Binnaz Abla

Kızlar selena ve yiğitle enerjisi gerçekten tutan birileri bana sağlam falcılar önerebilir mi? Yine düştüm fal batağına ama çok ihtiyacım var

Kızlar selena ve yiğitle enerjisi gerçekten tutan birileri bana sağlam falcılar önerebilir mi? Yine düştüm fal batağına ama çok ihtiyacım var

Selena son falında yaşananları bir bir anlatıp beni şok etmişti ama verdiği tarih çıkmadı :/ yiğit'in de bildiği şeyler oldu, ama onun falı da bu hafta içerisinde patlayacak çünkü çıkma ihtimali yok gibi.
Başka beğenip memnun kaldığın falcı oldu mu?

selena fal kabulunu açmış kızlar hemen gönderdim. haftalar sonra nasıl denk geldiyse, merakla bekliyorum şimdik

Ben tellwe deki medyum selena ya katina falı yolladım. Standart genelleme yapmış bana hep. Enerjimiz tutmadı sanırım (
Katina da daha net cevaplar veren falcılar da var. Vakit ayırdı diye 5 puan verdim. Ama tavsiye etmem.
Ayrıca efsunlar, Misina, marvam, taraca, yusufhoca ve YUZYIL da sohbette kesinlikle tavsiye edilmeyen falcılardan. Çoğunluk kötü yorum yapmış be. Tellwe den günlerce bekletmeyecek adam gibi falcı önerecek olan var mı şekerler.

Selena aştı kendini 4 fal açtı 33. sıradayım

deme öyle bende katina gönderdim. boşuna bekliyorsam bide

deme öyle bende katina gönderdim. boşuna bekliyorsam bide

Bazen enerji tutmuyor işte geçen biri yazmış nesibeyi hiç beğenmedim hiçbir şeyi bilemedi diye ama 100 kişide 1-2 falan oluyor genelde iyi falcılarda.bana çok iyi bakan biri arkadaşa saçmalamış resmen böyle şeyler de oluyor malesef Ben selenayı çok beğendim umarım sen de beğenirsin :)

Selenaya bir tarot bir kelebek bir su attim. Bos bir falci degil ani biliyor ama bana dedikleri cikmadi. Umarim iyiyse sana cikar ama demek istedigim su, selenaya attigin fal icin uzulme gelecegi en cok tutturabilen falcilardan biri, kendi enerjinin tutup tutmadigini olcmen lazimdi :) Bir de kizlar selenaya fal atanlar bence 10 daha koyun su falini deneyin en cok onu begeniyorlar icinizde kalmasin.

Bu arada ben bugun bir sey daha ogrendim hayatta, butun gidisat humanin dedigi gibiyken bir anda olmus bir seyle gidisat degismis. Yani hep diyoruz ya gelecek yapilan seylerle degisiyor. Ha iyi falci bunu zaten bilmeli diyenler oluyor saygi duyarim ama ben gelecegin milyonlarca ihtimalden olustugunu ve yapilan seylerle kelebek etkisiyle degistigini dusunuyorum. O yuzden olumlu olumsuz hic bir fala takilmamak gerekiyor. Ben yine yeniden puanimi da harcadigima gore fal orucuna basliyorum, vira bismillah allah yuzumu bu sefer kara cikartmasin, amin.

ben 2 haftadır atmıyorum sana destek olurum bebek

Sevgı dumanın işle ılgılı dedıgı tarıh gectı, tarıhe cok takılmıyorum ben artık, ama cok tatmın oluyosun falında,, bı kezdene sen karar ver bence.pahalı degıl uygun cunku. Humanın sordugum kişinin hayatu ile ilgili dedıgı hersey cıktı, kız arkı vardı bunlar bıter dedi, dedıgı tarıhte bıttıler, adam soyle yapıcak bısure dedı, adam o sessızlıkte, huma daha basarılı aşk yonunde.

ben 2 haftadır atmıyorum sana destek olurum bebek

Aman nazar degmesin 2 hafta iyi bir skor :) Ben de kararliyim. Yetti artik vallahi olan parama oluyor. Bir de hepimizde mi boyle bilmiyorum hayatin akisinda olumsuz birsey olsa uzulmuyorum ama fal olumsuz geldi mi uzulesim tutuyor, arkadasim kizim manyak misin uzulmedin uzulmedin fala mi uzuldun dedi baktim hakli. sende de var mi bu durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…