Binnaz Abla

Nerdeyse hepsine baktırmışsın canım başka sitelerde baktırdın mı?
Bir yolun varda da çoğuna baktirdim canım.fama, hıra, medyum alin, İlkay gur, güneş, handan abla, bir de sevi ceylana.sevi ceylan berbatti.handan abla 2 haftaicinde dedi.ki bence çok pozitifti sanmıyorum.aline 2 kez yolladı.ilkinde iyiydi ikincide kotuydu.alakasizdi yanı.onun dışında hepsi benzer tarihler verdi.nokta atışı çok olan gunesti.ama onun da tarihleri çıkmamış bazı arkadaslarda. Bir yolun var da bunlara baktirdim.
Bir de falalem Rezzan ve haleh mi bir bayana baktirmistim katına.haleh eylül sonu arayacak.duyguları değişmemiş dedi.soru sordum onda gecikedebilir gecikmeyedebilir dedi.ve bana tek kart yorumu gibi geldi ikisi de.çok memnun kalmadım.
Bir yolun varda İlkay mantıklı yorum yaptı.3 ayı bulabilir zamanla olacak dedi.güneşin çok nokta tespitleri vardı.hira iyiydi, pembe tablo degil di yani canım.
Tellwede de selenaya katına ve kelebek attım.daha çok sıra var bakalım.

Ay bir an aylar önce olan kendi mi gördüm ben artık kolay kolay fal sitelerinde baktırmam canım telde bakanlara baktırıyorum onlarda bitti bekleyecem

[QU="ederun, post: 42510574, member: 675314"]Ay bir an aylar önce olan kendi mi gördüm ben artık kolay kolay fal sitelerinde baktırmam canım telde bakanlara baktırıyorum onlarda bitti bekleyecem [/QUOTE]
Ya hic deme canim ya deli dana gibi kime iyi demislerse baktiriyorum.telefondan bakanlardan tirsiyorum.bunlar en azindan sitede bir resmiyet var gibi geliyor.valla ben de birakicam artik bi dunya param gitti.oyle bir psikoloji oldu ki adam donse gelse hayir hayir dogru degil eylul sonuydu simdi git diyecem.olumlu bakanlara inanamiyorum, olumsuz diyenlere canim sikiliyor.ama su selenanin fallari da gelsin daha da uzunca bir sure fal mal yok bana.

[QU="ederun, post: 42510574, member: 675314"]Ay bir an aylar önce olan kendi mi gördüm ben artık kolay kolay fal sitelerinde baktırmam canım telde bakanlara baktırıyorum onlarda bitti bekleyecem
Ya hic deme canim ya deli dana gibi kime iyi demislerse baktiriyorum.telefondan bakanlardan tirsiyorum.bunlar en azindan sitede bir resmiyet var gibi geliyor.valla ben de birakicam artik bi dunya param gitti.oyle bir psikoloji oldu ki adam donse gelse hayir hayir dogru degil eylul sonuydu simdi git diyecem.olumlu bakanlara inanamiyorum, olumsuz diyenlere canim sikiliyor.ama su selenanin fallari da gelsin daha da uzunca bir sure fal mal yok bana.[/QUOTE]
Telefonda bakanlardan niye tirsiyorsun?

5 gün mü...off yaa..neyse ..tam 34 kişi kaldı önümde benim :) bekleyelim bakalım..tarot yolladım :)

Kızlar, Gizem Hatun'u tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gelecek tahminini bilmediğim için bir kenara koyarak güncele 5-5lik bir fal yorumu yapmış diyebilirim.
Bunu görünce dedim ki : "Yahu ben yıllarca kimlere 5 puan vermişim, onlar 5 ise bu ne ? " .

Bir ara burada didemle birinin olayını gormustum canım.o yüzden pek istemiyorum.zaten selenayla jubilemi yapicam.gelecek olan zaten gelir böyle böyle umut edip hayatı kendime zehir ettiğimi fark ettim.2 3 ayda bitti kacbin TL

Arkadaşın olan birinin belki de hesabını çaldılar bir de öyle bir ihtimal var zannetmiyorum kapalı profilde önce soruyor onay istiyor.
ya yok arkadasimin profilini calmis olamaz,cunku cocuk benden hoslanan birinin erkek kardesinin arkadasi..benden hoslananin instagram hesabi yok,erkek kardesini de ben biliyorum,erkek erkege birliktelerken,benim fotolarima bak
Anam aynı kişi diyoz biri cıkıyo Meryem'e at yok ayline at diyo Meryem Aylin fama aynı kişi falları atim bakın ya biryolunvar salak dedi bize salakmısınız öyle dedi site çünküyazılı fal atmayın
biryolun varda ilkay ve saraylidan baskasina guvenmem

gizem hatun hangi site?

Ya bu fatıma kim canım? Ben dün yiğite baktırdım çok beğendim. Hep olumlu konuştu yalnız. Normal mi? Olumsuz olsaydı söyler miydi?
Fatıma falalemde bakıyor su falı atmıştım.
Yiğitin olumsuz konuştuğu kişilerde vardı burada okumuştum.. Yani pembe tablocu değil bana göre. Bana da olumsuz söylediği birşey çıkmıştı mesela..

Peki fatımayı tavsiye eder misin? Dedikleri çıktı mı ve baktırıyor musun hala?

Ne falı atmıştın canım gizeme? Çok merak ettim bak şimdi

kızlar geçen gün aradığım kadının dedikleri çıkmaya başladı ve şok oluyorum asla inanmazdım böyle bişeye ama evlenme teklifi alıcaksın dedi aldım evet dedim yakında düğün var kızlaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…