bunlara baktirdim.Nerdeyse hepsine baktırmışsın canım başka sitelerde baktırdın mı?
Ay bir an aylar önce olan kendi mi gördümBir yolun varda da çoğuna baktirdim canım.fama, hıra, medyum alin, İlkay gur, güneş, handan abla, bir de sevi ceylana.sevi ceylan berbatti.handan abla 2 haftaicinde dedi.ki bence çok pozitifti sanmıyorum.aline 2 kez yolladı.ilkinde iyiydi ikincide kotuydu.alakasizdi yanı.onun dışında hepsi benzer tarihler verdi.nokta atışı çok olan gunesti.ama onun da tarihleri çıkmamış bazı arkadaslarda. Bir yolun var da bunlara baktirdim.
Bir de falalem Rezzan ve haleh mi bir bayana baktirmistim katına.haleh eylül sonu arayacak.duyguları değişmemiş dedi.soru sordum onda gecikedebilir gecikmeyedebilir dedi.ve bana tek kart yorumu gibi geldi ikisi de.çok memnun kalmadım.
Bir yolun varda İlkay mantıklı yorum yaptı.3 ayı bulabilir zamanla olacak dedi.güneşin çok nokta tespitleri vardı.hira iyiydi, pembe tablo degil di yani canım.
Tellwede de selenaya katına ve kelebek attım.daha çok sıra var bakalım.
bence desorma zaten gördüğüm en uydurmasyon faldı tutturamaz anlarım da kariyer net ne ya
Ya hic deme canim ya deli dana gibi kime iyi demislerse baktiriyorum.telefondan bakanlardan tirsiyorum.bunlar en azindan sitede bir resmiyet var gibi geliyor.valla ben de birakicam artik bi dunya param gitti.oyle bir psikoloji oldu ki adam donse gelse hayir hayir dogru degil eylul sonuydu simdi git diyecem.olumlu bakanlara inanamiyorum, olumsuz diyenlere canim sikiliyor.ama su selenanin fallari da gelsin daha da uzunca bir sure fal mal yok bana.[QU="ederun, post: 42510574, member: 675314"]Ay bir an aylar önce olan kendi mi gördümben artık kolay kolay fal sitelerinde baktırmam canım telde bakanlara baktırıyorum onlarda bitti bekleyecem
su falı yolladım canım benim falda da bir saçmalık oldu iptal oldu gibi oldu sonra tekrar gönderdim tabi sıram düştü falan ama selena farketmiş neyseki. her şeyi bildi ya benim hatta sorduğum şeyle alakası olmayan normal hayatımdaki bazı şeyleri de söyledi. ama dediği bir şeye kafam çok takıldı en sinirimin bozulduğu yer orası oldu, soru sordum bakalım ne zaman verirfalı da 5 gün falan bekledim
ya yok arkadasimin profilini calmis olamaz,cunku cocuk benden hoslanan birinin erkek kardesinin arkadasi..benden hoslananin instagram hesabi yok,erkek kardesini de ben biliyorum,erkek erkege birliktelerken,benim fotolarima bakArkadaşın olan birinin belki de hesabını çaldılar bir de öyle bir ihtimal var zannetmiyorum kapalı profilde önce soruyor onay istiyor.
biryolun varda ilkay ve saraylidan baskasina guvenmemAnam aynı kişi diyoz biri cıkıyo Meryem'e at yok ayline at diyo Meryem Aylin fama aynı kişi falları atim bakın ya biryolunvar salak dedi bize salakmısınız öyle dedi site çünküyazılı fal atmayın
Kızlar, Gizem Hatun'u tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gelecek tahminini bilmediğim için bir kenara koyarak güncele 5-5lik bir fal yorumu yapmış diyebilirim.
Bunu görünce dedim ki : "Yahu ben yıllarca kimlere 5 puan vermişim, onlar 5 ise bu ne ? ".
gizem hatun hangi site?
Fatıma falalemde bakıyor su falı atmıştım.Ya bu fatıma kim canım? Ben dün yiğite baktırdım çok beğendim. Hep olumlu konuştu yalnız. Normal mi? Olumsuz olsaydı söyler miydi?
Fatıma falalemde bakıyor su falı atmıştım.
Yiğitin olumsuz konuştuğu kişilerde vardı burada okumuştum.. Yani pembe tablocu değil bana göre. Bana da olumsuz söylediği birşey çıkmıştı mesela..
Bir kere baktırdım. Dediği zamana daha var beklemedeyim . Ben tavsiye ederim. Anlık durumda şok etmişti beni. Ağzım açık kalmıştı. Yazılı bakıyor ama çok iyiPeki fatımayı tavsiye eder misin? Dedikleri çıktı mı ve baktırıyor musun hala?
Ne falı atmıştın canım gizeme? Çok merak ettim bak şimdiKızlar, Gizem Hatun'u tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gelecek tahminini bilmediğim için bir kenara koyarak güncele 5-5lik bir fal yorumu yapmış diyebilirim.
Bunu görünce dedim ki : "Yahu ben yıllarca kimlere 5 puan vermişim, onlar 5 ise bu ne ? ".
Gunese baktirdim maalesef berbat tek kelime bilemediNerdeyse hepsine baktırmışsın canım başka sitelerde baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?