Ne oldu kız? Bende @manyetik karpuz u uyarmıştımbu kişi hakkında
Yaaa bana da samimi gelmedi özelden konustuk çok küçük samimi olduğunu söylüyor ne diyebilirim kii yolu açık olsun diyorum
Aman boşver tatlım.
Amannnn Sevgi yokk ortalıkta Sevgii onu napcazzz
Dur kız milletin falı çıksın atarsın acale etme derim :)
Geçen gün sen yazmıştın herhalde canım,150 fal attım şimdiye kadar diye.Sevindim bir süre ara verme kararınaKızlar bu arada eski falları kontrol ettim bade emrenin tarih patlamış. Gerçi 1 hafta vermişti imkan vermemiştim ama olsun patladısevginin verdiği tarihe çok az kaldı ama burda biriniz demişti sanırım birine 3-4 kere tarihler patlamış ama sevgi tarihlerde değişme olsa da sonuş değişmez demiş yanlış hatırlamıyorsam?
Ayrıca 2 gündür ilkayı beklemekten ağaç oldum ya son baktıracağım fal çatlasam da baktırmıycam bir süre ama o da bakmıyor hala bir sürü kişi yığıldık sırada
Geçen gün sen yazmıştın herhalde canım,150 fal attım şimdiye kadar diye.Sevindim bir süre ara verme kararına
Yani,olacağı o üç aşağı beş yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor.Tabii enerji de bırakmaz o kadar çok fal giden para da cabası.Doğru kararHehe aynen bendim kuzum inan battım ya hem baktıracak ünlü falcı kalmadı hem de enerjim mi düştü nedir içimden atmak gelmiyor. Arada çok pişman olduklarım da oldu tabi bir belli olsun paylaşıcam burda ama 2-3 fiyasko dışında genelde aynı şeyleri duydum
Yani,olacağı o üç aşağı beş yukarı hepsi aynı şeyi söylüyor.Tabii enerji de bırakmaz o kadar çok fal giden para da cabası.Doğru karar
canım nesibe 4 yada 5 dak durdu hemen çıktı bu nasıl bişey anlamadım. yani dikkat çekme politikasımı bu?nesibe saat 14:00 te online, baktırabilirsin. ben selenaya fal attım ama 34. sıradayım
Bu arada kızlar nesibenin ilk dediği çıktıbakalım geri kalanlar ne olacak. yorumu iyi hoşta çok net değil sanki kaç kere dinledim atladığım bişey var mı diye :)
tatlım rüya yorumu için niye para harcıyorsun buraya at biz kendimizce yorumlarız. kelebek falı at bari selenaya aynı fiyat. o daha iyidirBir rüyamı yorumlatmıştım kısaydı benim zaten çok zihnimde kalmaz rüyalarım onda ücret almadı kısa canım almak istemedim dedi 2 şey söyledi ikiside çıktı
nasıl yani ?Kızlar, Gizem Hatun'u tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gelecek tahminini bilmediğim için bir kenara koyarak güncele 5-5lik bir fal yorumu yapmış diyebilirim.
Bunu görünce dedim ki : "Yahu ben yıllarca kimlere 5 puan vermişim, onlar 5 ise bu ne ? ".
ayyy ayy ayyyy aşık olmuş. bu seni geçen engelleyen değil dimi şeker :)Bu hic gecmesin
Ben geçen sene Temmuzda atmıştım canım hayatımda hatırladığım 10 rüyadan biri olunca dedim yorumlatayım şimdi atmam sağolsun geçen de @Marple yorumladı. Birde Facebook'ta biri var onu da buradan bir arkadaştan öğrenmiştim arada ondan yorum alıyorum rüya yorumcusu baya iyi.tatlım rüya yorumu için niye para harcıyorsun buraya at biz kendimizce yorumlarız. kelebek falı at bari selenaya aynı fiyat. o daha iyidir
3 yıldır beni fal hastası yapan bir konu vardı, detay detayyy anlatmış Niye takıldığımı (aşk değil), niye aşamadığımı,... vs. Aynı konuda belki 100 fal baktırmışımdır, hem de aynı tek soruyla. İlk kez biri aşama aşama durumu bana anlattı, konuyu geçmişten geleceğe uzattı.
Gelecek hakkındaki yorumlarının isabetini bilmiyorum tabii, ama eğrisi doğrusuyla durumu anlatması bana güven verdi, beğendim.
Güven kelimesi yanlış anlaşılmasın, bel bağlamak anlamında değil bu, samimi geldi diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?