- 18 Temmuz 2015
- 34
- 13
- 3
- 34
Evt cnmFama nın astrolojisindenmi bahsediyosunuz kuzular?
Ben onu çok beğwnirim kız. Bazen süper tespitler yapar. Evlilik teklifi aşacaksın demişti çıktı valla.
Eneeee, nediyon kız
Düğün var a dostlar
Kızlar nesibe fal sonucunu ne kadar zamanda gönderir
Hüma candir :) iki kere baktirdim bir ay arayla. Tutturuyor gerçekten. Üstelik taktikte veriyor :) selena içimde kalmasın diye işte :)ben bugün muhabbeti döndü diye dayanamadım son kez ilkaya attım dediğim halde hümaya attım ya. ama ben gönderdikten sonra çıktı. eğer online ise ona atabilirsin hemen yorumluyor. ilkay gibi 3 gündür beklemedim. geçen sefer dedikleri çıkmıştı, dediği tarihten önce olmuştu ama tutturmuştu bana. şimdi yine döktürmüş
Selena da 32. Siradayim iki gün oldu
Hüma candir :) iki kere baktirdim bir ay arayla. Tutturuyor gerçekten. Üstelik taktikte veriyor :) selena içimde kalmasın diye işte :)
Merhaba kızlar birsey soracaktım hale yıldırıma baktıran memnun olan var mı
Bende heyecan yaptım geldi gelecek diye :-(incesast: 42529850 .!.:Bir günde falan
Hale yıldırım bende geçmiş ve anda çok iyiydi ama verdiği zaman tutmadı.çok da net bir tarih vermişti hatta
Tarihe çok odaklanma bence sapma olabiliyo çoğunluklaDeme öyle ya dediği zamana da var daha banaolumsuz mu konuşmuştu canım sana? Bu yukarda saydığım hale-nesibe-selena-hüma bir de rezzan ablayı ekliyim yakın zamanlar verdi bana. Bunlar patlarsa fal alemini terk ederim zaten
Tarihe çok odaklanma bence sapma olabiliyo çoğunlukla
Olumsuz konuşmadı canım ya kısa bir faldı nokta atışları olan.ayrılıksebebini su anki durumu tek tek ssoyledi.sonra bu kişi 5 hafta içinde dönecek sana dedi.ve 5 hafta sonra onun için önemli bir gündü cidden.eli böğründe beklemek deyimini yaşadım o 5. Haftada ama çıkmadı kuzum ya.hatta yazmıştım geçen Aleni ve hale yıldırım hayal kırıklığı oldu benim için tam anlamıyla diyeama inşallah sende çıkar, ne diyim
Valla kuzum benim de öyle Rezzan çok yuvarlak konuştu pek beyenmedim ama nesibe ve İlkay hemen hemen aynı şeyi söylediler.gidişata o yondeHadi ya üzüldüm canım o an ne kadar mutlu oluyoruz aslında.. Ama verilen tarihi birebir tutturan da pek kolay olmuyor sanırım illaki sapma oluyor diye gördüm hep. Yakınından geçince tuttu diyoruz biz de işte. Haleye ben hayatımda baktırdığım en güzel faldı demiştim, soracak soru bile bırakmamıştı gaza gelip 4 kere baktırdım hepsinde aynı şeyi dedi. En sevdiğim o oldu benim nedense enerjisi, sesi falan çok güç verdi. Ama mesela nesibe ve rezzan abla ondan daha uzun süre verdi. Belki senin durumun için de öyle olmuştur daha zamanı vardır umarım öyledir ya patlayınca umuduna mı üzülceksin verdiğin paraya mı anlamıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?