Binnaz Abla

Dün akşam nesibenin dediği birşey daha gerçekleşti. demek ki çok yakın tarihleri söylüyor bu kadın. fazla bişey de kalmadı bekleyeceğim. tebrik tarihi de yok zaten bana nesibeyi tavsiye eden arkadaşlara tavsiye ederim.
Medyum selena da 31. sıradayım, kadın anne adı istiyormuş tekrar iptal edip düzenledim geldim mi 37. sıraya Bunu bekleyene kadar ben adamla nikahlanırım

su falı falan gönderdiysen anne adı istiyormuş canım duvarına yaz ek pencere açmasını iste, açıyor. ben tarot atmıştım tarotta gerek yok demişti ama su atınca yazmıştım

su falı falan gönderdiysen anne adı istiyormuş canım duvarına yaz ek pencere açmasını iste, açıyor. ben tarot atmıştım tarotta gerek yok demişti ama su atınca yazmıştım
acemilik işte gitti 6 kişi

Senin kaç gün sürdü yorumlaması tatlım ?

Senin kaç gün sürdü yorumlaması tatlım ?

tatlım ben ilk gönderdiğimde 14. sıradaydım diye hatırlıyorum sonra tam 3.sıraya inmişken falım iptal edilmiş gözüküyordu maila atmıştım hemen. selena not almış farketmiş neyseki ama ona rağmen 4 ya da 5 gün bekledim canım. sürekli takip ediyordum günde 2-3 fal alıyor selena

CİDDEN AY SÜRECEK BENİM E O ZAMANA KADARDA BELKİ SÖYLEDİKLERİNİ YAŞAMIŞ OLCAM :d

CİDDEN AY SÜRECEK BENİM E O ZAMANA KADARDA BELKİ SÖYLEDİKLERİNİ YAŞAMIŞ OLCAM :d

aynen ya aynı şeyi ben de düşünmüştüm o zaman tutup tutmadığını da hemen öğrenmiş olursun bir de o yandan bak

şimdi benim de ilkay aynı şekilde sürekli online, facede de takip ediyorum sürekli orda ama bir tane fal yorumlamadı 3 gün oldu. o sitede güvendiğim başkası olsa iptal edip ona gidicem de o da yok

AYNEN ORADA NE PARA DÖKTÜM REZİL FALCI MÜSVEDDELERİNE. SELENA NIN VARLIĞINDAN HABERİM YOKTU AMA ONLİNE GÖRÜNMEDİĞİNDEN DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞ HİÇ. BURADA DUYDUM METHİNİ. NESİBE'NİN ÖNERİSİNDEN SONRA DENEDİM GERÇEKTEN İYİMİŞ. AMA EMİNEYİ KAHVEDE DENEDİM BERBATTI. ANDA HİÇ TUTTURAMADI. GELECEĞİ TIRT ÇIKACAĞI BELLİ.

o sitede baya olay dönüyormuş diye okumuştum ben de o yüzden özellikle yazılı yorumlara hiç güvenmiyorum. nurbanu çok övülmüş ama sırf yazılı diye atmam, famayı çok duymuştum ona attım rezaletti. fal bakmış olmak hiç bakmış zaten google translate gibi bir türkçe vardı falda. selenayı burda duymuştum ama ne zaman yollamaya kalksam günlük limiti doldu diyordu meğersem onun taktiği varmış nesibeyi burda duydum çok beğendim hatta dediği küçük bir şeyi yaşadım, asıl olaya daha var ama. falalem rezzan abla da iyiydi nesibeyle baya yakın şeyler söyledi ama haleh pembeci geldi bana, sadece kart yorumlamış bir de övüldüğü kadar gelmedi. falsepetinde rezzan diye biri var fiyaskonun önde gideni burda arkadaşa da aynı şeyleri söylemiş hatta. bir de yorumlara bakıp aldandığım melih gün var iade istedim resmen o kadar kötüydü. moralimin içine etti zaten ama düşününce tutan tek bir kelime yoktu sallamıyorum şimdi onu. ama onun dışındakiler genelde aynı şeyi söyledi. şimdi son ilkaya gönderdim uzun bir süre (2-3 hafta) ara vericem ama ilkay yorumlayana kadar benim fal krizim gelcek yine ya. bu kadar mı geç yorumluyor bu daha önce atmıştım 1-2 saate gelmişti yorumu

MELİH GÜN'E 2-3 YIL ÖNCE BAKTIRMIŞTIM, YİNE TAVSİYEYLE BERBAT ÇIKTI. NE ANI BİLDİ NE DE İLERİSİ ZATEN.
O DÖNEM BİRİ İÇİN İYİ PARA HARCAMIŞTIM. BİNNAZ ABLA DA BİR RÜZGAR ILGIN VARDI O BİLDİ SADECE. AMA O DA KAYIP ORTALARDA YOK BİRDE FAL SEPETİNDE MELEK ÖZ VARDI ONA KAHVE GÖNDERMİŞTİM O ZAMANLAR. KADIN VERDİĞİ HARFLER VE DURUM ŞUANI GÖSTERİYOR. O ZAMAN DA ZAMANI VAR DEMİŞTİ. O DA KAYIPLARDA
FAL SEPETİNDE EMRE TAMAMEN TIRT ÇIKTI. VERDİĞİ GÜNLER FİYASKO HERKESE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORMUŞ ZATEN.

Zaten Site olarak sayarsak;
Tellwe- Selena
Fal Sepeti- Nesibe
Fal Alem- Rezzan Abla
Binnaz Abla- Sevgi Duman.

Selenaya çizgi falı attım kızlar 39.sıradayım 1 ay sonra sıra gelir heralde o zamana da neler olur Allah bilir:) ilkay gür de akrabası rahatsız geç yorumluyormuş o Yüzden bende Katina attım kendisine ama onuda Beklicez gibi görünüyo,iyi olan falcıları hep bekliyoruz ztn beklemediklerimizde ya kötü ya da orta karar nereye kadar böyle gitcek bilmiyorum

zaten anlamıyorum o yorumları yönetim mi yazıyordur nedir bakınca şurda 3-5 kişi dışında çoğu tırt.
melih gün bende ne geçmiş ne anı bildi adam bana aşkından ölen adama seni 2 aydır aldatıyormuş zaten siz bu yüzden ayrılmışsınız dedi. aynı gün rezzan da aynı şeyi diyince ben öliyim ya dedim. sonra baktım bir sürü kişiye aynı şeyi demişler zaten. bir de gülnaz ışık var, fiyaskolardan biri. kadın beni annemin partisinden biriyle tanışıp evleneceğimi ve yurt dışına yerleşeceğimi söyledi. annemin partisi benim selin imerdeki kariyer net den iş bulma gibi bir şey oldu yani annemin partisi ne ya
fal işine ben binnaz ablada başlamıştım bu siteleri bilmiyordum. orda çok kişiye baktırdım ama orda da 2-3 katinacı dışında iyi kimse yok. o dediğin kişiyi bilmiyorum mesela eskilerden iyi olup şimdi gitmiş olabilir adını da hiç görmedim çünkü. binnazda selma aydın, elif ışık, eylül acar, umut ışık mı neydi berbatlar. selma aydın benim evli adamla ilişkim olduğunu falan iddia etti, umut ışık sorduğum soruyu bile okumamış ben yengeç burcu derken bana yay burcundan bahsetmiş gidip. 2-3 kişi dışında güvenmiyorum onlara, güvendiklerim de katinacı genelde zaten. astrolojide kenan var ama o efsane adamın yorumu ses tonu harika, zeynep turan yerine tvlerde görsem şaşırmam.

falalemde gizem hatun çok övülmüş ama bilmiyorum baktırmadım. ester de çok kişide patlamış ona da baktırmak içimden gelmedi.
falsepetinde bir tek nesibe ve hale yıldırımı çok beğendim ben. zeus da fena değildi anı iyi bildi ama bir nesibe veya hale değildi.

o kadar çok kişiyi denedim ki artık baktıracak olsam nesibe, hale yıldırım ve selena derim. ama selenada çok bekliyorsun işte sorduğum soruya ne zaman cevap gelir bilmiyorum

Zaten Site olarak sayarsak;
Tellwe- Selena
Fal Sepeti- Nesibe
Fal Alem- Rezzan Abla
Binnaz Abla- Sevgi Duman.

aynen bir de bunlara ek olarak fal sepetine hale yıldırım, binnazda astrolojiye de kenanı eklerim ben de. sevgiyi de zamanında nasıl yakalamışsam kadın bir daha girmedi

ya ilkayı anlamadım ben de. sürekli facede, sitede de bir girip bir çıkıyor ama hiç yorum yapmadı 3 gün oldu benim de

Ya işte online oluyo müşteri topluyo ama yorumlaması geç sürüyo benim bundan önceki kahve falıda 3-4 gün sonra gelmişti

hmm anladım canım keşke geleni yorumlasa tabi de bugün yarın gelir herhalde ya pide kuyruğu gibi dizildik sıraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…