Selin Imer di herhalde hatırladığım kadariylaGecen kim demisti, kariyer.net den is bukacaksin demis falcinin biri.
Bende kariyer nete bakiyorum simdi, Bi fal atayim o hatuna bakalim bana ne is gorecek kariyer netten
Falalem'deki meryeme baktiran oldu mu , memnun kaldiniz mi ?
Ben baktırdım canım bir dediği olma yolunda gelişme var yani asıl konuya daha var beklemedeyim. Cümleleri biraz zor Anlaşılıyor ama ben menün
Gecen kim demisti, kariyer.net den is bukacaksin demis falcinin biri.
Bende kariyer nete bakiyorum simdi, Bi fal atayim o hatuna bakalim bana ne is gorecek kariyer netten
Kızlar ben aylar önce tellwede bir fal baktirmistim.eylülde biri sana açılacak demişti.ben de cemkirmistim kadına eski sevgilim dönecek mi diye sordum diye.
1 eylülde de aline baktirmistim çok yakınzamanda yeni biri açıkacak şans ver bir demişti.bugün dedikleri çıktı.zaten olsun istedigim çıkmaz saçma sapan şeyler çıkar.ne bahtsizim ya
Selin Imer di herhalde hatırladığım kadariyla
aahahaha bendim oselin imer demişti bana işle alakalı sormuştum
Hatırlamıyorum ki ekran fotosunu alıp silmisim direk.hatta soru kısmında kavga ettim kadınla.2 buçuk yıllık ilişkim bitmiş sen ne saçmalıyorsun diye.o da kahve falinda ne gorduysem onu söylüyorum ne cemkiriyorsun gibisine terslemisti.5 kredilik falan bir faldi.o zamanlar yeni batmistim fal batağınaama bildiler ya.3 ay içinde gelecek demişti sorduugum kişi için de ama sen istemeyeceksin demiş.keşke adını da cekseymisim.çok pismanim su an
Daha eylül bitmedi belkim çıkarYapma yawws puhshklsdcs. Selin imere ocakta attigim falda, eylul icin cok cilgin bi senaryo yazmisti.
Olmadi tabi
Yapma yawws puhshklsdcs. Selin imere ocakta attigim falda, eylul icin cok cilgin bi senaryo yazmisti.
Olmadi tabi
Selena da 32. Siradayim iki gün oldukızlar suan online atmak istiyorum sizce kime atayım önerilerinizi bekliyorum:)
fama, oguzhanturkoglu, meryem, selena, bilgehatun, geysu,nesimee baktırdıklarım.. siz kimi önerirsiniz? bırz baktım ama yazılanların bı cogu suan online değil:S
Selena da 32. Siradayim iki gün oldu
Cnm emine kurtuluş u senmi beğeniyordun? Dediklerimi ciktimi sana? Pembeci mi ?Tellwedeki hatun kimdi kiz :)
Cnm emine kurtuluş u senmi beğeniyordun? Dediklerimi ciktimi sana? Pembeci mi ?
Fama nın astrolojisindenmi bahsediyosunuz kuzular?Astroloji dehsetti.zamana var canim daha olumsuzddgi bise oldu.bizim seninle enerjimiz ayni sanirim begendigimiz falcilar ayni
Hahahahaa hadi ya iyi tutturmus desene :) sonucta hergun evlenme teklifi alinmiyor :) , banada olumlu konustum umarım cikarBen onu çok beğwnirim kız. Bazen süper tespitler yapar. Evlilik teklifi aşacaksın demişti çıktı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?