Binnaz Abla

ya bu anne adını bilmiyorsak karşı tarafın su falı baktıramıyor muyuz? ben unuttum çünkü

su falı için gerekli diye biliyorum canım istersen tarot ya da katina at onlarda gerekli değil. tarotta burç gerekliymiş sadece. gerçi nesibe de suyla destekliyor ama ben anne adını vermemiştim çok da güzel bakmıştı

aynen bir de bunlara ek olarak fal sepetine hale yıldırım, binnazda astrolojiye de kenanı eklerim ben de. sevgiyi de zamanında nasıl yakalamışsam kadın bir daha girmedi
KENAN'I MERAK ETTİM ŞIMDİ KIZ. KANIMA GİRDİN HAA :)

kızlar ilkay gür'e ne falı baktırıyorsunuz? bir de ilkay gür, gizem hatun, hüma bal hangisi daha iyi ya valla kafam çorba oldu

yok kız bana benzeme nolur kenan astroloji bakıyor ama doğum saatini biliyorsun değil mi? bir de biri için de baktıracaksan onunkini de bilmen lazım yoksa pek sağlıklı çıkmıyor
onun saatini bilmiyorum. neyse kalsın o vakit :d

kızlar ilkay gür'e ne falı baktırıyorsunuz? bir de ilkay gür, gizem hatun, hüma bal hangisi daha iyi ya valla kafam çorba oldu

ben ilkaya tarot gönderdim gelcek inş :) daha önce katina atmıştım ama tarotu daha iyi dediler yorum daha gelmediği için bilemiycem şimdi karşılaştırmasını.
gizem hatuna hiç atmadım onu bilmiyorum.
binnazda çok takıldığım sıralarda hümaya 2 kere atmıştım tuttu bende.hatta o zaman kimsenin demediği şeyi demişti inanmamıştım ne biçim baktı ya demiştim meğer doğruymuş ama artık yakalayamıyorum ya sürekli meşgul

onun saatini bilmiyorum. neyse kalsın o vakit :d

ben kenana 2 kere yolladım. ilkinde doğum saatini bilmiyordum yine çok iyiydi ama 2. de saatini bilerek yazınca farkı daha iyi gördüm diyebilirim bilmiyorsan aynen boşuna verme para 40 tl az değil

baba adını bilmiyorum, olmaz mı? hahaha

Kızlar selena ve yiğitle enerjisi gerçekten tutan birileri bana sağlam falcılar önerebilir mi? Yine düştüm fal batağına ama çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…