ben 2 seneye yakın hiç baktırmadım. bir başladım sonra pir başladımAman nazar degmesin 2 hafta iyi bir skor :) Ben de kararliyim. Yetti artik vallahi olan parama oluyor. Bir de hepimizde mi boyle bilmiyorum hayatin akisinda olumsuz birsey olsa uzulmuyorum ama fal olumsuz geldi mi uzulesim tutuyor, arkadasim kizim manyak misin uzulmedin uzulmedin fala mi uzuldun dedi baktim hakli.sende de var mi bu durum ?
Aman nazar degmesin 2 hafta iyi bir skor :) Ben de kararliyim. Yetti artik vallahi olan parama oluyor. Bir de hepimizde mi boyle bilmiyorum hayatin akisinda olumsuz birsey olsa uzulmuyorum ama fal olumsuz geldi mi uzulesim tutuyor, arkadasim kizim manyak misin uzulmedin uzulmedin fala mi uzuldun dedi baktim hakli.sende de var mi bu durum ?
Ahaha bu da farkli bir bakis acisibende öyle pembiş yorumlar var ki kötü yorum gelince seviniyorumÇünkü iyiler çıkmıyor
Zaten nerde olumsuz var ancak o cikar
Ona bende inaniyorum en iyisi her seyi akisinda yasamak, buyusunu de bozmamak. Hem akisinda cok uzmuyor beni ama fal olumsuz olunca gunubirlik depresyonlara surukleniyorumMaalesef ki öyle. Olumlu yaşadıklarım da oldu, ama çok fazla fal baktırmanın uğursuzluk getirdiğine inanmaya başladım ben
Ruya yorumcusu oldumBen geçen sene Temmuzda atmıştım canım hayatımda hatırladığım 10 rüyadan biri olunca dedim yorumlatayım şimdi atmam sağolsun geçen deVivianLeigh yorumladı. Birde Facebook'ta biri var onu da buradan bir arkadaştan öğrenmiştim arada ondan yorum alıyorum rüya yorumcusu baya iyi.
Bir rüyamı yorumlatmıştım kısaydı benim zaten çok zihnimde kalmaz rüyalarım onda ücret almadı kısa canım almak istemedim dedi 2 şey söyledi ikiside çıktı
Bende baktirdim banada cok olumlu konuştu :s pembeci demekki :/Kizlar, emine kurtulus pembeci mi? Fal baktirdim cok Güzel seyler söyledi :S
seleneya katina falı attım..37.ci sıradayımm artıkk ne zaman gelcek bakalım :)) ayy bu son yaa yeter..paracıklarımm gitti :)) artık beklimm bari sonuçları :)
seleneya katina falı attım..37.ci sıradayımm artıkk ne zaman gelcek bakalım :)) ayy bu son yaa yeter..paracıklarımm gitti :)) artık beklimm bari sonuçları :)
Çok iyi birisi gerçekten. Rüya yorumundan daha çok fal gibi miydi?Yaaa bu Selena nasıl bir insan valla aglatti beni rüyamı iade etti. Ama yine de yorum yapayım demiş çok güzel duygulu bir yorum yapmış içim acıdı okurken o kadar doğru kii soyledikleri. Keşke tanisabilsem...
Aynen canım kestirip atmamis valla uzun uzun yazmışÇok iyi birisi gerçekten. Rüya yorumundan daha çok fal gibi miydi?
Cok seyleri bildi bende ama yinede bilemiyorum... Insallah cikarBende baktirdim banada cok olumlu konuştu :s pembeci demekki :/
Güzel şeyler çıkar umarım.Aynen canım kestirip atmamis valla uzun uzun yazmış
Güzel şeyler çıkar umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?