- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Fatima girmiyo sisteme brn gormuyorum giriyomu artik..Peki fatımayı tavsiye eder misin? Dedikleri çıktı mı ve baktırıyor musun hala?
Kım canımçıkarsa yaz demişti burdan biri kim olduğunu hatırlamıyorum
deniz diye biri bi arkadasim tavsiye etti bana da ben bayadir telefonda bakan birini ariyodum sonra baska bi tanidigim da baktirdi dun degil ondan onceki gece onunda bugun basina kadinin soyledigi bisey gelmisKım canım
Canım özelıne bı baksana mesaj yolladımdeniz diye biri bi arkadasim tavsiye etti bana da ben bayadir telefonda bakan birini ariyodum sonra baska bi tanidigim da baktirdi dun degil ondan onceki gece onunda bugun basina kadinin soyledigi bisey gelmis
Benim eksi unutmak icin konustugum kisiye asik oldum.ugruna o kadar fal attigim eks umrumda bile degil.baskasini sevemem sanmistim oluyormus.gercekten.simdide bunun icin kalp agrisi cekiyorum.biri bitiyor biri basliyor ...
inşallah mutlu olursun canım ya
Benim eksi unutmak icin konustugum kisiye asik oldum.ugruna o kadar fal attigim eks umrumda bile degil.baskasini sevemem sanmistim oluyormus.gercekten.simdide bunun icin kalp agrisi cekiyorum.biri bitiyor biri basliyor ...
anlamsız bi suçlama yapıyosun burda herkes fikrini paylaşıyo benim yaptığım da bu sen beni samimi bulmaya bilirsin baktıranlarla da bi konuş derim bi tek baktıran ben yokum çünküYağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi olmuş. Demek ki bunun için de fazla üzülmeye gerek yokk bu da geçer
anlamsız bi suçlama yapıyosun burda herkes fikrini paylaşıyo benim yaptığım da bu sen beni samimi bulmaya bilirsin baktıranlarla da bi konuş derim bi tek baktıran ben yokum çünkü
inan uğraşamam seninle istediğini düşün ben memnun kaldım bu kadar bitti yani tartışmaya değmez şu laflarınŞimdi bunu bu mesajın altina niye yazdın yavrum anlamadım. Ankara topigine gelll orda samimi bulmadigimi yazmıştım seni
inan uğraşamam seninle istediğini düşün ben memnun kaldım bu kadar bitti yani tartışmaya değmez şu lafların
Tam da senin kibar olduğunu ve seni sevdiğimi yazmıştım olmadı canım ikinci defa üzdün beni
evt manyetik karpuzda istedi benden numara bu akşam bende rica ettim ondan bana inanmıyolar baktırırsan yaz iyi mi kötü mü diye. özürdilerim ben ordan da açıkladım zaten neyse mesaj attım bi oku istersen kaba olmak için değil de bi anda üzerime gelince bende rahatsız oldum
evt manyetik karpuzda istedi benden numara bu akşam bende rica ettim ondan bana inanmıyolar baktırırsan yaz iyi mi kötü mü diye. özürdilerim ben ordan da açıkladım zaten neyse mesaj attım bi oku istersen kaba olmak için değil de bi anda üzerime gelince bende rahatsız oldum
senin tavsiyen var mı peki falcı telefonda bakanNe baktıracağım be
senin tavsiyen var mı peki falcı telefonda bakan
Bu hic gecmesinYağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi olmuş. Demek ki bunun için de fazla üzülmeye gerek yokk bu da geçer
Ne falı atmıştın canım gizeme? Çok merak ettim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?