Dün akşam nesibenin dediği birşey daha gerçekleşti. demek ki çok yakın tarihleri söylüyor bu kadın. fazla bişey de kalmadı bekleyeceğim. tebrik tarihi de yok zatennesibe saat 14:00 te online, baktırabilirsin. ben selenaya fal attım ama 34. sıradayım
Bu arada kızlar nesibenin ilk dediği çıktıbakalım geri kalanlar ne olacak. yorumu iyi hoşta çok net değil sanki kaç kere dinledim atladığım bişey var mı diye :)
Şuanda 40 kişi vardırKizlar selenaya fal baktirmayi dusunuyorum, ilk defa baktircam, sizce ne baktirmaliyim ?
Dün akşam nesibenin dediği birşey daha gerçekleşti. demek ki çok yakın tarihleri söylüyor bu kadın. fazla bişey de kalmadı bekleyeceğim. tebrik tarihi de yok zatenbana nesibeyi tavsiye eden arkadaşlara tavsiye ederim.
Medyum selena da 31. sıradayım, kadın anne adı istiyormuş tekrar iptal edip düzenledim geldim mi 37. sırayaBunu bekleyene kadar ben adamla nikahlanırım
acemilik iştesu falı falan gönderdiysen anne adı istiyormuş canım duvarına yaz ek pencere açmasını iste, açıyor. ben tarot atmıştım tarotta gerek yok demişti ama su atınca yazmıştım
Senin kaç gün sürdü yorumlaması tatlım ?su falı falan gönderdiysen anne adı istiyormuş canım duvarına yaz ek pencere açmasını iste, açıyor. ben tarot atmıştım tarotta gerek yok demişti ama su atınca yazmıştım
Senin kaç gün sürdü yorumlaması tatlım ?
CİDDEN AY SÜRECEK BENİMtatlım ben ilk gönderdiğimde 14. sıradaydım diye hatırlıyorum sonra tam 3.sıraya inmişken falım iptal edilmiş gözüküyordu maila atmıştım hemen. selena not almış farketmiş neyseki ama ona rağmen 4 ya da 5 gün bekledim canım. sürekli takip ediyordum günde 2-3 fal alıyor selena
CİDDEN AY SÜRECEK BENİME O ZAMANA KADARDA BELKİ SÖYLEDİKLERİNİ YAŞAMIŞ OLCAM :d
AYNEN ORADA NE PARA DÖKTÜM REZİL FALCI MÜSVEDDELERİNE. SELENA NIN VARLIĞINDAN HABERİM YOKTU AMA ONLİNE GÖRÜNMEDİĞİNDEN DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞ HİÇ. BURADA DUYDUM METHİNİ. NESİBE'NİN ÖNERİSİNDEN SONRA DENEDİM GERÇEKTEN İYİMİŞ. AMA EMİNEYİ KAHVEDE DENEDİM BERBATTI. ANDA HİÇ TUTTURAMADI. GELECEĞİ TIRT ÇIKACAĞI BELLİ.aynen ya aynı şeyi ben de düşünmüştüm o zaman tutup tutmadığını da hemen öğrenmiş olursun bir de o yandan bak
şimdi benim de ilkay aynı şekilde sürekli online, facede de takip ediyorum sürekli orda ama bir tane fal yorumlamadı 3 gün oldu. o sitede güvendiğim başkası olsa iptal edip ona gidicem de o da yok
AYNEN ORADA NE PARA DÖKTÜM REZİL FALCI MÜSVEDDELERİNE. SELENA NIN VARLIĞINDAN HABERİM YOKTU AMA ONLİNE GÖRÜNMEDİĞİNDEN DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞ HİÇ. BURADA DUYDUM METHİNİ. NESİBE'NİN ÖNERİSİNDEN SONRA DENEDİM GERÇEKTEN İYİMİŞ. AMA EMİNEYİ KAHVEDE DENEDİM BERBATTI. ANDA HİÇ TUTTURAMADI. GELECEĞİ TIRT ÇIKACAĞI BELLİ.
MELİH GÜN'E 2-3 YIL ÖNCE BAKTIRMIŞTIM, YİNE TAVSİYEYLE BERBAT ÇIKTI. NE ANI BİLDİ NE DE İLERİSİ ZATEN.o sitede baya olay dönüyormuş diye okumuştum ben de o yüzden özellikle yazılı yorumlara hiç güvenmiyorum. nurbanu çok övülmüş ama sırf yazılı diye atmam, famayı çok duymuştum ona attım rezaletti. fal bakmış olmak hiç bakmış zaten google translate gibi bir türkçe vardı falda. selenayı burda duymuştum ama ne zaman yollamaya kalksam günlük limiti doldu diyordu meğersem onun taktiği varmışnesibeyi burda duydum çok beğendim hatta dediği küçük bir şeyi yaşadım, asıl olaya daha var ama. falalem rezzan abla da iyiydi nesibeyle baya yakın şeyler söyledi ama haleh pembeci geldi bana, sadece kart yorumlamış bir de övüldüğü kadar gelmedi. falsepetinde rezzan diye biri var fiyaskonun önde gideni burda arkadaşa da aynı şeyleri söylemiş hatta. bir de yorumlara bakıp aldandığım melih gün var iade istedim resmen o kadar kötüydü. moralimin içine etti zaten ama düşününce tutan tek bir kelime yoktu sallamıyorum şimdi onu. ama onun dışındakiler genelde aynı şeyi söyledi. şimdi son ilkaya gönderdim uzun bir süre (2-3 hafta ) ara vericem ama ilkay yorumlayana kadar benim fal krizim gelcek yine ya. bu kadar mı geç yorumluyor bu daha önce atmıştım 1-2 saate gelmişti yorumu
Zaten Site olarak sayarsak;o sitede baya olay dönüyormuş diye okumuştum ben de o yüzden özellikle yazılı yorumlara hiç güvenmiyorum. nurbanu çok övülmüş ama sırf yazılı diye atmam, famayı çok duymuştum ona attım rezaletti. fal bakmış olmak hiç bakmış zaten google translate gibi bir türkçe vardı falda. selenayı burda duymuştum ama ne zaman yollamaya kalksam günlük limiti doldu diyordu meğersem onun taktiği varmışnesibeyi burda duydum çok beğendim hatta dediği küçük bir şeyi yaşadım, asıl olaya daha var ama. falalem rezzan abla da iyiydi nesibeyle baya yakın şeyler söyledi ama haleh pembeci geldi bana, sadece kart yorumlamış bir de övüldüğü kadar gelmedi. falsepetinde rezzan diye biri var fiyaskonun önde gideni burda arkadaşa da aynı şeyleri söylemiş hatta. bir de yorumlara bakıp aldandığım melih gün var iade istedim resmen o kadar kötüydü. moralimin içine etti zaten ama düşününce tutan tek bir kelime yoktu sallamıyorum şimdi onu. ama onun dışındakiler genelde aynı şeyi söyledi. şimdi son ilkaya gönderdim uzun bir süre (2-3 hafta ) ara vericem ama ilkay yorumlayana kadar benim fal krizim gelcek yine ya. bu kadar mı geç yorumluyor bu daha önce atmıştım 1-2 saate gelmişti yorumu
Zaten Site olarak sayarsak;
Tellwe- Selena
Fal Sepeti- Nesibe
Fal Alem- Rezzan Abla
Binnaz Abla- Sevgi Duman.
Selenaya çizgi falı attım kızlar 39.sıradayım 1 ay sonra sıra gelir heralde o zamana da neler olur Allah bilir:) ilkay gür de akrabası rahatsız geç yorumluyormuş o Yüzden bende Katina attım kendisine ama onuda Beklicez gibi görünüyo,iyi olan falcıları hep bekliyoruz ztn beklemediklerimizde ya kötü ya da orta karar nereye kadar böyle gitcek bilmiyorum
Ya işte online oluyo müşteri topluyo ama yorumlaması geç sürüyo benim bundan önceki kahve falıda 3-4 gün sonra gelmiştiya ilkayı anlamadım ben de. sürekli facede, sitede de bir girip bir çıkıyor ama hiç yorum yapmadı 3 gün oldu benim de
Ya işte online oluyo müşteri topluyo ama yorumlaması geç sürüyo benim bundan önceki kahve falıda 3-4 gün sonra gelmişti
hmm anladım canım keşke geleni yorumlasa tabi de bugün yarın gelir herhalde ya pide kuyruğu gibi dizildik sıraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?