canım söyleseydin selenaya duvardan yazıp anne ismi yazmadım diye. ek mesaj yeri aç diye açardı. boşuna sıranı kaçırmışsınŞuanda 40 kişi vardırben 37 dim
canım söyleseydin selenaya duvardan yazıp anne ismi yazmadım diye. ek mesaj yeri aç diye açardı. boşuna sıranı kaçırmışsın
ya bu anne adını bilmiyorsak karşı tarafın su falı baktıramıyor muyuz?ben unuttum çünkü
KENAN'I MERAK ETTİM ŞIMDİ KIZ. KANIMA GİRDİN HAA :)aynen bir de bunlara ek olarak fal sepetine hale yıldırım, binnazda astrolojiye de kenanı eklerim ben de. sevgiyi de zamanında nasıl yakalamışsam kadın bir daha girmedi
ilahi çok güldürdün beni, koptum burada. pide kuyruğuhmm anladım canım keşke geleni yorumlasa tabi de bugün yarın gelir herhalde ya pide kuyruğu gibi dizildik sıraya
KENAN'I MERAK ETTİM ŞIMDİ KIZ. KANIMA GİRDİN HAA :)
ilahi çok güldürdün beni, koptum burada. pide kuyruğu
onun saatini bilmiyorum. neyse kalsın o vakit :dyok kız bana benzeme nolurkenan astroloji bakıyor ama doğum saatini biliyorsun değil mi? bir de biri için de baktıracaksan onunkini de bilmen lazım yoksa pek sağlıklı çıkmıyor
kızlar ilkay gür'e ne falı baktırıyorsunuz? bir de ilkay gür, gizem hatun, hüma bal hangisi daha iyi ya valla kafam çorba oldu
onun saatini bilmiyorum. neyse kalsın o vakit :d
su falı için gerekli diye biliyorum canım istersen tarot ya da katina at onlarda gerekli değil. tarotta burç gerekliymiş sadece. gerçi nesibe de suyla destekliyor ama ben anne adını vermemiştim çok da güzel bakmıştı
baba adını bilmiyorum, olmaz mı?hahaha
dedektif olacağız bu fal işlerindenkahkaha attım ya burda deliii yok olmaz hiç görmedim yani
nasıl yani ?
Ben famaya baktrmistim kendi dogum saatim i tam bilmiyordum karsidakini hic bilmiyordum onemli dgl demisti gayette guzel bakmisti.onun saatini bilmiyorum. neyse kalsın o vakit :d
ben falaleme üyeyim ama internetten değil detelefondan bakanı arıyorum çünkü internetten iyi ama aklımageleni anında soramıyorum ya o kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?