Binnaz Abla

Gecen kim demisti, kariyer.net den is bukacaksin demis falcinin biri.
Bende kariyer nete bakiyorum simdi, Bi fal atayim o hatuna bakalim bana ne is gorecek kariyer netten

Falalem'deki meryeme baktiran oldu mu , memnun kaldiniz mi ?

Ben baktırdım canım bir dediği olma yolunda gelişme var yani asıl konuya daha var beklemedeyim. Cümleleri biraz zor Anlaşılıyor ama ben menün

Ben baktırdım canım bir dediği olma yolunda gelişme var yani asıl konuya daha var beklemedeyim. Cümleleri biraz zor Anlaşılıyor ama ben menün

Ya cümlemi tamamlayamadan Yanlışlıkla gönderdim:) ben memnun kaldım kısa ama net bir faldı. Tabi tercih senin

Kızlar ben aylar önce tellwede bir fal baktirmistim.eylülde biri sana açılacak demişti.ben de cemkirmistim kadına eski sevgilim dönecek mi diye sordum diye.
1 eylülde de aline baktirmistim çok yakınzamanda yeni biri açıkacak şans ver bir demişti.bugün dedikleri çıktı.zaten olsun istedigim çıkmaz saçma sapan şeyler çıkar.ne bahtsizim ya

Tellwedeki hatun kimdi kiz :)

kızlar suan online atmak istiyorum sizce kime atayım önerilerinizi bekliyorum:)
fama, oguzhanturkoglu, meryem, selena, bilgehatun, geysu,nesimee baktırdıklarım.. siz kimi önerirsiniz? bırz baktım ama yazılanların bı cogu suan online değil:S

Hatırlamıyorum ki ekran fotosunu alıp silmisim direk.hatta soru kısmında kavga ettim kadınla.2 buçuk yıllık ilişkim bitmiş sen ne saçmalıyorsun diye.o da kahve falinda ne gorduysem onu söylüyorum ne cemkiriyorsun gibisine terslemisti.5 kredilik falan bir faldi.o zamanlar yeni batmistim fal batağına ama bildiler ya.3 ay içinde gelecek demişti sorduugum kişi için de ama sen istemeyeceksin demiş.keşke adını da cekseymisim.çok pismanim su an

Kiz, sag ustte nickine tikla. Menu cikiyor, fal gecmisine tikla. Orda kimmis gorursun:)) Istersen fal mailine de geliyor.

Yapma yawws puhshklsdcs. Selin imere ocakta attigim falda, eylul icin cok cilgin bi senaryo yazmisti.
Olmadi tabi

selin imer fallara çok teknolojik yaklaşıyor ben arka arkaya hem selin imere hem de ceren esemenliye aynı falı göndermiştim nerdeyse aynı şeyleri söylediler. yok ikisi de mantar görmüş yok ikisi de küçük ormanlıkla dolu bir yerde çalışacağımı ağustos ayında başlayacağımı falan söylemiş falan. fal işine binnazda başladım ama şu anda 2-3 kişi dışında güvendiğim kimse yok orda sırf sallamasyon pembe tablo

Selena da 32. Siradayim iki gün oldu

Selena da 32. Siradayim iki gün oldu

ben bugün muhabbeti döndü diye dayanamadım son kez ilkaya attım dediğim halde hümaya attım ya. ama ben gönderdikten sonra çıktı. eğer online ise ona atabilirsin hemen yorumluyor. ilkay gibi 3 gündür beklemedim. geçen sefer dedikleri çıkmıştı, dediği tarihten önce olmuştu ama tutturmuştu bana. şimdi yine döktürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…