yada eskiden mi orada bakıyordu acaba dındındınnnnanaaa ilkay gür hem falsepetinde hemde bir yolun var da mı fal bakıyor?
Ben de şimdi attım ona. Nasıldı değer mi? Çıktı mı sence? Anda nasıldı?Ben famaya baktrmistim kendi dogum saatim i tam bilmiyordum karsidakini hic bilmiyordum onemli dgl demisti gayette guzel bakmisti.
Kızlar selena ve yiğitle enerjisi gerçekten tutan birileri bana sağlam falcılar önerebilir mi? Yine düştüm fal batağına ama çok ihtiyacım var
deme öyleBen tellwe deki medyum selena ya katina falı yolladım. Standart genelleme yapmış bana hep. Enerjimiz tutmadı sanırım(
Katina da daha net cevaplar veren falcılar da var. Vakit ayırdı diye 5 puan verdim. Ama tavsiye etmem.
Ayrıca efsunlar, Misina, marvam, taraca, yusufhoca ve YUZYIL da sohbette kesinlikle tavsiye edilmeyen falcılardan. Çoğunluk kötü yorum yapmış be. Tellwe den günlerce bekletmeyecek adam gibi falcı önerecek olan var mı şekerler.
Astroloji dehsetti.zamana var canim daha olumsuzddgi bise oldu.bizim seninle enerjimiz ayni sanirim begendigimiz falcilar ayniBen de şimdi attım ona. Nasıldı değer mi? Çıktı mı sence? Anda nasıldı?
Selenanin 15 liralik cizgsi bile muthistr .selenaya atilan hicbir fal bos degildirdeme öylebende katina gönderdim. boşuna bekliyorsam bide
inşaallah :)Selenanin 15 liralik cizgsi bile muthistr .selenaya atilan hicbir fal bos degildir
deme öylebende katina gönderdim. boşuna bekliyorsam bide
Ben tellwe deki medyum selena ya katina falı yolladım. Standart genelleme yapmış bana hep. Enerjimiz tutmadı sanırım(
Katina da daha net cevaplar veren falcılar da var. Vakit ayırdı diye 5 puan verdim. Ama tavsiye etmem.
Ayrıca efsunlar, Misina, marvam, taraca, yusufhoca ve YUZYIL da sohbette kesinlikle tavsiye edilmeyen falcılardan. Çoğunluk kötü yorum yapmış be. Tellwe den günlerce bekletmeyecek adam gibi falcı önerecek olan var mı şekerler.
Zaten nerde olumsuz var ancak o cikarÇıkan fal haberi. Ancak olumsuz. Bilenler kafe falcısı Çınar, tellwe Selena, tellwe nazann diye biri. ( Bu bayana baktırdığımı unutmuşum, o an beğenmemişim ancak falları okuyunca farkettim, hakkını yemeyeyim )
Selenaya bir tarot bir kelebek bir su attim. Bos bir falci degil ani biliyor ama bana dedikleri cikmadi. Umarim iyiyse sana cikar ama demek istedigim su, selenaya attigin fal icin uzulme gelecegi en cok tutturabilen falcilardan biri, kendi enerjinin tutup tutmadigini olcmen lazimdi :) Bir de kizlar selenaya fal atanlar bence 10 daha koyun su falini deneyin en cok onu begeniyorlar icinizde kalmasin.
Bu arada ben bugun bir sey daha ogrendim hayatta, butun gidisat humanin dedigi gibiyken bir anda olmus bir seyle gidisat degismis. Yani hep diyoruz ya gelecek yapilan seylerle degisiyor. Ha iyi falci bunu zaten bilmeli diyenler oluyor saygi duyarim ama ben gelecegin milyonlarca ihtimalden olustugunu ve yapilan seylerle kelebek etkisiyle degistigini dusunuyorum. O yuzden olumlu olumsuz hic bir fala takilmamak gerekiyor. Ben yine yeniden puanimi da harcadigima gore fal orucuna basliyorum, vira bismillah allah yuzumu bu sefer kara cikartmasin, amin.
Sevgı dumanın işle ılgılı dedıgı tarıh gectı, tarıhe cok takılmıyorum ben artık, ama cok tatmın oluyosun falında,, bı kezdene sen karar ver bence.pahalı degıl uygun cunku. Humanın sordugum kişinin hayatu ile ilgili dedıgı hersey cıktı, kız arkı vardı bunlar bıter dedi, dedıgı tarıhte bıttıler, adam soyle yapıcak bısure dedı, adam o sessızlıkte, huma daha basarılı aşk yonunde.valla şeker ne diyimki burada yazan en baba falcılara baktırdım zehrada dahil hepsi sonucu eylül de bağladı ama tık yok bende bilmiyorum dedikleri çıkarmı çıkmazmıseni yanlış yönlendirmeyeyim şimdi. peki bu yazdıklarında sonuç olarak hüma bal veya sevgi duman da çıkan hiç oldumu bu kadar iddahalılar?
Binnaz ablabu arada şeker hüma bal nerdeydi benim kafa gidiyor böyle çok isim verince
ben 2 haftadır atmıyorum sana destek olurum bebek
bende başlıyorum arkadaşlar. birlikten kuvvet doğar. Bi Selenayı beklicem o da aklımda kalmasın diye attım zati :)ben 2 haftadır atmıyorum sana destek olurum bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?