Binnaz Abla

Dur kız milletin falı çıksın atarsın acale etme derim :)

Galiba bırakacağım falları hazır fal atma modundayim ataydim dedim ama yokk zaten Onun yaptığı tesbitler yorumları hoşuma gitti dedikleri çıkar mı bilmiyorum

Kızlar bu arada eski falları kontrol ettim bade emrenin tarih patlamış. Gerçi 1 hafta vermişti imkan vermemiştim ama olsun patladı sevginin verdiği tarihe çok az kaldı ama burda biriniz demişti sanırım birine 3-4 kere tarihler patlamış ama sevgi tarihlerde değişme olsa da sonuş değişmez demiş yanlış hatırlamıyorsam?

Ayrıca 2 gündür ilkayı beklemekten ağaç oldum ya son baktıracağım fal çatlasam da baktırmıycam bir süre ama o da bakmıyor hala bir sürü kişi yığıldık sırada

Geçen gün sen yazmıştın herhalde canım,150 fal attım şimdiye kadar diye.Sevindim bir süre ara verme kararına

Hehe aynen bendim kuzum inan battım ya hem baktıracak ünlü falcı kalmadı hem de enerjim mi düştü nedir içimden atmak gelmiyor. Arada çok pişman olduklarım da oldu tabi bir belli olsun paylaşıcam burda ama 2-3 fiyasko dışında genelde aynı şeyleri duydum

Yani,olacağı o üç aşağı beş yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor.Tabii enerji de bırakmaz o kadar çok fal giden para da cabası.Doğru karar

Bende de emre dinç patır patır patladı biiiir sürü tarih vermişti hiçbirinde hiçbir şey olmadı. Diğer baktırdığım falcılar eylül demişti ama çıkmayacak gibi hissediyorum. Ben de artık bayrama kadar inzivaya çekiliyorum kızlar. Yeter bu kadar fal yine zıvanadan çıktım. Bayram indirimleriyle beraber sahalara dönüş yaparım

Yani,olacağı o üç aşağı beş yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor.Tabii enerji de bırakmaz o kadar çok fal giden para da cabası.Doğru karar

Sorma ne kadar harcadığımı hesaplayamadım bile ama fena göçtüm hatta birine 4 kere mi ne baktırdım bir de ya. Ama insan o haldeyken gözü görmüyor işte güzel bir şey duymak için bir umut ordan oraya koşuyor

canım nesibe 4 yada 5 dak durdu hemen çıktı bu nasıl bişey anlamadım. yani dikkat çekme politikasımı bu?

Bir rüyamı yorumlatmıştım kısaydı benim zaten çok zihnimde kalmaz rüyalarım onda ücret almadı kısa canım almak istemedim dedi 2 şey söyledi ikisi de çıktı
tatlım rüya yorumu için niye para harcıyorsun buraya at biz kendimizce yorumlarız. kelebek falı at bari selenaya aynı fiyat. o daha iyidir

nasıl yani ?

Kizlar selenaya fal baktirmayi dusunuyorum, ilk defa baktircam, sizce ne baktirmaliyim ?

tatlım rüya yorumu için niye para harcıyorsun buraya at biz kendimizce yorumlarız. kelebek falı at bari selenaya aynı fiyat. o daha iyidir
Ben geçen sene Temmuzda atmıştım canım hayatımda hatırladığım 10 rüyadan biri olunca dedim yorumlatayım şimdi atmam sağolsun geçen de @Marple yorumladı. Birde Facebook'ta biri var onu da buradan bir arkadaştan öğrenmiştim arada ondan yorum alıyorum rüya yorumcusu baya iyi.

Kızlar selananın su falında çok sıra var çizgi falı mı kelebek falı mı hangisi iyi?su falı kadar Ayrıntılı oluyo mu baktıran arkadaşlar tavsiye versin lütfen

Günaydın

Gizem bende de şimdiye kadar baktırdığım sanal falcılar içinde hiç kimsenin bilemediği bir konuyu bildi hem de öyle atılıp tutulacak cins bir şey değil aynı şekilde birde Nurbanu ikisine üst üste attım ikisi de farklı konularda şok etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…