Binnaz Abla

Benim eksi unutmak icin konustugum kisiye asik oldum.ugruna o kadar fal attigim eks umrumda bile degil.baskasini sevemem sanmistim oluyormus.gercekten.simdide bunun icin kalp agrisi cekiyorum.biri bitiyor biri basliyor ...

Benim eksi unutmak icin konustugum kisiye asik oldum.ugruna o kadar fal attigim eks umrumda bile degil.baskasini sevemem sanmistim oluyormus.gercekten.simdide bunun icin kalp agrisi cekiyorum.biri bitiyor biri basliyor ...

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi olmuş. Demek ki bunun için de fazla üzülmeye gerek yokk bu da geçer

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi olmuş. Demek ki bunun için de fazla üzülmeye gerek yokk bu da geçer
anlamsız bi suçlama yapıyosun burda herkes fikrini paylaşıyo benim yaptığım da bu sen beni samimi bulmaya bilirsin baktıranlarla da bi konuş derim bi tek baktıran ben yokum çünkü

anlamsız bi suçlama yapıyosun burda herkes fikrini paylaşıyo benim yaptığım da bu sen beni samimi bulmaya bilirsin baktıranlarla da bi konuş derim bi tek baktıran ben yokum çünkü

Şimdi bunu bu mesajın altina niye yazdın yavrum anlamadım. Ankara topigine gelll orda samimi bulmadigimi yazmıştım seni

Ne oldu kız? Bende M manyetik karpuz u uyarmıştım
evt manyetik karpuzda istedi benden numara bu akşam bende rica ettim ondan bana inanmıyolar baktırırsan yaz iyi mi kötü mü diye. özürdilerim ben ordan da açıkladım zaten neyse mesaj attım bi oku istersen kaba olmak için değil de bi anda üzerime gelince bende rahatsız oldum

Ne baktıracağım be

Ne falı atmıştın canım gizeme? Çok merak ettim bak şimdi

3 yıldır beni fal hastası yapan bir konu vardı, detay detayyy anlatmış Niye takıldığımı (aşk değil), niye aşamadığımı,... vs. Aynı konuda belki 100 fal baktırmışımdır, hem de aynı tek soruyla. İlk kez biri aşama aşama durumu bana anlattı, konuyu geçmişten geleceğe uzattı.

Gelecek hakkındaki yorumlarının isabetini bilmiyorum tabii, ama eğrisi doğrusuyla durumu anlatması bana güven verdi, beğendim.

Güven kelimesi yanlış anlaşılmasın, bel bağlamak anlamında değil bu, samimi geldi diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…