Binnaz Abla

tek olumlu baktığı benmiyim yaa !!! :))

bana dediklerinden hiçbiri çıkmadı. yalan oldu.

Sizin söylediğiniz şekilde değil, şu şekilde aslında dediğimde, ısrar etti dediklerinde. Sen benim hayatımı benden daha mı iyi bileceksin Beğenenlerde var tabi bişey diyemicem

allah allah banada hiç öyle davrranmadı :)

:))) o kadar mı tanıttım ben kendimi burdaaa :))) yalnız sadece Nesibem değil, "ablaların bitanesi" diye adlandırdığım Rezzan ablam ve tatlı Meleğim de vaaarr :)) onlara hiç kıyamaamm :))

Rezzan abla nerdeee yaaaa ben facebook kullanmiyorumda ne zaman girecek ki (

Rezzan abla nerdeee yaaaa ben facebook kullanmiyorumda ne zaman girecek ki (

Bende facebook kullanmıyordum sırf hangi saatlerde girdiklerini öğrenebilmek için hesap açtım

ama bildiğim kadarıyla rezzan abla sitesinde saatini yazıyor zaten. ordan takip edebilirsin.

uzun aradan sonra tellwe ile (daha ucuz olduğu için :)) ) bozduğum fal orucumu paylaşmak isterim kızlar sizle. medyumselena dan bahsedilmiş walla bir umut baktırdım ama yok. enerjimiz mi uymadı bilemiyorum. ama nokta atışı bile yok. hep beylik laflar. sadece üzücü bir haber alacaksın ama konuyu bilemiyorum demiş. gerçekten aldım, olay üzücü ama ben üzülmedim çok. hani beklenen bir gelişmeydi benim için.

sellinus a gönderdim bakalım ne olacak.

medyumtunaya baktırmışım aylar önce onun söyledikleri de olmamış, cıkk..

falcadısı na genel olarak olumlu diyebilirim. net bildiği bir konu oldu.
venusamber sanırım bu aralar popüler, emek vermiş cidden ve asıl düğüm noktası ile ilgili olarak "bu konuda net göremediğim ama ...tarzında bir durum var" demiş. biraz irdelese bilecekmiş ama belki de benden çekindi bilemiyorum. tarot açtığında tarot göndermek istiyorum. bakalım.

benden bu kadar tellwe ile ilgili.

bugün kk ya şifremi yazmaya zahmet girmeme neden olan kişi ise serra hanım. binnaz abladan. buradan birinin tavsiyesi ile baktırmıştım. şöyle söyliim kızlar, burda popüler onlarca falcının, suyla destekleyen mi ararsın melek kartlarıyla destekleyen mi ararsın katinadan kart çeken mi dersin, hepsinin bilemediğini bilmiş.

yazılı fal yolluyor zaten. falı açtım. 2.kartın yorumunda hatun şakkadanak yapıştırmış konuyu. ilk defa böyle höt diye bilen online falcı gördüm. hatta dayanamayıp kendisine de yazdım, insan mısınız siz diye :)))) onun dışında bir de nerdeyse 1 sene önce baktırdığım eylül bilmişti.

eylülüm falcım :) nerelerdedir şimdi bilemem ama özlüyorum onu da..serra yı da yazdım diye dolmasın bekleme sırası zaten ne zaman online olacağı belli olmuyo hatunun sanırım. 1 kereyle kalmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…