Binnaz Abla

ben 2 seneye yakın hiç baktırmadım. bir başladım sonra pir başladım

bende öyle pembiş yorumlar var ki kötü yorum gelince seviniyorum Çünkü iyiler çıkmıyor

Maalesef ki öyle. Olumlu yaşadıklarım da oldu, ama çok fazla fal baktırmanın uğursuzluk getirdiğine inanmaya başladım ben
Ona bende inaniyorum en iyisi her seyi akisinda yasamak, buyusunu de bozmamak. Hem akisinda cok uzmuyor beni ama fal olumsuz olunca gunubirlik depresyonlara surukleniyorum

Ruya yorumcusu oldum ) canim guvenip anlattigin icin sevindim emeelce

Bir rüyamı yorumlatmıştım kısaydı benim zaten çok zihnimde kalmaz rüyalarım onda ücret almadı kısa canım almak istemedim dedi 2 şey söyledi ikisi de çıktı

Yaaa bu Selena nasıl bir insan valla aglatti beni rüyamı iade etti. Ama yine de yorum yapayım demiş çok güzel duygulu bir yorum yapmış içim acıdı okurken o kadar doğru kii soyledikleri. Keşke tanisabilsem...

seleneya katina falı attım..37.ci sıradayımm artıkk ne zaman gelcek bakalım :)) ayy bu son yaa yeter..paracıklarımm gitti :)) artık beklimm bari sonuçları :)

Arkadaşım bence bekle Selena yi geri çekme inşallah tutar enerjiniz.

seleneya katina falı attım..37.ci sıradayımm artıkk ne zaman gelcek bakalım :)) ayy bu son yaa yeter..paracıklarımm gitti :)) artık beklimm bari sonuçları :)

Canım geleceğinşifresi" benim falı iade etti sorumdan dolayı yapacağı yorum beni tatmin etmezmiss yuhhhh diyorum soruda begenmiyorlarr Selena bi tane yaaa bugün tekrar anladım asil kadınOlumsuzu öyle naif öyle kibar anlatiyor kii

Çok iyi birisi gerçekten. Rüya yorumundan daha çok fal gibi miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…